Nici pe PC nu e mai breaz..majoritatea serverelor sunt pline de jucatori care habar n-au ce ai de facut...si asta duce la hoas("Noobs,wtf?,attack !!")..trebuie sa gasesti un server facut de un clan unde intra o arie restransa de jucatori...
Printable View
Faptul ca unii jucatori sunt obisnuiti cu alt stil de joc si nu au habar cu ce se mananca munca in echipa(sau care e treaba cu jocul asta) nu e vina jocului. Are el alte bube in cap, nu asta. Hartile sunt bune pentru modul CQ, modul de joc definitoriu intr-un joc BF, e vorba de jucatorii care joaca haotic si nu se sinchisesc sa captureze un flag/sa puna un spawn beacon mai aproape de flag-uri/sa astepte si alti coechipieri(care nu sunt cu ei in squad) sa intre cu ei in buggy, tanc si sa nu-l foloseasca ca pe un taxi propriu. Mai sunt si prostovanii care au impresii de mari sniperi si sunt ademeniti de punctele din Marksman si/sau posibilitatea unui uber montaj pentru YT cu un headshot de la 2 km. Mai sunt cei care nu iti dau munitie/heal de parca le-ai cere nevasta sau cei care trec pe langa tine fara sa iti dea revive, sau si mai bine, au "pro pipe" in loc de health boxes. Sau tot felul de jucatori, care ori nu stiu sa joace ori prefera sa stea retrasi, pe burta sau ascunsi cine stie unde in speranta ca nu-si vor strica ratia si vor avea scor pozitiv. In general, experienta unui joc on-line tine foarte mult de cei cu care joci. Daca joci cu niste aiuriti, risti sa-ti creasca tensiunea la jocul asta si sa spargi controller-ul/tastatura+mouse-ul.
Ca jocul are inca anumite bug-uri si ca e loc de imbunatatire, asta e altceva. Sunt convins ca nu vor abandona proiectul BF3 si il vor sprijini cu patch-uri (care vor repara cate ceva si vor strica pe alta parte) pana cand ii vor da de cap si vor impaca majoritatea jucatorilor. Alt joc de o asemenea anvengura nu o sa iasa prea curand, miniseria BC nu se compara cu seria mama chiar daca la anul ar iesi un BC3. Nu putem spune ca au tras in teapa jucatorii de console, au zis de mult ca nu prea pot sa faca bici din materialul clientului. De aceea am mers pe varianta care se prezenta cel mai bine. Alt joc mai bun nu a aparut anul asta (sunt subiectiv, bineinteles) Il joci si cu placere si cu frustrare. Dragoste cu nabadai :))
Asta e problema numarul unu a seriei BF pe console. Ritmul jocului e atat de incet incat plictiseste. Ratiunea de a fi a unui joc e sa te distreze, nu sa te adoarma. Au mai pastrat si spawn delay-ul de cateva secunde. Nici daca ai norocul de a avea un squad-mate in viata pe care sa te spawnezi nu e sigur ca revii direct in actiune pt ca respectivul poate fi la marginea hartii sau daca e totusi in mijlocul actiunii, camera e atat de prost conceputa incat nu-ti dai seama daca tocmai se trage in el sau nu. Am murit de nspe ori la o secunda dupa spawnul pe coechipieri. Mai fun a fost sa joc Call of Juarez the Cartel in MP decat BF.
Sunt si cateva harti mai rezonabile ca marime, dar sunt prea liniare, pine de chocke-points si pe care e usor sa blochezi in spawn una dintre echipe. De ex., Conquest pe Op Metro.
Dice sunt constienti de problema si de aia au scos MoH, bazat pe CQC, si tot de aia au introdus TDM pt prima data in seria BF. Ambele au fost esecuri, si nici pana acum nu au reparat spawnurile in TDM, care era si este de nejucat din cauza asta. E ridicol pt Dice sa vezi cum altii scot anual zeci de harti bune ca marime si structura si cu un sistem de spawn decent pe cand ei nu sunt in stare nici macar de o singura astfel de performanta.
---------- Post added 25-11-2011 at 01:30 AM ----------
Nu trebuia sa faca bici din nimic, Era suficient sa micsoreze considerabil hartile, sa le imbunatateasca structura si sa introduca un sistem de spawn rezonabil.
@monstru . sorry man , am iesit repede aseara, m-am enervat rau. echipa noastra era absolut praf, jumatate din ei nu stiau nici macar harta :(. bausem niste vin si speram sa compenseze coechipierii reactiile mele intarziate :D
hahaha
Eu am ma incercat cateva cu ei dar nu iesea nimic...cred ca nu aveau habar ca puteau schimba respawn in zonele ocupate de noi.Data urmatoare poate avem mai mult noroc.;)
Dupa o incuracatura cu PCGarage, au fost foarte promti si mi-au trimis codul pentru BF3 pentru pc (era cadou cand luai placa video).
Asa ca diseara o sa-l incerc si eu pe noul meu PC. Sunt foarte curios cum o sa arate in 1080p + toate efectele, dupa ce m-am obisnuit cu el in 576p :D
Vreo recomandare de server? (preferabil plin de noobi, nu am mai jucat un FPS pe PC de vreo 4 ani).
Daca nu sunteti in stare sa purtati discutiile in mod normal, o sa ajungem la infractiuni pentru orice polemica legata de MW3 pe threadul de BF3 si vice-versa. Ce naiba, va mananca pielea?
„Amice”, a critica argumentat un joc, chiar si pe topicul dedicat lui, nu e trolling. Nici macar nu am venit cu cine stie ce critica noua, subliniam doar ce se spusese mai sus de mine, anume ca ritmul jocului e scazut din cauza hartilor mari. Cand o spuneau ei nu era trolling, nu?
Chiar am si raspuns cu aceeasi moneda, dar vad ca atacul lui la persoana a ramas postat („tu du-te si joaca-te cu pistoale cu apa in cod”) iar raspunsul meu a fost sters.
@Downshifting Vezi sa nu te trezesti banat, nu ai voie sa critici marea capodopera pe nume Campfield 3, si nici faptul ca are o grafica minunata pe console. Aici pe nimeni nu intereseaza grafica intr-un joc.
Mi se pare mult mai campy modern campfare 3. Macar in Campfield stii la ce sa te astepti, ai spot si multe raspunsuri.
O comparantie intre cele doua nu are sens din moment ce abordeaza diferit genul de shooter militar. Unul prefera sa le ofere jucatorilor o experienta de lone wolf run and gun shoot every niggah you see, pe cand celalalt are team oriented gameplay. Oricat de tare in pistol ar fi cineva tot nu poate sa faca totul de unul singur.
Ce prefera fiecare este treaba lui, dar sa comentezi ca Battlefield 3 trebuie sa fie mai apropiat de CoD doar ca tu preferi jocurile genul asta de joc este o prostie, e ca si cum eu as fi vrut ca seria Call of Duty sa fie ca Battlefield. Ai jocul tau, nimeni nu te condamna ca iti place, go about your business.
Ştiţi foarte bine ca doar si simpla pronuntare a numelui unuia dintre rivali pe topicul dedicat celuilalt provoacă valuri. Nu �nţeleg de ce se insista aiurea cu aruncatul de pietre in balta linistita
Daca nu esti de acord cu urmasi lui Sun Tzu incep apelativele ,,amice''.
Asa ca trebuie neaparat sa fii de acord cu sau fara argumente.Daca nimeresti in alt squad decat cel in care sunt romani adevarati esti tradator de patrie si neam si te sterg din lista lor de prieteni .Bine stersul asta provoaca insomnie ,nici nu poti dormi de ingrijorare ,iar cand intrii in Bf 3 ai crampe musculare de la atatia,, rai ''.
ps Sa traiesti Msk
Are cineva vreun online pass pentru PS3? PM me.
Minunat! In ultimele 3 zile am luat 7 freeze uri doar in BF3. De parca problemele de pana acum nu ar fi fost de ajuns, acum mai da si freeze jocul... Genial!
La mine se blocheaza uneori PS3-ul cand sunt in Battlefield 3, pur si simplu nu mai functioneaza nici o comanda de la controler, nu imi ramane decat sa ii dau restart la consola (de obicei cand se incarca o mapa in multiplayer).
Se mai intampla la cineva? :|
da, si la mine se intampla sa mai crape. oh well...nu e un capat de tara, restart de la buton e singura solutie