Cam foarte. Plus din cate am observat nici nu cred ca poti sa mori. :-?
Printable View
asta cu avatarul e misto.
Nude avatars inc lol
astia doi sunt cam gay!
cam toata situatia e gay daca stai sa joci asa ceva in sufragerie cu inca un tip. :>:-S
acum am ajuns acasa si astia nu ma lasa in pace cu kinectu' lor ffs
a fost ceva legat de gears? ceva exclusivitate au anuntat?
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
Halo 4 no' asa mai merge
Halo 4... O NOUA TRILOGIE.
Din punctul meu de vedere, conferinta MS a fost dezamagitoare. Inafara de GoW3, Forza 4 si Halo 4, nimic.
De ME3 nu zic nimic, pentru ca stiam deja de el ca va avea Kinect.
nu scria nimic de bungie sa inteleg ca il fac fara ei
mi-a placut tomb raiderul, aka uncharted wannabie. :D
dezamagit ca nu au jucat forza... ceea ce inseamna ca sunt cam departe de a-l finaliza.
in rest am prins faptul ca au scris ca or sa fie dlc-uri lunare pentru el... ;;)
ce au aratat din gears 3?
gameplay.
Singurul joc cu Kinect implementat care a fost interesant a fost Mass Effect 3. Si aia la partea de combat pentru ca la dialoguri mi se pare plictiseala totala.
Ah, si ar mai fi si head recognition in Forza 4 care ar mai fi interesant.
In rest, Kinect Fun Labs a salvat show-ul pentru ca a aratat tehnologie noua si nemaivazuta pana acum. Dar gamingwise - meh.
Da, a un fost un alt demo cu campania. Superb ca de obicei. :D
Asteapta sa apara un video cu partea asta din conferinta si sa vezi exact. Au adaugat ceva nou. ;)
Ce ziceti de integrarea Kinect in Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier ? Pare interesanta customizarea armelor. :)
urmatoarea conferinta e de la EA la ora 1:30?
baietii va uitati noaptea la Sony ?
Fara suparare, dar nu vi se pare ca a fost foarte aiurea conferinta Microsoft? In afara de Halo 4 si Gears of War...
Nu vad de ce s-ar supara cineva. Oricine se considera gamer n-avea cum sa fie satisfacut de "arsenalul" cu care s-au prezentat.