Monky... mai da-mi si mie cateva sa ti le tin.. promit sa am grija de ele pana le vei vrea inapoi :p
Printable View
Monky... mai da-mi si mie cateva sa ti le tin.. promit sa am grija de ele pana le vei vrea inapoi :p
GeOKeR, seria WoW este facuta de DC Unlimited / DC Comics, care nu mi se par nici pe departe la acelasi nivel cu Sideshow, McFarlane, Kotobukiya... dar, trebuie sa tinem cont ca totul tine de cat de multi bani se investesc. Pentru ca e simplu. Si eu, Xulescu, ma pot duce la Neca de exp. sa comand 100.000 de bucati cu un model de-al meu facut in 3DS. Insa daca le comand sa iasa la 2 dolari, de 2 dolari le vor face (crappy). Sau daca skilurile mele de 3DS sux, atunci sux vor fi si figurinele.
Mai este si altceva. Figurinele de la Blizzard sunt mai mult statuete decat toys. Nu au articulatii, joints, nu prea le poti pozitiona, si mai ales pentru cei mici, nu te poti juca cu ele. De aceea dealtfel sunt si atat de ok la pret (fata de altele). Dar in rest, da... arata superb.
Favoritii mei din Seria 1 sunt Orc Shamanul si Undead Warlock. Din Seria 2 must have sunt clar Human Warrior si Draenei Paladin, iar din Seria 3 nu voi rata Undead Rogue, Draenei Mage si Human Priestess :)
Nuuu, ca se joaca vacutza cu ele si sigur nu le mai vad :D
P.S. Some more action figures...
Monky, seria a doua din WoW a aparut deja :) ale mele sunt pe drum deja (human warrior si druidul, din pacate nu am avut bani sa le iau pe toate odata..dar e timp)
yep e scoasa deja. seria 3 este asteptata sept-oct se pare :)
Monky acu trebuie sa iti mai cumperi o biblioteca,ceva sa iti pui viitoarele colectii >:)
Seria 1 completa:D astept seria 3 sa iasa ;;)seria 2 in plan:%%oricum sunt genial facute .Dar sa nu uitam si de SOTA si ei au 3 figurine geniale Troll priest tauren shaman + undead warlock :D pristul il puteti vedea mai sus in pozele mele :D
Mentorica, de unde le-ai procurat pe cele din seria SOTA?
ebay;;)60 ron e imens la prima vedere nu pare cine stie ce dar dupa ce il scoti din cutie iti dai seama cat de adevarat e a fost ca un chilipir de pe ebay thx to bodopsx el la gasit acolo si mi la luat sunt rare pe EU :D
din pacate am vb cu sellerul si nu mai are. in schimb am gasit seria de 3 de la SOTA in asia dar de 5" nu de 10" cum este trollul. seria este identica numai marimea difera. sunt deja pe drum. pretul era greu de refuzat :D
ce colectie impresionanta are MonkY!
imi place figurina cu Altair din Assassin's Creed a lui DjMo.:yes:
o sa pun si eu inca 14 poze cu ale mele:D im so happy ;;)
este un site , dar nu ebay, de unde poti sa cumperi asa ceva???;;)
ebay ftw!
Imi recomandati sa cumpar de pe ebay?
cu incredere. tot ce am luat am prins selleri cu renume (multi din ei vand pe play.com,amazon, etc) 4-6 zile fara probleme
dar trimit in romania?...ca asa ar fi fain ca pot plati cu paypal...
Cate-va noi si de la mine:D o sa pun mai multe saptamana viitoare :D
Si pt. cunoscatori, am facut un mic "colaj" din Gears of War 2 Action Figures.
Iar eu stau ca pe ace ca nu mi-au mai venit figurinele din WoW de pe play-asia... :(