Sincer si eu abia astept sa-l vad pe Riddick. Ultima aparitie pentru buget limitat la mine:
SCC Sam Fisher (sunt in dubii daca sa-l iau si pe cel de la NECA, la aceeasi scara).
Printable View
Sincer si eu abia astept sa-l vad pe Riddick. Ultima aparitie pentru buget limitat la mine:
SCC Sam Fisher (sunt in dubii daca sa-l iau si pe cel de la NECA, la aceeasi scara).
Gowron, cine l-a facut pe Fisher ? Sincer prefer versiunea NECA, asta are sculptura destul de proasta, air culorile par puse in graba. Iar acea barba...
mucklefiguren.de . Intr-adevar, barba e..... Mi-a placut ideea de statueta, plus ca la cel de la NECA parca nu e fata de ,,bad-ass" (ex-Seal...) - nu ca asta ar fi prea dur.
figurina(fisher) ai comandat'o de pe mucklefiguren.de???
ar fi cineva care are figurine "the goon" "warcraft" sau "afro samurai" de vanzare??;)):D
Pe langa Riddick, lucrez si la Jason Bourne :) Asa ca iata inceputul, cea mai importanta parte :)
viezure, cam cat te costa sa faci o figurina pe bucati cum faci u???
Shadow of the Colossus
�t�B�M���A�@�����R�C���O�����f�t�B�M���A�R���N�V�� ���@�����_�Ƌ���
Hot Toys' 'Superman: The Movie' Figure is Surely a Strange Visitor From Another Planet - ComicsAlliance | Comic book culture, news, humor, commentary, and reviews
Vreau si eu asa ceva :), daca aveti idee care este pretul si de pe unde se poate cumpara, va rog dati-mi un PM.
Iau pe bucati pe o perioada mai lunga, si mai cumpar si combinat, gen o chestie pt unu' si alta pt altu', mi-ar fi greu sa zic o suma. De ex, capul lui damon a fost 25$, corpurile in general mai sunt vreo 20, plus restul chestiilor. Destul de multicel. Daca mai iau si cap de la hot toys, care sunt tata lor, numai capul poate ajunge pe la 50$.
Deathwings, undeva la 250$, de pe ebay cel mai bine.
In sfarsit, am reusit sa iau una din cele mai cautate statuete ale mele., Enterbay 1/4 Bruce Lee. Enjoy the pics :)
ps: he's big. really big. Iar detaliul e uimitor, de la sculptura, la vene, la urmele de transpiratie de pe tot corpul. Mindblowing, really :)
Attachment 115173Attachment 115175Attachment 115170Attachment 115171Attachment 115178Attachment 115177Attachment 115169Attachment 115174Attachment 115172Attachment 115176
Cat a costat?
superb, viezure !!!
Parerea mea este ca nu raspunde TOCMAI ca sa nu para interesant si sa nu aiba lumea ce sa comenteze referitor la cat cheltuie pe ceva, cati bani are pe luna, etc. Este alegerea lui daca doreste sau nu sa raspunda la intrebari direct. Daca tie ti se pare ca nu este nimic lipsit de bun simt sa spui suma exacta (mai ales atunci cand pretul se ridica la sute) atunci este problema ta. Altii prefera sa nu dea suma exacta pentru a nu exista discutii despre cat da pe o statuie.
Adevarul e ca nu am altceva mai bun de facut decat sa stau si sa dezbat situatia financiara a lui Gigel si sa il critic eu ca nu stie el ce face cu banii castigati. Daca intradevar nu vroia sa spuna cat ca costat evita si raspunsul "Mult" pentru ca din cate stiu eu mult inseamna o suma mare, deci automat ma pot lega de chestia asta daca vreau neaparat sa fiu eu ministrul lui de finante. Eu sunt in schimb interesat de cat a costat pentru ca vreau sa imi cumpar ceva asemanator si vreau sa stiu la ce bani sa ma astept. Din cate am vazut nu a sarit nimeni in capul lui Rachyyy de cate ori a aratat zecile de jocuri pe care si le-a cumparat iar acolo poti aproxima destul de usor cat au costat.