salut. vin si eu iar cu o nelamurire. incerc sa dau unlock la FAMAS, am luat si back to kardad, am facut si 15 revive intr-o runda si degeaba nu am dat unlock. care e faza?
Printable View
salut. vin si eu iar cu o nelamurire. incerc sa dau unlock la FAMAS, am luat si back to kardad, am facut si 15 revive intr-o runda si degeaba nu am dat unlock. care e faza?
10 revives / 10 heals, asta trebuie să faci. Nu trebuie neapărat să fie făcute �n aceeeași rundă, se cumulează.
joci team deathmatch pe wake island si poti da unlock la famas intr-o singura runda cu pt noroc:D(easy 10 revives & 10 heals)!
http://symthic.com
Noile schimbari ce probabil vor fi in patch-ul urmator.
Luand ca reper faptul ca 1) nu mi-a placut uncharted 3 online si 2) mi-a placut mag online, ce joc imi sugerati, dintre bf3 si mw3?
bf3 e mai spre mag,poti juca cu tactica in echipa, MWn (unde n=1..infinit) e gen CS, rambo style.
Tocmai am jucat un meci in bf3, pe un trial de 2 zile la online pass, nu e de mine, maine il schimb cu mw3:D Thx si scuze de double post, e ultimul
Cum se joacă pe clasa Recon corect:
http://youtu.be/RdXOEAtQXqg
Da, știu, omul joacă pe PC, e mai ușor un headshoot dat din mouse ..
Eu tocmai as zice ca in mod normal nu se joaca asa ci mai stealth. Dar asta e PC si omul are skill si isi permite sa running sniper si sa se apropie asa mult de obiective in rush. Si joaca TDM in mare parte am impresia, nu e edificator.
Some help here please..deci mi-am cumparat battlefield3 limited edition...il bag frumos in consola...cand sa dau acolo la redeem code..bag codu...imi zice ca nu este corect codu...jocu a fost sigilat..trebuie sa specific..ca este zona2...si eu am cont pe zona 1..afecteaza chestia asta?ceva pareri va rog frumos!
exact asta este problema. trebuie sa-l activezi pe cont de aceiasi zona. apoi il poti juca pe ce cont vrei tu
Se mai știe ceva de noul dlc?
Sent from my iPhone using Tapatalk
deci il activez pe cont de uk?si dupaia pot sa ma joc online pe contu de us?
Da,o sa poti juca de pe toate conturile pe care le ai in acest moment pe consola