Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 164 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 104 ... LastLast
Results 61 to 80 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #61 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Sunt unii care cred ca daca stiu sa dea un search pe google gata au impresia ca stiu programare. Nu ma dau smeu dar cand aveam eu servere de Battlefield acestia nici nu stiau de existenta acestui joc.Si credeti-ma ca in final SONY asta a vrut, sa inlocuiasca PC- ul .De ce credeti ca are suport de filme,muzica,filme, browser de internet? Curand cei care folosesc calculatorul numai pt aceste categorii vor descoperii ca este mult mai util PS3-ul si nici nu necesita cunostinte foarte multe ,nu ai ce strica nu poti lua virusi....etc.De ce creteti ca nu au scos o tastatura originala Sony care sa o conectezi diect prin usb si sa fie compatibila 100% ? Au in plan ? Oare ce ni se mai pregateste ?Ori cum eu spun ca PS3 este o consola foarte puternica SI SUSTIN CA VOR APAREA JOCURI CARE SUPORTA MAI MULT DE 64 DE JUCATORI ON LINE . Ex: TDU2 (grafica extraordinara 1080p) - multiplayer 2-32 de pers.

Oh honey.....

2. #62 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    gameplay premiere

[url]

3. #63 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Dumnezeule cum poate arata. Ce ma enerveaza ca se aglomereaza toate la sfarsit de an

4. #64 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Dumnezeule cum poate arata. Ce ma enerveaza ca se aglomereaza toate la sfarsit de an
    Vesnica problema: COD sau BF
    Ambele bineinteles.

5. #65 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Extraordinar !
    Sper doar sa nu se lanseze in aceeasi luna cu Uncharted 3 .

6. #66 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Dumnezeule cum poate arata.
    linistiti-va putin

7. #67 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Slabe sanse sa arate asa pe console. Dupa cum s-a vazut la un moment dat, fimul prezentat este varianta de PC a jocului.

8. #68 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Da, pare sa aiba si teselarea enabled.

9. #69 SP
    Member cipvas's Avatar
    Hmmm, nu stiu de ce ma duce oarecum cu gandul la Medal of Honor.Un pic...Scrisul acela albastru, fonturile acelea, ba chiar se aud la un moment dat si ceva sunete intalnite in MoH(undeva spre sfarsitul trailerului).Sa speram insa ca nu o sa aiba si "succesul" acestuia.

10. #70 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Sunt de parere ca in raport cu concurenta va fi moarte infantila, va impinge 2-3 milioane de bucati in timp ce MW3 (cel putin asta cred eu ca va fi toamna asta) va avea de inca vreo 10 ori pe atat.
    Nu ma intelegeti gresit, apreciez ca exista concurenta pt ca forteaza lucrul si la CoD. In schimb am mari dubii la varianta pe console in ceea ce priveste grafica, si MoH arata incredibil in trailere si multa gargara ca "Maximise the PS3" si asa mai departe. Dar vom trai si vom vedea.

11. #71 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Ce pacat ca toate jocurile bune vin in toamna !!!
    Trebuie pusi bani la ciorap pana atunci

12. #72 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Vesnica problema: COD sau BF
    Ambele bineinteles.

Dpdv calitativ BF va fi mereu peste COD. MEREU! Ca sunt mai multi "gameri" de 12 ani in lumea asta decat de peste 20 ani, e alta mancare de peste.

13. #73 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Slabe sanse sa arate asa pe console. Dupa cum s-a vazut la un moment dat, fimul prezentat este varianta de PC a jocului.
    Intr-adevar...sa nu ne imbatam cu apa rece..cine stie pe cine "monstru" de PC ruleaza footage-ul de gameplay...

Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Dpdv calitativ BF va fi mereu peste COD. MEREU! Ca sunt mai multi "gameri" de 12 ani in lumea asta decat de peste 20 ani, e alta mancare de peste.
    da..insa aici e o alta problema...accesibilitate...vorbesc de PC...COD-urile au cerinte de sistem sub cele de la BF

14. #74 SP
    Member unlike's Avatar
    Foarte bine arata dar nu stiu cat sa cred din ceea ce vad in filmulet .

Cat despre CoD, fie cum o fi, dar gata, trebuie un engine grafic nou pentru ca arata ingrozitor jocul, mai ales pe PS3, BO arata groaznic .

15. #75 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Vechea si depasita dezbatere, grafica de pe console vs. grafica de pe PC... Ca sa nu mai fac si eu flame, am sa sa va spun parerea printr-un citat din cel mai semnificativ reply de azi:
    Nu inteleg unii la ce asteptari au cand jocul trebuie redus, optimizat si rulat pe hardware vechi de 6 ani
    [...] - vTGS

16. #76 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Ofof, da te-ai trezit iar cu fata in perna azi.
    Ai grija pe viitor cu "mereu" asta, ca nu avem toti 20 de ani ca tine.

17. #77 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    Vechea si depasita dezbatere, grafica de pe console vs. grafica de pe PC... Ca sa nu mai fac si eu flame, am sa sa va spun parerea printr-un citat din cel mai semnificativ reply de azi: [...] - vTGS
    Corect. Totusi, nu te poti astepta ca un sistem de 400$ sa ofere exact acelasi nivel de detaliu ca un PC de 1000$, asa chiar ca nu ar mai merita sa bagi bani in PC.
    De fapt, oricum nu merita ca, aproape toate jocurile bune sunt Consoles exclusive.
    Asta e ceva ce fanboii PC nu inteleg: pot sa bage cati bani vor in "rigurile" lor, ca oricum nu pot juca cele mai bune jocuri, cu toate ca se lauda cu super grafica.
    War-ul asta va exista intotdeauna, putini o sa priveasca obiectiv celebrul flame PC vs consola.

Revenind on-topic, acest Battlefield 3 dupa parerea mea deja a omorat dpdv tehnic MW3, care din nefericire va folosi acelasi engine vechi de 4 ani. Practic, un alt an, o noua campanie de 8 ore, alte DLC-uri cu 3 harti pe 10$ si pe langa asta un alt patch pentru Modern Warfare 1. Norocul Activision e ca fanbase-ul lor e atat de numeros, incat si daca isi pierd jumate din gameri tot vor avea incasari bune.

18. #78 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Corect. Totusi, nu te poti astepta ca un sistem de 400$ sa ofere exact acelasi nivel de detaliu ca un PC de 1000$, asa chiar ca nu ar mai merita sa bagi bani in PC.
    De fapt, oricum nu merita ca, aproape toate jocurile bune sunt Consoles exclusive.
    Asta e ceva ce fanboii PC nu inteleg: pot sa bage cati bani vor in "rigurile" lor, ca oricum nu pot juca cele mai bune jocuri, cu toate ca se lauda cu super grafica.
    War-ul asta va exista intotdeauna, putini o sa priveasca obiectiv celebrul flame PC vs consola.

Revenind on-topic, acest Battlefield 3 dupa parerea mea deja a omorat dpdv tehnic MW3, care din nefericire va folosi acelasi engine vechi de 4 ani. Practic, un alt an, o noua campanie de 8 ore, alte DLC-uri cu 3 harti pe 10$ si pe langa asta un alt patch pentru Modern Warfare 1. Norocul Activision e ca fanbase-ul lor e atat de numeros, incat si daca isi pierd jumate din gameri tot vor avea incasari bune.

Oricine cu un 8800GT si un procesor decent, poate juca jocurile ce apar si pe console, dar nu pe cel mai mare nivel de detaliu. Daca vrei, eventual iti faci un upgrade ca sa poti juca cu detalii mai mari (AA and co.). PC-ul va da tot timpul libertate indie developer-ilor sa se afirme, gratuit, fara bani, nu cum face Microsoft cu XNA Dev. Kit. PC-ul are jocurile lui bune, dar si consolele au jocurile lor, oricum e cu totul alta mancare de peste, dar am zis sa spun si despre asta, daca tot ai pomenit. Din cauza asta, pe o parte prefer consolele pe de alta parte consolele.

De asemenea, de unde stii tu detalii despre Modern Warfare 3 ? Cand nici nu a fost confirmat oficial.

19. #79 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Ofof, da te-ai trezit iar cu fata in perna azi.
    Ai grija pe viitor cu "mereu" asta, ca nu avem toti 20 de ani ca tine.
    N ai inteles la ce ma refeream.

20. #80 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Acum avem un flame PC Graphics vs Console Graphics

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 164 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 104 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks