Pt. pastionati:
Fanii Batman nu trebuie sa rateze seria noua de la DC Comics (DC Collectibles - seria Greg Capullo), care ar trebui sa ajunga pe piata intre 30 Mai si 30 Iunie. Mai ales ca figurinele vor avea un pret decent (25$ fiecare).
Each figure retails for $24.95, with Batman and Talon becoming available on May 30, and Nightwing and Riddler on June 30.
Disponibil din 26 Mai 2014: Tyrion din Game of Thrones. Din pacate pretul e cam prohibitiv (130$). Mai multe detalii aici.
Disponibil deja pentru comanda: Nathan Drake Sixth Scale Figure by Sideshow Collectibles. Pret lejer "de vara": 159.99$
Sursa: Nathan Drake | Sideshow Collectibles
Eram foarte entuziasmat de figurina asta (inca sunt intr-o oarecare masura...) pana am vazut niste poze de unboxing...that face...
Nu pare cam umflatel?
Toate figurinele amiibo arata grozav. Sper ca vor arata asa si cele produse in masă.
Si au confirmat ca vor vosta undeva pe la 10-15$ bucata. N-am de gand sa le iau pe toate dar cateva imi fac cu ochiul.
Eh, acum sa va vad. Care are "curajul" sa se bage la asa ceva: Kerrigan Queen of Blades (detalii aici)?
Costa "doar" $379.99 si e deja disponibila la preorder.
-hint dragi colectionari
Metal Gear Rising: Revengeance Limited Edition Xbox 360 | ALTEX
-contine figurina cu Raiden, de la Play Arts Kay, de aprox 30 cm, cu suport transparent. mi l-am luat zilele trecute, cadou...de sarbatori
mi se pare chilipir la banii astia si jocul dar mai ales figurina
stoc epuizat la Altex. a mai ramas aici
MEDIA GALAXY | Metal Gear Rising: Revengeance Limited Edition Xbox 360
Thread-ul asta a fost principalul motiv pt care mi-am facut cont pe consolegames. L-am citit si rascitit de multe ori si incet incet m-a prins si pe mine "microbul" colectionatului de figurine. In speranta ca nu veti da uitarii acest thread si ca veti mai posta poze cu figurinele/statuele din colectiile voastre...postez si eu aici cateva poze "proaspete" cu una din statuetele mele preferate: Statueta 1/6 scale Yamato "The Ritual" dupa un art-concept Luis Royo editie limitata. Enjoy!
Asta e si impresia mea. Nu cred ca am vazut alta statueta pvc care sa fie asa de bine realizata. Din acest motiv (plus altele) ramane preferata mea
![]()
Bookmarks