sorry man ,nu m-am mai uitat. iti dau acum accept, la fel si ce3lorlalti care au dat join :)
Printable View
Imi place tot mai mult clasa suport. Rpk-ul e foarte eficient, iar ammo packurile sunt o raritate pe campul de lupta.
Harta mea preferata in oricare din modurile de joc este cea cu podul peste Sena. In special conquest e palpitant pt ca nu e mult de mers. Seamana cu Nelson bay in Bc2 la dispunerea steagurilor.
o alta harta cu o atmosfera urbana e Grand Bazar care imi place in oricare din moduri. cea mai plictisitoare e Caspian Border pe conquest si Firestorm. Sunt prea mari.
Sent via SGS
Exact asa ma gandesc si eu.Totusi si altele sunt distractive pentru ca au ceva mai multe vehicule.Caspian Border si Operation Firestorm au fost gandite pentru PC cu cel putin 40 de jucatori.Asa e toata lumea in tancuri si ai de mers zeci de ani pana sa dai de cineva.
Clasa mea preferata e inginerul.Armele sunt intre suport si asalt si iubesc RPG-ul si minele.M-am distrat azi cand am fost omorat de un tanc si dupa ce a mers inca vreo 5 metri a dat in doua sau trei mine ale mele.:evil: Sau cand m-am pus robotelul langa un steag si cand venea cate o masina pe acolo eu ma uitam de la distanta si il foloseam.Aia se tot invarteau si nu stiau cine la distruge tancul.Cred ca asta a fost pe tehran...sau pe ceva harta de noapte/seara.
Ma gandesc sa deblochez C4 ca sa am ce face pe caspian si firestorm.Pun toate C4 pe un jet dau cu el in baza inamica.;)
Apropo,multumesc de acceptarea invitatiei in platon.
Apropo,stie cineva cum imi schimb scrisul de sub nume ?
Eu deblochez claymore la support. o sa o folosesc inainte de m-commuri sau dosita in vreo intrare
Am jucat vreo doua conquest in avion, nu am reusit sa omor nimic. Controlul e usor, daca ai mai jucat vreun sim-arcade de zbor, dar nu prea ai succes cu mitralierele standard.
P.S. Imi place si Damavand Peak in conquest. Are un aer de santier aparte cu basculele alea. Zici ca ma uit la Megastructures pe Discovery
Sent via SGS
CE s a intamplat cu celelalte posturi ? :|
Ori le-a sters un admin, ori are legatura cu faptul ca in ultimele 2-3 zile site-ul mai mult a fost down decat up.
nu le-a sters nimeni voit. probabil nu a putut fi recuperata toata cantitatea de date pierduta in urma problemelor
Am incercat destul de multe arme, si de la inginer si de assault si support.
Nici una nu se compara cu Saiga + 12g frag. E dementiala. Nu neaparat in sensul ca e overpowered, chiar daca prima runda cand le-am deblocat am terminat 49/22.
Dar iti da un sentiment de parca ai putea face orice. De la felul cum se aude, si cum se vad grenadele alea cand zboara si explodeaza la impact, iti da impresia ca e cea mai puternica arma. (cred ca si USAS-ul e la fel, in BC2 singura diferenta intre ele era ca Saiga e semi-auto si USAS full auto. Asa e s i aici, dar nu stiu daca difera damage sau fire-rate. DAO-12 avand mai multa munitie s-ar putea sa aiba damage mai mic).
Am reusit si 1 hit kill cu ea de la vreo 40m, headshot pe un sniper care campa. Double kill-uri cand aia stau grupati.
Chiar daca probabil sunt arme mai bune, cand ai de facut unlock la un kit, e extraordinar de distractiv sa o folosesti. Eu acum o folosesc sa fac unlock-urile la recon.
Asa ar fi trebuit sa arate box art-ul :))
Eu tot cu avioane am jucat....
Imi place m249 de la support . Cand pui bipodul, nu te mai deranjeaza reculul, pastrezi o zona mult mai usor
Sent via SGS i9000
Se aude ceva de un patch? N am mai bagat jocul in consola de o saptamana si nici nu am de gand avand in vedere starea in care arata/se joaca. Daca vroiam sa vad grafica invechita jucam COD 4 (care este un joc foarte bun de altfel) nu BF3 in 576p.
Mi-ai rupt reflexele.Pune mana si joaca jocu si lasa grafica,nici aia care joaca Minecraft nu is asa pretentiosi.;;)
slava domnului
Shock. Horror.
EA: there is going to be a Battlefield 4
EA: there is going to be a Battlefield 4 • Eurogamer.netQuote:
The first DLC for Battlefield 3 isn't out yet - but that hasn't stopped EA from confirming the next game in the series.
"There is going to be a Battlefield 4", EA has said.
Electronic Arts president Frank Gibeau confirmed the company's intention to release the shooter sequel during a keynote at the University of California. His comment was then Tweeted by attendees.
Hai sa o pun altfel:
Nu pot sa joc BF3 in 576p pt ca dupa o ora de joc ma dor cumplit ochii si capul, ceva ce eu nu patesc nici dupa 12 ore de joc continuu (cel putin nu pateam). In rezolutia nativa nu l pot juca pentru ca e lagul infernal la controale si nu ma pot ridica peste nivelul unei batrane de 80 de ani.
Tactical light si alte giumbuslucuri din astea, desi pot fi stresante, nu ma deranjeaza prea mult pentru ca le pot folosi in avantajul meu daca este nevoie.
Anyway, nu mi vine sa cred cat de repede a scazut pretul jocului asta. Am vrut si eu sa l vand si sa l cumpar iar cand se rezolva toate problemele, si m am trezit ca nu fac nici un gheseft, ba chiar pierd bani. Incredibila politica alora de la EA Ro.
pt cei care va incumetati sa jucati totusi jocul, ceva vesti noi
bf3blog.com/2011/11/back-to-karkand-features-improved-destruction-and-new-game-mode/
Se pare ca si cei de la DICE procedeaza la fel Old buildings. - Imgur
http://www.youtube.com/watch?v=b5dsOn06w1s