Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 388 of 452 FirstFirst ... 288 338 378 386 387 388 389 390 398 438 ... LastLast
Results 7,741 to 7,760 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7741 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    intrebare de nota 10 nu?

ca la orice comanda, probabil miercuri...

2. #7742 SP
    Junior Member Derek's Avatar
    Intrebare intrebatoare. Am facut precomanda la Batman Arkham City Collectors Edition PS3. Va fi livrat in ziua lansarii ?

3. #7743 SP
    Member Dante's Avatar
    pai nu ajunge in ziua lansarii? miercuri ar insemna dupa ziua lansarii

4. #7744 SP
    Member Wagram's Avatar
    Dante, presupun ca te referi la BF3. Jocul se lanseaza pe 25 in SUA, in Europa se lanseaza pe 28.

5. #7745 SP
    Member Dante's Avatar
    my bad atunci. am avut eu o banuiala ca nu 25 e data pentru noi

6. #7746 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ca o regula - majoritatea jocurilor EA se lanseaza vineri in Europa si marti in SUA. La fel si pentru alti publisheri. Nu este o problema intrebarea, ma confrunt zilnic cu intrebari de acest gen pentru ca site-urile de gaming sunt in general cu referire la SUA si de aici confuzia.

7. #7747 SP
    pai a scris mereu pe pagina jocului:
    Data lansarii: 28.10.2011

mi se pare o magarie, mai ales in jocurile facute pentru multiplayer, unde cateva zile in plus conteaza...

8. #7748 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Derek View Post
    Intrebare intrebatoare. Am facut precomanda la Batman Arkham City Collectors Edition PS3. Va fi livrat in ziua lansarii ?
    Daca ai fost contactat telefonic si ai confirmat comanda, atunci noi vom trimite acest produs astfel incat Fan Courier va avea posibilitatea sa livreze vineri. Evident ca nu pot garanta livrarea pentru ca acest lucru depinde de Fan Courier, dar in general se descurca bine.

9. #7749 SP
    Am plasat comanda aseara. Inca nu am fost contactat telefonic...

10. #7750 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Derek
    - te rog sa ne contactezi la 0800842637.

11. #7751 SP
    Am fost contactat intre timp. Multumesc.

Inca o intrebare: Pe site, la PS3 sunt afisate 4 skin-uri bonus. Din cate stiu, unlele sunt exclusive pentru anumite magazine. GameShop ce skin ofera?

12. #7752 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Aici intervine un avantaj pe are nu-l au multe magazine. Suntem huliti uneori pentru ca preturile sunt in unele cazuri mai mari, poate ca intarzie 1-2 zile produsul, dar faptul acesta pe care il sesizezi nu prea este comentat de nimeni si este pacat.

Asadar, suntem unul dintre putinele magazine, daca nu singurul, care va oferi TOATE aceste skin-uri, asa cum este prezentat in banner. Vor mai fi cazuri (si au mai fost in trecut) in care bonusurile digitale sau de alt tip au fost printre cele mai bune din lume. Sper ca sunt apreciate, facem eforturi in acest sens.

13. #7753 SP
    Toate skinurile ?! OMGWTFBBQ! Awesome
    Cel de Batman Beyond este disponibil doar pentru PC si 360, nu ?

14. #7754 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    @RvSS:e ok si asa...insa eu unul as prefera in loc de bonus-uri in plus(in unele cazuri chiar mai bune decat la Gamestop) o grija mai mare ptr clienti: adica fara surprize ca la Gears of War 3,etc...preturiile nu sunt asa o mare problema atat timp cat grija ptr clienti este maxima..

15. #7755 SP
    la batman - arkham city - editia de colectie:

in descrierea voastra de pe site apare la nr 7:
    7. Filmul original de animație de la DC Universe - Batman Gotham Knight

asa ceva nu exista in cutia jocului insa.

16. #7756 SP
    La fel si la mine. Si nici 5. Mici cărți de colecționat (decat daca prin mici carti de colectinat se intelege - hartiutele cu codurile pt skinuri.

Desi, daca e uiti pe cutie la INCLUDED sunt trecute:

- Premium Batman Statue produce by KOTOBUKIYA
    - Exclusive Batman AC Art Book
    -6 In Game skins for Batman
    -Iceberg Lounge challenge map
    -Batman AC soundtrack

Cred ca descriere de pe site este pentru alta varianta de collectors (probabil cele cu un singur skin), iar cea cu collectible card stiu ca era exclusive pentru US.

17. #7757 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    same here...
    tare..vom primi gratuit ca Bonus aceleasi skin-uri care sunt incluse si aici

18. #7758 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Cartile de colectionat nu sunt include in editii. Facem modificarile in descrieri. Nu am primit aceasta informatie pana acum.

Despre filmul respectiv - ne interesam.

---------- Post added 21-10-2011 at 01:45 PM ----------

Despre film - am inteles ca a fost inlocuit cu skin-uri. Am modificat descrierea si imi pare rau ca nu am stiut mai devreme.

19. #7759 SP
    Member theste99's Avatar
    Pai si skinurile bonus de precomanda ce rost mai au atunci ? Versiunea de ps3 vine tot la fel (fara film) ?

20. #7760 SP
    Da, eu am cea de PS3 si pot confirma ca nu are filmul in pachet. Diferenta intre varianta cu film si cea fara, din cate vad eu, este urmatoarea: Cea cu film vine cu 1 singur skin, cea fara vine cu 6 skinuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 388 of 452 FirstFirst ... 288 338 378 386 387 388 389 390 398 438 ... LastLast