Originally Posted by
Mariusik
Sincer sa fiu ma cam gandesc sa vand panarama asta de joc si sa revin la BC2, dar nu din motivul evidentiat de tine.
Oricum, te ai gandit putin ca poate eu joc cu perkuri bune si pt squad, nu numai pentru mine? Degeaba bag eu Sqd Explosive daca nimeni din squadul meu nu mai este inginer. In plus nu mi place sa joc cu o clasa dedicata unui singur lucru, imi place sa am mai multe moduri de a aborda o situatie intr o singura viata, nu sa trebuiasca sa mor pentru a mi schimba perkurile.
In general folosesc RPG ul impotriva infanteriei care se ascunde in cladiri, dar daca vad un tanc nu astept niciodata pe nimeni sa dea ei prima lovitura. Aici vine si problema a 2a: nu ma deranjeaza ca fac ks si iau ei un amarat de kill si 100 puncte, ma dispera faptul ca stau ca prostii si asteapta sa traga celalalt inginer, timp in care tancul face vreo 3 sau 4 kill uri.
Partea cu furatul e enervanta. Ma linistesc putin daca este furat de un coechipier cu level mic (pana in 30), dar daca vad ca are vreo 99 de levele peste 50, imi dau suicide, schimb clasa si sar cu C4 pe el, si nu ma las pana nu l omor.