Avem "dredati/dreadati" pe forum :>
Printable View
Avem "dredati/dreadati" pe forum :>
prea tari dredurile :D
Ah, prima poză e ceva mai veche, �ntre timp le-am dat jos :|
Mi-e dor de ele, dar nu prea, vorba poetului.
Graft, nu am putut sa nu zimbesc la vederea pozelor tale. Ar trebui sa luam mai multi exemplul de la tine, uitati cit de natural e omul si cit de bine iese in poze. Asa da, respect omule.
Fac si eu parte de ceva vreme in aceasta comunitate deci , hai sa ma ''dezvalui'' si eu :P
Venetia cred
Ce ciudat mie imi aduce aminte de Tomb Raider 2, de care am uitat si care mi-a fost tare drag :x.....
Da, chiar este Venetia :)) Si da, si eu am trecut cu Ezio pe acolo :))
Sa vezi ce sentiment ai cand vezi toate turnurile alea pe care le urcai cu Ezio :x Sau palatul acela imens din Piata San Marco !!! Pur si simplu ramai fara cuvinte din cauza la doua lucruri :
1.Nu-ti vine sa crezi ca esti acolo, unde te plimbai cu Ezio :)
2.Nu-ti vine sa crezi cat de bine au putut reproduce producatorii fiecare Colt , piatra sau acoperisuri de la palate , case sau turnuri :) Pur si simplu fenomenal :P
Pfiuuu #:-S
Hell yeah! Nu am poza cu trupa preferata dar merge si cu avionul preferat.
Tot eu, +30kg :D
Pai si in prezent cum esti :) ca in prima sau ca in a doua poza Iulian ???
M-am lasat de coca cola de vreo luna, sper sa ajung la varianta [poza a doua] minus 5-6kg :D
Eu la lansarea Splinter Cell Conviction :>
@ diesel: pai in a 2-a poza esti +30 kg pentru ca in loc sa sari de pe avion pe avion scuipand gloante inspre inamici :rambo: te-ai asezat cuminte pe un scaun cu un psp in mana. :tooth:
Nu era PSP Go lansat cand am facut poza aia, e un LG nu-stiu-ce-serie :D
abc
le:@Studentul: da