Hahaha LEGO GTA !
Printable View
Hahaha LEGO GTA !
pe pariu ca vor sa-l vanda cu cat ai da pe un xbox360? ;):>
Wooah ce de-a jocuri. Dar Metro Last night ? Pe WII ? Ca sa rulezi Metro 2033 pe PC cu totul pe very high iti trebuie un pc foarte bun. Si battlefield 3 pe Wii U ?! Ar fi bine sa aiba grafica mai buna ca Xbox si PS3 pentru ca altfel nu prea o sa aiba vanzari.
E complet alta consola, nu are nici o treaba cu "vechiul" Wii, sunt curios ce specificatii va avea, clar nu o sa fie ceva high-end, dar daca duce Darksiders 2, Metro si NG3 clar nu e petarda ca Wii
CE AM RATAT ?
aaaaaaaaa
Pai..?! Consola nu o arata doar gamepadu..
Ce a fost asta ? Cred ca a fost o gluma. Un mare FAIL !
guys, fill me up. ce a fost la Nintendo ? ce LEGO GTA ? ce e cu aiureala aia de controller de 3 metri ?
deci astia au vrut sa prezinte o consola noua si ne-au aratat doar controlerul?
pe cuvantul meu de nu a fost cea mai handicapata prezentare.
http://i.imgur.com/M2RA6.jpg
Poate jocurile precum Darksiders 2 si Metro:Last Light vor arata ca si pe Xbox 360 sau PS3 dar cand Microsoft si Sony isi vor arata urmatoarele console oare va mai face fata la partea grafica sau o sa fie iarasi ultimul la aceasta parte?
LEGO : CITY Stories, adica GTA : LIBERTY CITY Stories, au aratat un pic de gameplay cu el, si nici eu nu am inteles cei cu controller-ul/consola ? Ca nu au aratat consola, doar maneta... http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html
pr GT e gameplay nou din asasin.
Ranking: 1) Sony 2) Nintendo 3) Microsoft
streamul live de la GT
E3 2011 Coverage | GameTrailers.com
next:
Mass Effect 3 | 23:00pm
Battlefield 3 | 23:30pm (ora Romaniei)
100% de acord cu RonanN1.
Da, asa stau dupa conferintele astea.
Eu inca nu inteleg ce naiba s-a intamplat la conferinta Nintendo. Am vazut ca va fi o noua consola care va avea un nou controller de dimensiuni egale sau mai mari cu ale unei tablete, cu butoanele pozitionate mult prea aproape de margini etc. Despre consola nimic, de jocuri au zis doar putin. Unele aratau foarte bine, iar altele aratau foarte rau (AvP de exemplu). Mai bine nu tineau conferinta pentru cate informatii au oferit. Bine .. oricum au avut mult mai multe lucruri in plus fata de cei de la Microsoft.
Au prezentat doar controllerul pentru ca doar controllerul era inovatia. Ce era atat de important de stiut despre consola mai mult decat ca ruleaza HD?
Mie mi-a placut, potentialul este intr-adevar mare.