Kragod, nu e problema cu Xbox-ul in dulap ? ca nu prea are aerisire. Sau il scoti cand joci ? Apropo, fain coltul tau
Kragod, nu e problema cu Xbox-ul in dulap ? ca nu prea are aerisire. Sau il scoti cand joci ? Apropo, fain coltul tau
@Fantastik....am, si asta ce inseamna? E de porc, sau e ok?
@emanuel. ms ca iti place ( cu toate ca nu e chiar colt). Nu e problema, in spate nu are placaj mobila. Plus ca xbox`ul fat(ala alb) il am de la inceputul lui 2009, si nu are nici o problema. Inainte imi faceam griji, acum chiar nu.
La slim chiar ca nu imi fac probleme, si sunt zile cand joc si vreo 4-5 ore. Pana la urma daca se strica, asta e, garantie..
Pt a lamuri: am doua xbox-uri pt ca atunci cand m-am decis sa imi iau kinect, am vrut sa il iau la pachet cu slimul de 250 GB(cel fat avand doar 20 GB).Pe cel vechi se mai joaca nevasta-mea Splosion man si Fitness Evolved, sau mai facem un joc de Mortal Kombat vs DCU, in rest se cam aduna praful pe el.
@kragod : Fain sa ai o nevasta cu care sa joci ceva.
Oricum, foarte fain iti arata "coltul", te felicit.
Apropo, si tie ti s-a dus aia pentru usb-uri de pe faceplate ?
kragod da-le naibii de console am vazut eu ceva mai interesant...jb-ul ala din vitrinra^_^
kidding...spor la joaca!!
Scuzati ca ma bag aici fara poze, dar vreau doar sa il intreb pe Fantastik cum se numesc boxele lui, deoarece asa am si eu si nu stiu cum se numesc , si am niste probleme cu ele.
da ala este modelu` dar le am de 5 6 ani si nu am avut nici o problema cu el.. am si eu si cumnatu`
Salut.Sa va prezint noul meu "colt",destul de simplu.
Prima mea consola,am luat ps3-ul acum 3 saptamani.
Nu e cine stie ce comparativ cu ce au alti useri.
Momentan pe raft am 4 jocuri(mai este si Uncharted 1 care este imprumutat),dar sper sa-l umplu cat mai repede,macar cele care merita tinute.
Multumesc.
O sa-l umplu.
Imi cer scuze daca pozele sunt cam aiurea,dar blitz-ul e de vina sau eu ca n-am stiut sa le fac cum trebuie.
2009
Prezent:
Bookmarks