Da-mi pe PM adresa de mail cu care te-ai inregistrat si caut daca s-a facut inregistrarea. Verifica intre timp si directorul de SPAM.
Da-mi pe PM adresa de mail cu care te-ai inregistrat si caut daca s-a facut inregistrarea. Verifica intre timp si directorul de SPAM.
Salut.
Pagina Produsului. Aici sunteti siguri ca e vorba de casca wireless ca nu am vazut nicaieri specificat pe net?
nu e nici o casca wireless la mine in cutie doar casca standard care se cupleaza la maneta probabil o greseala
Nici casca wireless nici cablu component ci composit, rusine :no:
Am avut o descriere oficiala si am tradus exact ce era acolo. Voi modifica la casca si voi intreba despre cablu. Multumesc de semnalari, asa a venit informarea, poate mai gresesc si ei.
Pagina Produsului
Cred ca si aici e gresala cu casca wireless...
Am modificat si acolo si voi intreba la producator.
"Cablu component AV cu adaptor scart" nu există din motive evidente. Este composite cum zice şi Tekken (cu adaptor Euroscart). Cablul component este disponibil separat aici.
Am facut modificarile, multumesc.
cand schimbati promotia zilei ? promotia actuala cred ca e de joi..
Asa este, imi cer scuze dar am o problema de sanatate si nu am acces direct la toate functionalitatile site-ului, dar se va schimba azi.
N-am vrut sa jignesc consola iubita nimanui, comentariul era pentru gameshop si specificatiile gresite.
Tekken - imi pare rau de eroare, asa am primit de la producator si nu am putut verifica continutul pachetului.
---------- Post added 12-10-2009 at 03:24 PM ----------
Am modificat si promotia zilei.
Poate sunt eu mai batut in cap, dar unde gasesc si eu promotia zilei? :D
Prima pagina, este un jpeg mare
Salut, RvsS, incerc sa precomand Brutal Legend (360), aleg metoda de plata prin card si imi spune "Invalid account"... Pot sa-i fac ceva sau sa renunt si sa aleg "cash"?
O alta intrebare: il voi avea pe 16 (adica vinerea asta)? Sunt in Bucuresti.
Multumesc. :)
Am facut o precomanda pentru Tekken 6 si Dragon Age Origins si nu am fost sunat azi, cum ma asteptam. Ar trebui sa-mi fac griji/sa mai fac comanda din nou?
SublimingSun - Da un email cu printscreen cu eroarea si pasii urmati la [email protected]. Dupa schimbarea site-ului am inteles ca au mai fost probleme cu plata prin card, dar mereu clientii au spus ca au reusit pana la urma si ca a fost o problema cu card-ul, nu cu site-ul. Totusi, in cazul tau e posibil sa fie altceva. Intre timp, recomand plata cash. Ar trebui sa ajunga pe 16 indiferent de localitatea in care te afli.
---------- Post added 12-10-2009 at 07:41 PM ----------
Khan - daca ai primit email de confirmare, nu este nicio problema, vei fi contactat cand produsele sunt in stoc.