http://www.youtube.com/watch?v=VBFGIGDMan8
Printable View
Abia astept BTK. Sper sa aiba ceva din feeling-ul de BF2, nu doar arme si vehicule. Famas-ul o sa fie dirty :evil:
@FuriaAlba Mai bine postai direct clipul care e mai interesant decat o poza. Cine nu a auzit de Johnny Cash, sa auda macar acum :>
http://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc&ob=av2e
Noul game type pe care il vor introduce in acest DLC mi se pare foarte intrigant, pare sa fie o chestiune care nu prea o sa aiba jumatati de masura, si ori o sa il iubim ori o sa-l uram, sunt curios de care parte a baricadei voi sta dupa ce il testez putin. Daca nu il stiti dau un copy paste la descrierea de pe gamespot
".....as well as a new mode called Conquest Assault. This mode is sort of a combination of Conquest and Rush, putting a team of defenders against a team of attackers as they all fight over three different flag-capture points. The twist is that the attackers start with fewer respawns, while the defenders have no spawn base; they can only squad spawn or spawn on successfully defended flags." Pareri?!
PS: Strike at Karkand the best map ever made!
M am saturat sa imi apara Deploy si sa apas X de cel putin 20 de ori fara sa ma spawneze. Ultimul ca*at de joc. Jegul asta ar trebui sa primeasca un premiu pentru cate bug uri are.
Problema cu Deploy e prezenta si pe PC. Prima oara am crezut ca e vreo masura luata impotriva spawncamperilor (in TDM) dar m-am inselat. Mi s-a intamplat sa joc doar o viata, apoi am dat click in disperare (srsly, am transpirat vreo 3 galeti) dar totul in zadar...se terminase runda :))
Sa nu mai spun ca atunci cand ma spawneaza nici nu apuc sa ma leg la bocanci si sunt mort datorita burtacilor.
Parca spuneau ca au reparat sistemul de spawn. L au reparat la fel cum ma ca* eu aur. Tocmai ce am fost spawnat de la inceputul rundei in TDM in exact acelasi loc cu un inamic. Omul a scapat controllerul pe jos imediat ce s a terminat numaratoarea si m a omorat (stiu asta pt ca mi a spus el).
Oo da, exact asa e si pe PC (:
De obicei intru pe un server cu Friendly Fire off atunci cand joc TDM si trag in tot ce misca sa fiu sigur. Atunci cand inamicul e langa mine la spawn nu imi dau seama daca e de-al meu sau nu.
@omuldinmultime:Cred ca asta o sa fie mult mai bun decat conquestul normal,in sensul ca nu o sa mai fie jocul ala de-a soarecele si pisica cum e de obicei pe hartile mari:mergi frumos cu tancul pana la steag,il cuceresti,mergi la altul,intre timp vine altcineva si ia primul steag si tot asa.O sa fie ceva mai organizate apararea si atacul.Totusi,sunt ingrijorat ca pe console modul va fi cam varza,din cauza ca harta e mare si jucatorii sunt putini.
Oricum,de cand s-a lansat jocul m-am tot gandit ca un mod dragut pe care l-ar putea introduce ar fi o batalie navala ,cu mai multe portavioane si sa se joace numai cu elicoptere,avioane,barci si TAB-uri (cu TAB-urile nu sunt prea sigur) .Ar fi chiar dragut.:evil:
Un fel de dogfight din Bf 1943. ar fi frumos.
Bugul cu respawn, se poate evita daca apesi si alte taste decat X.
Sent via SGS i9000
In sfarsit am reusit si eu sa joc. Varianta de consola are oleaca mai multe buguri decat cea de PC, in schimb PS3 are in game browser. Seriously DICE? Nu puteau sa puna acelasi server browser si pe PC din moment ce masterul a fost consola :))
I suck at shooting pe console, mi-e foarte greu sa pun tinta si sa trag, ma incurcu in butoane, distractie ce mai. Daca mai jucati IDul meu UK de PSN e theladyx.
BF3 stats: Battlelog
Iti simt durerea, nici eu nu pot sa joc shootere cu controllerul :)). Jucam, nu prea ne gasim dar jucam. Join the platoon
Cand jucati de obicei? Ma alatur si eu, asta daca primiti incepatori (ca sa nu zic noobi), veniti de pe gaming de PC.
PSN UK: Caponescu27
Nu se mai intreaba nimeni de ce au inversat absolut toate butoanele? De ce in vehicule trag cu L1? De ce arunc C4 cu L1 si detonez cu R1? Care naiba e logica?
Si pe langa asta, C4 face ce vrea el: cand se arunca, cand nu se arunca, cand se arunca la 100 m in fata ta, cand se pune fix sub tine, cand se lipeste, cand nu se lipeste.
Am jucat azi cu florian un pic, nu o sa inteleg niciodata cum poti sa tragi asa, ca am vazut battlereportul dupa, nu stiu de ce l-a pastrat din moment ce iesisem (it's not a bug, it's a feature probabil) .
@Mariusik bugurile sunt cu nemiluita. De la lucruri generate prost (gen bounding boxul la cladiri sau alte obstacole, daca sari degeaba ca nu face animatia ca el nu se prinde acolo de dummyul ala) la imbalanced weapons. Un exemplu clar de "If it ain't broken don't fix it" e parasuta, in BC2 era bomboana acest feature, in BF3 te rogi sa nu iti scada prea mult healthul.
Designul e cu o totul alta bucatarie, scopul celor de la DICE a fost si este in continuarea atragerea jucatorilor de Call Of Duty, o mutare zic eu proasta. Nah fiecare cu politica lui de productie ca betaul nici macar beta nu a fost pentru ca jocul actual e de fapt in stadiul de beta. :D
Florian, nu cred că mi-a mai zis cineva așa p�nă acum :)) Iar legat de tras, probabil te refereai la muniția frag care-o folosesc pe USAS. Este disponibilă pentru orice shotgun (cred), �nsă trebuie deblocată mai �nt�i (la 60 kills parcă se deblochează). Din păcate nu este foarte accurate, �nsă �n close range face ravagii.
GG rundele de azi guys, păcat că am tot nimerit rom�ni �mpotriva altor rom�ni �n majoritatea meciurilor.
Azi va va mai bagati la un meci? Ca as lua si eu o pauza la BBC1 sa fac o niste meciuri cu voi.Unde trebuie sa intru sa dau join in platoon?
A,parca voi sunteti pe PS3.Eu sunt pe Xbox.
@Graft nu de arma cat de aim. Cred ca o sa mai ma joc si alte shootere pana ma obsinuiesc ca mie imi sare tinta la cum joc.
PS: Scuze pentru stalcirea de nume, am un Florian la servici si am ramas cu el in minte. :D
:(:-/E picat PSN !! Sper sa nu ne tina iar 2 luni .:(( Adio bf3 on line.
Macar o sa termin si eu partea de single player :D .
Este vreun jucator decent de acest joc pe ps3 care are si un headset ?
Daca da , ADD me : inhuman-rise