intrebare de nota 10 nu?
ca la orice comanda, probabil miercuri...
Intrebare intrebatoare. Am facut precomanda la Batman Arkham City Collectors Edition PS3. Va fi livrat in ziua lansarii ?
Dante, presupun ca te referi la BF3. Jocul se lanseaza pe 25 in SUA, in Europa se lanseaza pe 28.
Ca o regula - majoritatea jocurilor EA se lanseaza vineri in Europa si marti in SUA. La fel si pentru alti publisheri. Nu este o problema intrebarea, ma confrunt zilnic cu intrebari de acest gen pentru ca site-urile de gaming sunt in general cu referire la SUA si de aici confuzia.
pai a scris mereu pe pagina jocului:
Data lansarii: 28.10.2011
mi se pare o magarie, mai ales in jocurile facute pentru multiplayer, unde cateva zile in plus conteaza...![]()
Daca ai fost contactat telefonic si ai confirmat comanda, atunci noi vom trimite acest produs astfel incat Fan Courier va avea posibilitatea sa livreze vineri. Evident ca nu pot garanta livrarea pentru ca acest lucru depinde de Fan Courier, dar in general se descurca bine.
Derek
- te rog sa ne contactezi la 0800842637.
Am fost contactat intre timp. Multumesc.
Inca o intrebare: Pe site, la PS3 sunt afisate 4 skin-uri bonus. Din cate stiu, unlele sunt exclusive pentru anumite magazine. GameShop ce skin ofera?
Aici intervine un avantaj pe are nu-l au multe magazine. Suntem huliti uneori pentru ca preturile sunt in unele cazuri mai mari, poate ca intarzie 1-2 zile produsul, dar faptul acesta pe care il sesizezi nu prea este comentat de nimeni si este pacat.
Asadar, suntem unul dintre putinele magazine, daca nu singurul, care va oferi TOATE aceste skin-uri, asa cum este prezentat in banner. Vor mai fi cazuri (si au mai fost in trecut) in care bonusurile digitale sau de alt tip au fost printre cele mai bune din lume. Sper ca sunt apreciate, facem eforturi in acest sens.
Toate skinurile ?! OMGWTFBBQ! Awesome
Cel de Batman Beyond este disponibil doar pentru PC si 360, nu ?
@RvSS:e ok si asa...insa eu unul as prefera in loc de bonus-uri in plus(in unele cazuri chiar mai bune decat la Gamestop) o grija mai mare ptr clienti: adica fara surprize ca la Gears of War 3,etc...preturiile nu sunt asa o mare problema atat timp cat grija ptr clienti este maxima..
la batman - arkham city - editia de colectie:
in descrierea voastra de pe site apare la nr 7:
7. Filmul original de animație de la DC Universe - Batman Gotham Knight
asa ceva nu exista in cutia jocului insa.![]()
La fel si la mine. Si nici 5. Mici cărți de colecționat (decat daca prin mici carti de colectinat se intelege - hartiutele cu codurile pt skinuri.
Desi, daca e uiti pe cutie la INCLUDED sunt trecute:
- Premium Batman Statue produce by KOTOBUKIYA
- Exclusive Batman AC Art Book
-6 In Game skins for Batman
-Iceberg Lounge challenge map
-Batman AC soundtrack
Cred ca descriere de pe site este pentru alta varianta de collectors (probabil cele cu un singur skin), iar cea cu collectible card stiu ca era exclusive pentru US.
same here...
tare..vom primi gratuit ca Bonus aceleasi skin-uri care sunt incluse si aici![]()
Cartile de colectionat nu sunt include in editii. Facem modificarile in descrieri. Nu am primit aceasta informatie pana acum.
Despre filmul respectiv - ne interesam.
---------- Post added 21-10-2011 at 01:45 PM ----------
Despre film - am inteles ca a fost inlocuit cu skin-uri. Am modificat descrierea si imi pare rau ca nu am stiut mai devreme.
Pai si skinurile bonus de precomanda ce rost mai au atunci ? Versiunea de ps3 vine tot la fel (fara film) ?
Da, eu am cea de PS3 si pot confirma ca nu are filmul in pachet. Diferenta intre varianta cu film si cea fara, din cate vad eu, este urmatoarea: Cea cu film vine cu 1 singur skin, cea fara vine cu 6 skinuri.
Bookmarks