Prefer sa nu ma gandesc la asta si sa iau partea buna a lucrurilor... ca imi plac si atat...
Printable View
Prefer sa nu ma gandesc la asta si sa iau partea buna a lucrurilor... ca imi plac si atat...
monky
as fi interesat de gemenii din matrix..sunt superb realizati
informatii de unde as putea capata si eu ?
merci:D
sekhemet: din pacate foarte greu. Eu unul i-am gasit in US (si la niste preturi maricele). Sincer, eu am asteptat aproape un an pana mi-am facut toata colectia. Asta si pentru ca toate sunt Limited Editions, semnate, cu certificat, etc... Mai incearca aici, vezi poate le mai aduce: Amazon.co.uk: The Matrix Reloaded Twin 1 Resin Bust: Toys & Games
Ce rabdare ai man sa le vanezi....=D>=D>
toata stima monky
te admir..sincer
Pot sa te ating :p
Etalez si eu umila mea colectie de figurine din Gears of War :D
Cam cat ajung toate? :D
Stiu ca preferatul lui mo e ceva limited, dar aproximativ macar :D
ieftin, daca stii de unde si cum sa le iei
:O ma asteptam sa fie MULT mai mult. e clar :D ma apuc si eu.
dar ce spuneti de astea?
Sincer mie nu imi plac, ajungem sa ne acoperim si statuetele in aur (daca sunt din aur, daca nu, imi cer scuze) ca deja masinile nu ne mai ajung.
Dar Boomer-ul ala nu ar strica sa il faca si astia de la NECA :D
M-au lasat masca. Sunt absolut geniale...Boomer-ul cel putin e de nota 10.
Cred ca sunt din bronz...
My new babes :%%
;;)
Viezure, asteptam poze si detalii cu Iron Man... pe care si eu vroiam sa-l achizitionez, dar mai peste tot era "out of stock". Grrr...
Salutari fani ai figurinelor! Ajutati-ma va rog si pe mine cu ceva: in afara de amazon.co.uk, play.co.uk si ebay, nu mai stiu nici un alt site de unde sa-mi poata aduce robert figurine. Pe unde mai pot cauta? Mersi anticipat!
AAAA, da, mi-am mai amintit ceva!
Stie cineva daca exista figurine prince of persia, onimusha(am gasit doar Gorgondantes) sau splinter cell?
Nu stiu cat de bine am cautat eu dar pana acum nu am gasit nimic.
Aleq: ar mai fi si Forbidden Planet International , Your Online Entertainment Superstore!
Mai sunt din Onimusha... eu cel putin stiu de Gogadantes si Jubei: Yagyu Jubei - Onimusha 2 Onimusha 2 at BigBadToyStore
De restul nu stiu, ca nu m-au pasionat (poate daca era un singur print) :))