Deci pana la urma cat dureaza conferinta Sony? Mai dorm in noaptea asta?:)
Printable View
Deci pana la urma cat dureaza conferinta Sony? Mai dorm in noaptea asta?:)
O ora jumate, la fel ca Microsoft.
Haideti mai pe chat. Avem bere, mici, pepeni...
sonysonysony
nu mai incepe????
cu siguranta le-a cazut reteaua sau i-a hackuit careva... :-S
nu-i problema. primim ca welcome back, beta pt God of War 4
a fost vreun xbox fanboy la vrajitoare si de atunci astora le iese numai pe dos... :(
Sunt singurii cu prezentari 3D, e plina sala de ochelaristi.
cat o costa ceasu de aur de la mana lu asta? :-/
Uncharted 3 gameplay ftw! Aproape ca-mi pare rau pentru fanboii inflacarati IcsCutie, cum sa nu vrei sa butonezi o asemenea minunatie?
frumos inceputul prezentarii pt Sony cand si-au cerut scuze tututor pt neplacerile create cu PSN-ul.
24' pt sistem de gaming? come on... pana si la desktop am de 27'...
Lol wat? PS TV bundle? Interesant, daca am inteles bine in co-op fiecare jucator vedea doar "partea lui de joc" cu ajutorul ochelarilor?
da, ai inteles corect, cu ajutorul ochelatilor no more split screen.
hmmm, prostie pt copii mici :(
ma asteptam la ceva mai hardcore.
Dat Rapture t-shirt!
mi se pare slaba grafica de la NGP...amintiti-va de texturile din Prince of Persia revelation de pe PSP, mult superioare fata de demo-ul de la Uncharted
Pretul e mai mult decat bun pentru PSV.
@MonkY iti mai aduci aminte cand sustineau ca va costa ~550 de euro pentru ca e la competitie cu iPhone? :P
Noroc de inFamous 2 si Uncharted 3 ca mai spala cate ceva din prezentarea asta...m'am trezit la 3 pt mai nimic.
Cel putin asa vad eu lucrurile. Nimic de Agent, FF Versus XIII, totusi Cole in SF X Tekken e dragut dar.... pe bune?
Credeam ca microsoft a fost mai slabut anu asta prezentand doar putine pt hardcore dar Sony, wow!
o fost ok spre misto la sony. Mai fain decat la MS sau EA (ubisoft nu am vazut)... da nu stiu ce sa zic. Aveam asteptari mult mai mari: Agent, the last guardian (desi au zis ca nu vor prezenta jocu), un FF (macar 14le) si multe altele. TM a fost prezentat chiar dupa MS si skyrim deci nu mai avea ce sa prezinte. Macar acuma stim ca NGP se numeste PS Jita, stim si preturile si data de lansare.
Mi-a placut si anuntul ala la bioshock infinite (care va fi move compatible + bioschock 1 inclus pe disk) si acel GoW Origins :drool: ala ii ze best (desi am terminat ambele jocuri de mai multe ori)
Nu mi-a placut ca nu au avut nici o surpriza la sfarsit cum au facut anu trecut...