Răzvan, �mi spui te rog ce se mai aude de Wolfenstein (X360)?
Mulțumesc.
Răzvan, �mi spui te rog ce se mai aude de Wolfenstein (X360)?
Mulțumesc.
RonanN1 - din pacate, nu am vesti bune. Stiu ca e un titlu asteptat si, desi avem pret bun, nu a putut veni la timp. Mai dureaza cel putin o saptmana, as vrea sa dau o data exacta dar nu o am in acest moment.
...oki, merci. Mai aștept ce să fac. O să mai primesc un al 2-lea telefon c�nd o să fie jocul pe stoc sau e suficientă confirmarea de pe primul?
RonanN1 - da, sunam cand se expediaza.
Suntem foarte aproape sa lansam noul site. Va asteptam cu interes sa ne spuneti ce sa mai modificam :)
Call of Juarez xbox360 e pe stoc? daca da la ce pret
cornel - nu este in stoc produsul si nu va veni. Avem de PC acest produs.
In premiera, un anunt :
Am o problema... (orice ajutor este binevenit...)... vreau sa comand 2 produse si cand merg la casa, bag codu, dau proceseaza si... acum urmeaza problema mea... nu stiu daca sa trimis comanda deoarece scrie cum ca as avea inca cele 2 produse in cos... *cele doua produse sunt 2 startere de wow TCG*
Salutare!
produsul asta: ..::GameShop.ro::.. , Star Wars Classics, nu mai este sau n-a venit?
ultumesc!
Ceva vesti despre FIFA 10 PS3 in legatura cu pretul?
Mersi.
AlanPoe - salut, acest produs nu a venit inca, il asteptam in septembrie, dar nu am o data exacta din pacate.
oBL1O - zilele astea voi avea un raspuns, eu sper sa mai scada.
Muthu Raoul - Am inregistrat o comanda pentru 2 startere, dar nu stiu daca e de la tine, nu am numele sau mailul tau, imi poti da PM.
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
O corectie - pretul la PS3 Slim va fi cel mai probabil 1299,9 lei (nu 1399 cat stiam inainte). Scuze pentru dezinformare.
Aduceti champions online ?
Uziwood - da, va fi si localizat pentru PC si la un pret bun. Vine cam intr-o saptamana.
dintre toate variantele de XBOX 360 pe care le aveti care au chipset Jasper?
uncharted 2 si god of war collection o sa aduceti?
...ce-i cu site-ul de se �NCARCĂ AȘA GREU? @-)
nici eu..se incarca foarte repede:-B
Eu am insa credeam ca e de la net.