Battlefield 3 - Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 - The Results
Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 - The Results - Battlefield 3 Video - - IGN
Printable View
Battlefield 3 - Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 - The Results
Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 - The Results - Battlefield 3 Video - - IGN
Da da, e clar ca au manuit voturile... ma intreb cati bani au bagat in buzunar pentru asta? Referitor la jocuri, BF3 mi se pare mai bun ca MW3 in ciuda faptului ca e plin de bug-uri, dar la ce prosti sunt americanii (dumb rednecks) trebuia clar sa castige MW3.
just my 2 cents
Trebuie sa postam video-ul asta pe fiecare pagina a threadului sau... ?
Dupa 40min de Gameplay:|
Foarte tare.
Am murit si mi-a dat cineva reviv.Si poc a aparut acel ecran minunat:|:o.Dupa 30sec iar am murit si iar am primit reviv and then back to normal:evil:.
Dar de la ultimul patch a cam facut figuri jocul.Cand imi dau respawn in jet si cobor sa imi pun c4 pe el, ma catapulteaza si se distruge automat:|
Cand trag cu usas-ul si omor pe cineva de la 1m sau 20 imi da suicide(si nu folosesc frag ca munitie).
Dar sunt foarte multumit am facut 5roade kills cu un jet(fara sa vreau:D).
Si faza cea mai tare a fost cand am facut 34kiluri cu un jet si mi-a picat curentul:| pt 2min.Na traim in romania...orice e posibil:|
ps. daca am scris gresit si/sau prost atunci...ma scuzati...sunt foarte obosit:|(m-am luptat cu un porc azii:()
Dragi camarazi,vreau sa știu si eu dacă sunt singurul ghinionist căruia nu-i merge quick match-ul!
M-am gandit ca ar fi cazul sa termin si eu campania single
Si am intampinat urmatoarea problema>Dau copy/paste ,vad ca au mai patit-o si altii
"I am playing Fear No Evil in the main storyline.
In the beginning of the mission when the two tanks are heading down the narrow ally way, the screen goes black, i see Saving and Loading. Then i get kicked out to the main menu with an error that reads "Lost connection to EA Online".
Concluzia salvarea corupta...Great game ....great game ....NOT
Sper sa mearga dupa ce sterg salvarea si o iau de la capat ,unii spun ca nu au mai putut face nimic :(
(Fac pariu ca e de la patch)
Asa am putit si eu la misiunea unde intram in baie si venea ala cu cutitu. Am reluat misiunea de la capat si nu am mai patit asa. Oricum faza e super deranjanta.
Tot odata nici la mine nu merge quick match, dar cred ca tot din cauza unei probleme intre roter si ps3 care e a treia care a aparut de cand am luat jocul asta.
Asta am patit si eu , pe la mijlocul campaniei cand am incercat sa intru in joc imi aparea doar new game. S-au dus toate salvarile asa din senin.
Si eu am intalnit problema cu salvarea si initial am crezut ca e de la "cloud" dar se pare ca e un "feature" :)
Poate e cineva interesat:
Official Battlefield Store for UK, Europe, Russia, India, Middle East, Africa and the Eastern WorldQuote:
Get a set of the only 500 signed and numbered BATTLEFIELD 3 limited edition lithograph wall prints in the World before anyone else does! Delivered to your door.
Battlelog update tomorrow at 1 AM PST / 10 AM CET - Battlelog and online for PC will be down for ~15 minutes. Details:Battlelog / Sign in
@bartonn_284 We currently do not have an ETA for the PS3 patch. We'll update the community as more info becomes available ^kk
@bartonn_284 We currently do not have an ETA, frequent out blogs for the latest pertinent to Battlefield 3. Thanks! ow.ly/84xNY ^CH
http://playstationlifestyle.net/2011...a-possibility/