-
Mi-a sosit acum :) Multumesc mult pt ajutor. Am vazut ca nu mai este factura in pachet, nu mai este necesara daca e sa mai am probleme cu ea?
-
Am o intrebare RvsS , jocul Assassin's Creed il mai aveti in stoc si tot la acelasi pret ? daca l-as comanda il primesc ? sau trebe sa astept pana este in stoc ? si se v-a schimba si pretul sau ramane acelasi? astept un raspuns mersi .
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
pentru xbox 360 nu ps3 assasin's creed
-
RvsS - Salut. Aveti pe stoc Oblivion GOTY PS3?
Si inca ceva. Voi cu ce trimiteti? Cu Posta sau curier rapid?
Astept raspuns. Mersi.
-
-
Scuze, am gasit factura acum, cand am vrut sa arunc cutia. Era intr-un plic pe marginea ei, si nu o vazusem prima oara. Multumesc inca o data pt ajutor :D
-
Am facut comand acum o luna (cand era inventarul) , dar nici azi nu am primit confirmarea comenzii , e vreo problema cu comanda?
-
Acum 20 de minute mi'a ajuns si mie jocul , ms gameshop !
-
gameshop
Am comandat si eu o consola XBOX 360 - halo 3 + halow wars in data de 2 iunie. Vineri 5 a sosit pe la ora 2:30. Toate bune si frumoase numai ca jocul pe care trebuia sa-l primesc GRATUIT nu a mai sosit si el. Am crezut ca a fost pus in cutia xboxului, nimic...
As fi vrut sa rezolv problema cat se poate de repede si fara sa postez aici, dar la telefonul de contact de la gameshop.ro nu se oboseste nimeni sa raspunda. Chiar si la momentul comenzii, si atunci cand am spus ca revin in 5 minute, tot a trebuit sa sun de o gramada de ori ca sa raspunda cineva. Vineri am sunat de la 3 la 5 nu a raspuns nimeni desi era in timpul programului de lucru afisat pe site
Asta mi se pare o lipsa de profesionalism si o nesimtire cat se poate de mare. Nici un mesaj de avertizare din partea unui robot, nici o notificare pe site, nimic. Clientul...da-l dracu!!!
-
Sa stii ca si eu am patit la fel cu telefonul, am sunat pe putin de vreo 6-7 ori pana mi-a raspuns cineva. Mai insista. Cat despre joc, cand mi-am luat eu consola venea cu Fifa 07, pe care tot asa, nu l-am primit cu consola. Se pare ca jocurile vin separat, eu primindu-l pe al meu a doua zi, abia. Cred ca ar trebui sa-ti vina in decursul zilei de azi :)
-
I condoe I - salut, imi pare rau pentru problema pe care ai intampinat-o, da un email la adresa de pe site si te asigur ca se va rezolva.
Ziua de astazi este legal libera, nu lucreaza nimeni, de aceea nu este nimeni la birou. Voi verifica ce ai spus despre vineri ca sa vad cine este vinovat.
-
Dupa ce am asteptat mai mult de o luna jocurile comandate de pe Gameshop , mi-am pierdut rabdarea si am dat telefon ca sa rezolv problema numai ca sa aflu ca jocurile comandate pe 29 aprilie (inainte de inventar) nu mai sunt in stoc , deci am asteptat o luna degeaba fara sa fiu informat de nimeni ca nu mai voi primi jocurile X(. Imi pare rau sa spun asta dar sunteti foarte neseriosi!
-
G3ox - s-au facut precomenzi in perioada in care am fost in inventar si s-au onorat in ordinea in care le-am primit. Imi pare rau ca nu ai fost contactat mai repede dupa terminarea inventarului. Ma voi ocupa sa apara pe site stocurile corecte, acesta fiind unul dintre principalele obiective ale inventarului. Mai sunt jocuri la preturi bune (daca acestea erau cele din comanda ta) si cred ca poti alege ceva care sa te intereseze.
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
I condoe I- colega mea a incercat sa te sune, dar ai telefonul inchis. Problema se va rezolva si jocul va ajunge la tine maine sau poimaine. Multumesc.
-
Eu cel mai mult as fi vrut Race Driver GRID , imi poti spune te rog daca este in stoc acum
-
Multumesc pentru interesul acordat. Am primit si raspunsul prin email.
-
-
Quote:
Originally Posted by
RvsS
Xbox 360
-
G3ox - Grid de Xbox 360 nu mai este. Sunt mai multe jocuri de Xbox 360 in stoc la preturi bune, dar nu mai avem sub 99,9 lei.
-
O stire de ultima ora :) Asteptati cateva zile si veti vedea preturi foarte bune pe site pentru Prototype si inca cateva jocuri.
De asemenea, vom pe site in curand Guitar Hero Metallica, deja este in stoc!
-
cat spui preturi bune? la ce pret te referi? asa estimativ
-
Daca le stiam exact le si scriam aici, dar depind de costul de transport, asa ca mai dureaza cateva zile pana cand voi sti exact.