Canal cablu prin perete, cablurile ies in spatele tv-ului si jos in spatele comodei. Este o poza asemanatoare mai sus, postata de tudy.
Canal cablu prin perete, cablurile ies in spatele tv-ului si jos in spatele comodei. Este o poza asemanatoare mai sus, postata de tudy.
locșorul meu de recreere dupa zilele agitate din A.T.I . In SONY Style
Ps: mai lipseste PS4 , care sper sa mi-l cumpar pana la sfarsitul anului. ( 15 mil pt 1T model mi se pare prea scump fata de petarda de Xone pe care o poti achizitiona la 10 mil )
frumos, dar daca nu iti iei pro, iti poti lua ps4 la 996 de ron si cand o sa ai bani ii adaugi un hdd
mie nu-mi place lemnul ala, mai bine asezi vertical ps3 ul, nu te costa decat 15ron un suport original sony care arata chiar foarte bine.
Odata cu mutatul la casa noua m-am aciuat momentan in sufragerie
Trebuie sa-mi fac un birou pe colt in dormitor si ceva spatii pentru jocuri sa fie suspendate, ceva idei?
Arunca fetele de masa din musama de acolo, in primul rand. Apoi tot ce nu iti e necesar pe birou, nu are ce cauta pe birou. Daca nu printezi 10 foi pe zi si nu gauresti zilnic hartii si alte-cele, sa zboare si alea de acolo. Putina ordine si deja se schimba peisajul.
La mine e chiar un colț. Foarte bucuros de când am luat consola. Am cumpărat-o prin Iulie de ziua mea şi de atunci tot încerc să prind câte o ofertă şi să-mi iau cele mai bune jocuri. Şi PC-ul e destul de potent dar pe el mai mult Net şi Filme sau jocuri care strălucesc doar după modding intensiv. Pe consolă am ID : TimoMD . Dacă este cineva interesat de friend. Momentan am instalat doar ce se vede. Primele două sunt cumpărate digital de pe store la discount. Chiar sunt oferte super. Eu încerc să nu mă umplu de carcase şi să aștept oferte digitale , cumpăr doar ediții mai speciale dacă găsesc la preț bun.
Am şi un dark souls 3 la schimb dacă are cineva ceva interesant preferabil tot steelbook sau ediție specială :
Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk
Am reusit sa imi amenajez(in sfarisit) o camera pentru mine, dupa lungi negocieri cu sotia . Sigurul capitol la care sufar este sunetul, insa momentan la consola folosesc un headset Turtle Beach XO One si un antic 5.1 Genius (pe care nu il prea folosesc) .
Am vazut reduceri la Logitech Z906, costa cam 1.100 lei. M-ar tenta sincer, insa daca stiti cum se comporta (camera are in jur de 18 mp2) va rog sa imi spuneti parerea voastra ( nu tin sa fie foarte puternic insa tin la fidelitate ) .
Pentru cablul TV am un traseu prin perete insa cei ce mi-au zugravit l-au astupat si acum nu mai am disponibilitate psihica pentru orice lucrare , astfel incat momentan va ramane asa.
Iaca am zis sa nu treaca anu fara sa-mi arat coltul meu. Mobilierul e gandit de mine si facut de meserias . Mai trebuiesc facute cateva aranjamente pe-acolo si ceva wire management dar in mare cam asta-i. Lipseste un Pro dar n-am degand sa-l iau prea devreme(LG-ul de 106 stie full hd si doar atat)...O sa revin si cu ceva poze la jocurile pe care le detin.
Abia astept sa va arat ce am adunat si eu.
La anul pe vremea asta o sa ma mut in casa mea, momentan abia se construieste blocul.
"Coltul" meu nu e chiar colt, dar nu ma pot plange....
- PS4 1TB (bundle cu SW Battlefront, dar nu special edition)
- Samsung 50J6200 (126 cm - un TV ok si pentru uzul gaming, dar la limita superioara ca marime)
- Soundbar Samsung HW-J450 (boxele de la TV sunt praf; ce imi place e functia Sound Connect - il controlezi direct cu telecomanda prin TV)
- FPS-uri joc la monitor (Dell U2312HM) cu un Hori TAC Pro si cu un Logitech G502
- Casti HyperX Cloud Drone (de buget, dar isi fac treaba)
Bookmarks