Battlelog vad ca are deja un ecran cu update in progress.
Dar Karkand cand apare? Azi, ca era vorba ca pe 6?
Printable View
Battlelog vad ca are deja un ecran cu update in progress.
Dar Karkand cand apare? Azi, ca era vorba ca pe 6?
Pfuiuiui! O inceput update-u pe battlelog...Back to Karkand...tic tac tic tac tic tac tic tac!
Pana una alta....
http://www.youtube.com/watch?v=sFi0i...eature=related
---------- Post added 06-12-2011 at 10:30 AM ----------
Tomorrow on December 6, Battlefield 3 will be down between 9 AM CET / 12 AM PST until 1 PM CET / 4 AM PST. The downtime will bring updates to the servers and back-end of Battlefield 3, and will also coincide with the roll-out of a large PC patch at the same time. The patch weighs in at 2 GB, and includes the Back To Karkand content as well. Back To Karkand will be available for PlayStation 3 owners tomorrow, while it will be unlocked for PC and Xbox 360 players on December 13.
Pe la ora 15 ii gata.
Mai joaca cineva cu PDW-R dupa patch? mi se pare cea mai buna arma pt close si mid-range. Cu red dot. E foarte eficienta.
P.S. Pe 7 stiam ca apare back to K..
Apare astazi dar nu va putea fi jucat pana in 13.
Ma tenta si pe mine sa-mi gasesc o arma cu care sa pot sa joc pe mai multe clase... de USAS momentan ma las pana vad ce-i fac la patch, si ma gandeam si eu la PDW-R. Pe hartie pare buna de aproape, la distanta are drop-off la damage mai mare decat armele de inginer (care au cel mai mare, de la 25 pana in 10 m la 14.3 la 50m) avand 25 cu 12.5.
Mai tentant pare AS VAL, dar e problema cu munitia si cu atasamentele.
Oricum nu conteaza numai statisticile de pe hartie ci si cum te intelegi tu cu arma in joc.
"pasarica de gheata", pt PS3 e da maine bah, wihle se traduce "in timp ce"; "pe cata vreme"; "cat timp";" desi " pt PC si 360 pa 13, bah doctor docent in limbile englezesti , meanwhile casca ochii, si vorbind la modul serios, daca vrei ,iti fac si analiza sintactica si morfologica, glumeam, PEACE!!
am fost sarcastic, recunosc, dar sa fii cu bagare de seama in viitor pt ca multi asteptam o veste, si cand o primim vrem sa fie corect transmisa sau tradusa, dupa caz. DLC-ul asta e anuntat de cand s-a lansat jocul, ( e pe coperta lui LE, nu te mint :%%) iar noi astia cu PS3 stiam ca de astazi, 6-12-11 ne dam pe harti noi, vrei sa fac un soc miocardic?
La naiba, si azi nu o sa pot sa ma joc :(
Dar ii fac eu update-ul de azi si bag maine tare.
Mobule ma bazez pe tine cand vom juca, te laudai ca stii hartile.
Vezi ca lenea este un pacat capital! :)
Daca nu ar exista oameni care sa vorbeasca fara sa se informeze corect inainte, nu ar exista "destepti" care sa ii corecteze, merg mana in mana, ca un fel de simbioza. Keep walking!
---------- Post added 06-12-2011 at 01:07 PM ----------
Fi pe pace! Doua dintre ele le stiu mai bine decat cartierul in care m-am nascut!
Mobule,sa dati si voi un invite diseara.
Hai sa ne adunam mai multi ca de cand astept DLC-ul asta.....
Ora 13:55 la mine
Pentru cei cu pesetrei, au dat drumul la dlc? vad servere in "Server Browser" cu mapele noi, doar ca au semnul "!"
Pot vedea jucatori pe acel server, dar cand dau join ma arunca pe o mapa obisnuita, desi am Limited Edition...
Attachment 151685
1 PM CET = 3PM la noi, mai asteapta putin, trebuie sa apara disponibil in Store (ingame).
---------- Post added 06-12-2011 at 03:23 PM ----------
Incercam sa ne adunam...eu probabil o sa ma joc noul tip de joc pe care il introduc cu DLC-u, numit Conquest Assault.
---------- Post added 06-12-2011 at 03:50 PM ----------
Back to Karkand a aparut in PS Store/ Latest/ Top Picks primul, se poate da jos, eu am LE si era "Free" are 1.32Gb. Happy download!
stiu ca e o intrebare de noob dar nu am ce sa va fac, nu stiu prea multe. Cine ma lamureste cu acest DLC? este ca un add-on, e gratis sau trebuie cumparat?
Multumesc!