Vesti despre Injustice collectors? mai sunt 3 saptamani![]()
Am inceput o promotie, detalii mai jos si in link:
Noutati
Vor fi si alte titluri (FIFA 13, Battlefield 3 Premium) adaugate in curand.
Assassin’s Creed 4: Black Flag Collector Editions , sa ne anuntati cand apare la precomanda. Multumesc
Nu sunt exclusive UK, ci in UK sunt exclusive la un retailer.
Foarte probabil vor fi disponibile si la noi, va anunt cand sunt la precomanda.
Ok. Sa inteleg ca in cel mai bun caz in Romania va fi disponibila editia Buccaneer? Exista vreo sansa sa aduceti si editia Black Chest (cea mai scumpa) care in uk apare doar ca online uplay exclusive? Cu IP de Romania nu poate fi cumparata online si chiar si daca ai folosi un proxy ai probleme la checkout si delivery...
Nu este in stoc acum, dar il poti gasi in magazinele partenere la preturi mici, la promotie. Da-mi PM daca ai nevoie de informatii din orasul tau.
Am primit confirmarea ca nu vom aduce Black Chest, fiind disponibila exclusiv online pe Ubi shop.
Restul de editii vor fi aproximativ:
Buccaneer PS3/Xbox 360 - 399,9 lei, PC - 349,9 lei.
Skull PS3/Xbox 360 - 299,9 lei, PC - 249,9 lei.
Special Edition va avea acelasi pret ca si standard si anume aproximativ PS3/Xbox 360 - 249,9 lei, PC 119,9 lei.
Oricum diferenta de pret dintre bucaneer si black chest va fi undeva la 150 ron sau mai bine...cine are atatia bani sa dea pe un joc..mai are 20-30 ron sa o ia prin robertdinu
Pai stiu ca Robert nu accepta precomenzi...Iar in ziua lansării parca vad ca nu se mai poate...
Cand se vor confirma preturile si disponibilitatea. Nu am o data exacta, dar avand in vedere ca produsul se lanseaza undeva spre sfarsitul toamnei, ar trebui sa fie la precomanda in aceasta vara cel mai tarziu.
---------- Post added 29-03-2013 at 01:13 PM ----------
O noua supriza - Precomandati Injustice si primiti nu unul, nu doua ci trei DLC-uri!
Red Son - 20 de misiuni in plus
Blackest Night - include Zombie Mode
Arkham City- skin-uri.
Cine mai ofera asa ceva?![]()
Bookmarks