Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 164 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast
Results 41 to 60 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #41 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Battlefield 3 Preview for PS3, 360, PC, Game from 1UP.com
    Thanks to Game Informer, we finally have some concrete details on Battlefield 3. Quietly announced via a beta offer for people who snagged Medal of Honor last year, the fine fellows at DICE have just-as-quietly been banging on the title until Game Informer's cover story. While actual details are still a bit scant (since it's still a reveal/first look) there's enough for us to reflect on the predictions and speculations we made last year.

2. #42 SP
    Senior Member Nash's Avatar

3. #43 SP
    The screenshots come from magazine scans done by German BF3 fan site Battlefield-Inside, the magazine is slated to hit the stands tomorrow. The screenshots appear to be form the single-player campaign.
    Attached Images Attached Images 2.jpg 3.jpg 5.jpg 8.jpg 9.jpg 1.jpg

4. #44 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    arata binesper ca o sa faca ceva mai interesant la campania S.P.

5. #45 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mai interesant dec�t ce anume? Este vorba despre Battlefield, nu are nici o legătură cu Bad Company.

6. #46 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

7. #47 SP
    Member hibrid13's Avatar
    43 de secunde si arata genial! Ce n-as da sa vina mai repede sfarsitul anului...

8. #48 SP
    Member stefipsy's Avatar
    toamna asta cu battlefield 3 si batman arkham city ...colectiile de jocuri vor primi cate-o "stea" in plus

9. #49 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    43 de secunde si arata genial! Ce n-as da sa vina mai repede sfarsitul anului...
    Nu �nţeleg, arată ca orice alt military shooter, ce e aşa genial la el ? Să vedem cum se prezintă sistemul de distrugere al mediului �nconjurător.

10. #50 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    m-a lasat masca grafica, sper sa fie asa si in joc nu doar in trailer.

11. #51 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Daca ar avea versiunile de PS3 si Xbox360 suport pentru 64 de jucatori ca pe PC ar fi excelent

12. #52 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Nu prea au cum sa faca un multi-platform(vorbesc doar de PS3 si Xbox) cu suport ptr 64 de jucatori..totusi sunt niste console cu hardware de acum 5 ani...si optimizarea ptr fiecare consola in parte ar costa niste bani in plus..investitie care nu prea se justifica...singurul FPS care permite foarte multi jucatori e M.A.G. dar este exclusiv ptr PS3..

13. #53 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Cred ca gresesti .Mai scoate un firmware SONY si o sa fie posibila si treaba asta asa cum au facuto si cu 3D-ul .Daca se poate la MAG 250 de insi de ce sa nu se poata 64 ?Deci toata treaba e din firmware

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Cred ca gresesti .Mai scoate un firmware SONY si o sa fie posibila si treaba asta asa cum au facuto si cu 3D-ul .Daca se poate la MAG 250 de insi de ce sa nu se poata 64 ?Deci toata treaba e din firmware
    ar trebui sa te angajezi la EA te rog frumos sa ne mai luminezi cu asemenea posturi informative si corecte. comunitatea de gameri din Romania are mare nevoie de unul ca tine

15. #55 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ar putea sa mareasca limita macar la 40. Exista jocuri care au/se apropie de 64 de jucatori pe o harta, de exemplu MAG sau Resistance 2 (si nu se poate spune ca Resistance 2 are o grafica slaba).

16. #56 SP
    @erik95 din cate am inteles eu, limita de 24 de jucatori pe console nu e batuta in cuie. se poate schimba , probabil in urma unui feedback din partea fanilor, producatorii vor mari numarul de jucatori

17. #57 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Sunt unii care cred ca daca stiu sa dea un search pe google gata au impresia ca stiu programare. Nu ma dau smeu dar cand aveam eu servere de Battlefield acestia nici nu stiau de existenta acestui joc.Si credeti-ma ca in final SONY asta a vrut, sa inlocuiasca PC- ul .De ce credeti ca are suport de filme,muzica,filme, browser de internet? Curand cei care folosesc calculatorul numai pt aceste categorii vor descoperii ca este mult mai util PS3-ul si nici nu necesita cunostinte foarte multe ,nu ai ce strica nu poti lua virusi....etc.De ce creteti ca nu au scos o tastatura originala Sony care sa o conectezi diect prin usb si sa fie compatibila 100% ? Au in plan ? Oare ce ni se mai pregateste ?Ori cum eu spun ca PS3 este o consola foarte puternica SI SUSTIN CA VOR APAREA JOCURI CARE SUPORTA MAI MULT DE 64 DE JUCATORI ON LINE . Ex: TDU2 (grafica extraordinara 1080p) - multiplayer 2-32 de pers.

18. #58 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Si de beta se stie ceva? Cand iese?

19. #59 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Eheeee, mai e destul de mult pana la o eventuala lansare, probabil beta-ul (daca va exista unul) va fi disponibil prin intermediul XBL sau PSN cu cateva saptamani inainte de aparitia oficiala a jocului. Poate va iesi un beta mai devreme, poate mai tarziu, asteptam vesti de la EA.

20. #60 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Codul de beta a fost inclus in Limited Edition de Medal of Honor, dar nu s-a mai auzit nimic de el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 164 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks