Batman de 360 cand revine in stoc?
Batman de 360 cand revine in stoc?
BobbyS - nu se poate verifica individual la fiecare consola, dar toate sunt fabricate dupa ianuarie 2009, deci sansele sunt mari sa fie Jasper toate.
Sanjuro - este in stoc si varianta normala si de colectie. Trebuie un update la stocuri pe site, dar astept site-ul nou. Se poate comanda si il putem livra.
cand sa asteptam noul x360 elite "Fall Edition"?
Psicho - aceste 2 titluri sunt distribuite de Sony si nu avem contract deocamdata, deci nu le putem aduce. Discutam totusi posibilitatea de a le avea si noi pe site, sa vedem.
Ping - Imi dai un link oficial de la Microsoft cu acest anunt ca sa vad la ce se refera? Momentan nu am primit nimic in acest sens, desi am intrebat special pentru Elite.
Asta e chestia ca nu gasesc nicaieri un anunt oficial sau ceva...dar cam toate magazinele amazon si inca vreo cateva site-uri pe care m-am mai uitat eu deja le vand...si am presupus ca o sa aduceti si voi in curand.
Dar daca tu zici ca nu ati primit nimic...curios.
Xbox.com | Xbox News - Xbox 360 Drops Elite Console Price by $100
RvsS, uite anuntul oficial de la Microsoft, deci pe cand si la gameshop? <:-PQuote:
Xbox 360� today invites you to experience more fun, more entertainment and more ways to connect with friends and family at an even better value. Beginning August 28, the price of an Xbox 360 Elite console will drop by $100, now priced at just $299.99 estimated retail price in the United States. "If you're looking for deep experiences that don't require deep pockets, now is the time to purchase an Xbox 360." —Shane Kim, Microsoft
Dupa cum spuneam, este vorba de SUA. Pentru Europa avem ceva?
Ping - cand spui Fall Edition te referi la scadere pret sau alta versiune de ELite? Asta e chestia, noi lucram pe oficial, pana nu zice MS: Pentru Europa asa si pe dincolo, restul sunt speculatii, deci nu pot raspunde.
Pentru Europa pretul la Arcade a crescut - pretul la Elite a scazut.
La Fall Edition ma refer la un nou SKU...care nu mai are cablurile hdmi si hd, numai av parca, cutia arata altfel si pretul de $299 in SUA
De asemenea din ce am inteles nu mai are un heatsink si e modificata carcasa pe interior pentru un cooling mai bun....e o alta "bucata" de metal parca intre cpu si gpu sau ceva de genu.
Si din review-uri toate au 12A si 150 W deci ar fi Jasper.
Uite aici pe .UK:
Xbox 360 Elite Console (120 GB Hard Drive): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Pe .FR:
Console Xbox 360 Elite: Amazon.fr: Jeux vid�o
Deci ele sunt si in europa...doar nu ar schimba imaginea la cutie si ar lasa vechea consola nu?
Cele 2 de deasupra, transformat in USD vine cam $320-$350
cam in cat timp ajunge o comanda la destinatie?
daca mai facea comenzi RD sigur imi cumparam :(.
...Wolfenstein - X360, ce se mai aude de el? #-o
Ramasese ca revin cu pretul la FIFA 10 - da, va scadea. 199,9 lei la PS3 si Xbox 360. Cred ca e un pret foarte bun.
ciypriyan - dupa confirmarea telefonica in 24 h, in zilele lucratoare. RD nu stiu exact ce inseamna.
Ping - noi nu mai avem console Elite in stoc. Este foarte probabil ca pretul nou va fi apropiat de 249,9 EUR.
RonanN1 - Nimic din pacate, nu stiu ce sa mai zic, intreb in fiecare zi. Chiar imi pare rau.
RD-Robert Dinu
@RVS din pacate am sunat eu si mi-a raspuns o domnisoara, a zis ca astazi imi trimite consola + jocul gratuit, sper ca maine sa ridic coletul. thx
@RvsS deci pana la urma ce console xbox360 ( bundle sau doar consola) mai aveti pe stoc si cand asteptati noutati pentru ca de pe site e foarte greu sa-mi dau seama . de exemplu bundle-ul pro apare in continuare ca fiind in stoc dar la telefon mi s-a comunicat ca nu mai e.
multumesc anticipat de lamuriri.
csrazvan - consola Arcade in stoc, consola Xbox 360 Pro in stoc, consola Elite in stoc (stoc foarte mic la Elite momentan). Deci avem tot in afara de bundle-ul acela. Vom modifica site-ul cu totul si va fi o categorie Hardware, astfel incat va fi mult mai simplu sa se observe toate consolele.
multumesc de raspuns si astept cu nerabdare site-ul nou.
inca o intrebare: cam la care sunt sansele cele mai mari sa dau peste un jasper ( elite sau pro ) ?
@csrazvan...din cate stiu eu, arcade e cel mai sigur sa ei un jasper
csrazvan - din cate stiu eu toate sunt Jasper. Oricum, Elite vor veni din nou in viitorul apropiat, deci vor fi sigur de fabricatie noua.