Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 111

Thread: Jocuri,pasiune sau dependenta?

1. #81 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Tot vorbiti aici ca nu ai sanse sa devii cineva in industria jocurilor daca stai in romania. Nu puteti sa vorbiti mai incet ? Ca ma speriati. Cand vreau mare vreau sa ma fac producator de jocuri yay. <3

2. #82 SP
    Member dogdan's Avatar
    pentru mine jocurile reprezinta o pasiune ,eu o sa imi las copilul sa se joace jocuri o sa joc cu el daca vrea, mi-ar fi placut sa ma joc cu tata pe console sau pc, pacat ca nu-i plac jocurile .poti sa reusesti in industria jocurilor, daca esti bun nu ai cum sa nu reusesti.

3. #83 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Tot vorbiti aici ca nu ai sanse sa devii cineva in industria jocurilor daca stai in romania. Nu puteti sa vorbiti mai incet ? Ca ma speriati. Cand vreau mare vreau sa ma fac producator de jocuri yay. <3
    Nu exista Mos Craciun.

4. #84 SP
    Member Xristina's Avatar
    The cake is a lie

5. #85 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    La mine adevărata pasiune stă �n obținerea hardware-ului și gadget-urilor dec�t �n jucatul jocurilor, pentru că v�nătoarea e mai interesantă dec�t prada. După ce mă văd cu sacii �n căruță, nu mă mai interesează și devin indiferent. Tind să contrastez cu mulți dintre voi, dar nu mă ambalez pentru niciun titlu (deși am făcut-o o singură dată), nu �l urmăresc cu jind zi și noapte, �mi cumpăr c�te ceva acum și joc abia peste luni de zile sau v�nd și exemplele pot continua.
    Dacă aș avea același spirit neobosit �n urmărirea țelurilor reale și durabile cum �l am pe cel de a-mi cumpăra nu știu ce drăcie electronică...

6. #86 SP
    Diesel k1du's Avatar
    eu cand incep sa ma joc nu ma mai opresc

7. #87 SP
    Member zaice's Avatar
    Ar fi interesant daca s-ar realiza o sectie dedicata celor care vor sa lucreze in domeniul gamingului.Pe ce ma bazez spunand acest lucru?Eu cred ca exista facultati (Cluj,Timisoara-acestea le stiu ca le-am vazut,sectiile de politehnica,calculatoare sau roboti)care au dotari si ar putea demara la creerea unei sectii dedicata gamingului.Daca cineva ar zice ca nu exista cerere pentru piata noastra de studenti pentru zona gaming,eu as veni cu contraargumentul ca sunt destule sectii in facultati care nu au nici un viitor si sunt "expirate" dar care inca produc studenti pe banda rulanta.De ce nu s-ar putea incerca ,macar experimental?

8. #88 SP
    Member Xristina's Avatar
    One simple answer : nu ai cu cine.

Tot ce poti sa faci in poli si sa fie legat de gaming este programare de orice fel. Si doar programare. Din experienta majoritatea celor care vor sa intre in industrie vor sa fie pe un post lejer si nu sunt dispusi sa urmeze o cariera de programator.

Pe langa asta nu ai cine sa iti tina cursul, trebuie sa gasesti o mana de oameni din industrie (neddle in the haystack).

9. #89 SP
    Member zaice's Avatar
    Ai dreptate.Dat fiind faptul ca azi traim vremuri grele,nu stiu cat s-ar renta o asemnea sectie pentru o facultate.Dar eu zic ca de posibil ar fi.Adica e suficient un numar de instruiti(romani plecati acolo la studii,sau niste profi de acolo sa vina intr-un schimb de experienta) ,sa intermedieze o colaborare cu cei de afara,fie sa puna in aplicare ce au invatat ei,si sa se faca macar experimental o sectie.De aici de ce nu o firma pentru gamedesign,cu desfacere si in Romania,dar si in pietele din vest.Poate o sa traim intr-o zi acest lucru si prin Romania.Macar nepotii sa prinda

10. #90 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    La mine adevărata pasiune stă �n obținerea hardware-ului și gadget-urilor dec�t �n jucatul jocurilor, pentru că v�nătoarea e mai interesantă dec�t prada. După ce mă văd cu sacii �n căruță, nu mă mai interesează și devin indiferent. Tind să contrastez cu mulți dintre voi, dar nu mă ambalez pentru niciun titlu (deși am făcut-o o singură dată), nu �l urmăresc cu jind zi și noapte, �mi cumpăr c�te ceva acum și joc abia peste luni de zile sau v�nd și exemplele pot continua.
    Dacă aș avea același spirit neobosit �n urmărirea țelurilor reale și durabile cum �l am pe cel de a-mi cumpăra nu știu ce drăcie electronică...
    Din pacate de multe ori patesc acelasi lucru, insa din lipsa de timp. The lack of time is my biggest frustration! Imi cumpar o gramada de chestii, insa nu ma bucur de ele decat cu intarziere, sau ajung sa le dau...

Oricum, sunt cateva titluri pe care le urmaresc obsesiv, si incerc sa ma bucur de ele de parca as avea 10 ani. De exemplu sunt titluri pe care le-am savurat din plin anul trecut: Heavenly Sword, Assasin's Creed, MGS4, Uncharted, Viking, DarkSector sau Silent Hill. Chiar daca nu au fost jocuri extraordinare (inafara de MGS4), le-am savurat din plin, pentru ca fiecare a avut ceva special care m-a atras. Heavenly Sword a avut povestea trista a lui Nariko, combo-uri fantastice si great boss-fight, la AC m-a placut senzatia de libertate si atmosfera cetatilor medievale (sunt pasionat de instorie, printre altele...), la Viking mi-a placut sa urmaresc elementele mitologiei nordice, iar DarkSector mi-a placut foarte mult pentru ca are acelasi control ca RE4, unul din jocurile mele preferate.

11. #91 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Din pacate de multe ori patesc acelasi lucru, insa din lipsa de timp. The lack of time is my biggest frustration! Imi cumpar o gramada de chestii, insa nu ma bucur de ele decat cu intarziere, sau ajung sa le dau...

Oricum, sunt cateva titluri pe care le urmaresc obsesiv, si incerc sa ma bucur de ele de parca as avea 10 ani. De exemplu sunt titluri pe care le-am savurat din plin anul trecut: Heavenly Sword, Assasin's Creed, MGS4, Uncharted, Viking, DarkSector sau Silent Hill. Chiar daca nu au fost jocuri extraordinare (inafara de MGS4), le-am savurat din plin, pentru ca fiecare a avut ceva special care m-a atras. Heavenly Sword a avut povestea trista a lui Nariko, combo-uri fantastice si great boss-fight, la AC m-a placut senzatia de libertate si atmosfera cetatilor medievale (sunt pasionat de instorie, printre altele...), la Viking mi-a placut sa urmaresc elementele mitologiei nordice, iar DarkSector mi-a placut foarte mult pentru ca are acelasi control ca RE4, unul din jocurile mele preferate.
    Asa este.Lipsa de timp este una dintre probleme.Cred ca cei mai invidiati oameni care au un job interesant si sunt si platiti sunt cei care testeaza jocuriile
    Si legat de MGS4 si VIKING,deosebite jocuri,nu le-am jucat dar am vazut multe trailere,mai ales ca viking seamna cu God of War ca gen si are si aspecte mitologice in joc

12. #92 SP
    Member collector's Avatar
    Ma joc de cand am inceput sa vorbesc si sa merg .. 1-2 ani , deci pentru mine e si pasiune si dependenta

13. #93 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by zaice View Post
    Asa este.Lipsa de timp este una dintre probleme.Cred ca cei mai invidiati oameni care au un job interesant si sunt si platiti sunt cei care testeaza jocuriile
    Si legat de MGS4 si VIKING,deosebite jocuri,nu le-am jucat dar am vazut multe trailere,mai ales ca viking seamna cu God of War ca gen si are si aspecte mitologice in joc
    Actually no. Nu exista om de invidiat in domeniul asta, adica unul sa aiba o munca mai usoara ca alta. Imagineaza-ti sa testezi acelasi lucru in fiecare zi. Cat de placut e daca nu iti place jocul respectiv?

14. #94 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cei care sunt dependenti de jocuri video/tigari/droguri etc nu vor recunoaste niciodata ca sunt dependenti

15. #95 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Actually no. Nu exista om de invidiat in domeniul asta, adica unul sa aiba o munca mai usoara ca alta. Imagineaza-ti sa testezi acelasi lucru in fiecare zi. Cat de placut e daca nu iti place jocul respectiv?
    Drept si asta. Da parca tot este un job de invidiat in sensul ca poti imbina multe chestii care te-ar relaxa si nu ai avea un car de responsabilitate,si nu ai sta 8 ore in birou intunecat.Oricum ,ca orice alta meseria si aceasta are riscul si neplacerile ei.

Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    cei care sunt dependenti de jocuri video/tigari/droguri etc nu vor recunoaste niciodata ca sunt dependenti
    Buna observatie si aceasta.Da parca a fi un dependent de games e mult mai funny si mai putin nociv(asta nu inseamna ca nu ar avea efecte asupra persoanei dependente de games)

Offtopic.eXistenZ subscriu la avatarul tau.Me like too domnisoarele cu suflet mare (atat propriu cat si figurat)

16. #96 SP
    Member Xristina's Avatar
    Nu, nu stai intr-un birou intunecat dar trebuie sa reproduci acelasi bug de n-ori.

Oh ba ai un car de responsabilitate. Aici pica capete pe banda rulanta, de la cel mai mare cap pana la cel mai mic.

Este o industrie volatila, unde in zilele astea daca faci un pas gresit poate insemna faliment.

Inainte de 2000 batea vantul, nu erau atat de multe companii comparativ cu 2008, nu exista marea caracatita EA, care isi agata tentaculele de orice studio, al carui profit depaseste cu mult zecile de milioane.

Oamenii lucrau cu placere, because that is what gaming is pleasure. As vrea ca fiecare dintre voi sa vada urmatorul link :

Gametrailers.com - GT Countdown - Top Ten Game Creators

Acestia sunt oamenii care au facut totul din placere, fara sa supar pe nimeni dar nu am mai vazut pe cineva ca ei de multa vreme.

17. #97 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Nu, nu stai intr-un birou intunecat dar trebuie sa reproduci acelasi bug de n-ori.

Oh ba ai un car de responsabilitate. Aici pica capete pe banda rulanta, de la cel mai mare cap pana la cel mai mic.

Este o industrie volatila, unde in zilele astea daca faci un pas gresit poate insemna faliment.

Inainte de 2000 batea vantul, nu erau atat de multe companii comparativ cu 2008, nu exista marea caracatita EA, care isi agata tentaculele de orice studio, al carui profit depaseste cu mult zecile de milioane.

Oamenii lucrau cu placere, because that is what gaming is pleasure. As vrea ca fiecare dintre voi sa vada urmatorul link :

Gametrailers.com - GT Countdown - Top Ten Game Creators

Acestia sunt oamenii care au facut totul din placere, fara sa supar pe nimeni dar nu am mai vazut pe cineva ca ei de multa vreme.
    Excelent Xristina linkul.Este intr-adevar pe cat de fun industria,si oameni respectabili (genii creatoare)pe atat de dura concurenta(se stie ca este o industrie de miliarde de euro).Recomand tuturor sa vedeti adevarate minti creatoare.

18. #98 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Superb titlul si mai superbe posturile de pe aici. Pacat ca n-ai pauza dupa virgula la titlu.
    Eu personal am si dependenta si pasiune. Ma intreb la 70 de ani cum ma voi descurca cu Parkinson si Alzheimer. Vad eu.

19. #99 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    Superb titlul si mai superbe posturile de pe aici. Pacat ca n-ai pauza dupa virgula la titlu.
    Eu personal am si dependenta si pasiune. Ma intreb la 70 de ani cum ma voi descurca cu Parkinson si Alzheimer. Vad eu.
    Asa este.Mea culpa.Multumesc de critica, si multumesc si eu tuturor care au postat si sper sa posteze in continuare pe acest subiect, si pe acest site.Si sper sa nu ajungi cu Parkinson sau alte boli(am auzit ca se chinuie ceva cercetatori sa descopere gena care duce la imbatranit si poate ne prelungesc viata)si sper sa traiesti cel putin 100 de ani, sa te poti juca, ca noi toti , pe xbox 980 sau ps6 sau wii de care o fi

20. #100 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Gamingul pentru mine este un hobby.Nu pot sa zic ca sunt un addict la jocuri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast