Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 122

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2012

1. #61 SP
    Member freezy's Avatar
    @Zero, nici nu am zis man ca a comparat cineva cele 2 jocuri, cum nu am zis nici ca nu trebuie sa avem pareri pro/contra, cred ca nu ai inteles bine postul meu.

Daca citesti bine ai sa vezi ca spun ca le respect la toti parerile numai ca unii o tin pe a lor, ba ca e jalnic ba ca e prost. Ok, am inteles, nu-i place cum nici mie nu-mi place acest demo dar isi poate spune nemultumirea sub o alta forma, nu ca m-ar deranja in mod deosebit modul in care o face acum dar e cam aiurea sa intru acum pe thread-ul fifa si sa incep cu: e praf jocul asta, e o prostie etc; daca as face-o totusi, as face-o sa nu deranjez prin cuvinte urate, as spune exact de ce nu-mi place acel joc.

Sper ca ai inteles man acum ce am vrut sa spun si sa nu o luati in nume de rau pentru ca nu am zis nimic cu rautate.

2. #62 SP
    Member BatsBike's Avatar
    cel care a inceput acest thread zicea,in primul post,ca spera ca cei de la Konami sa continue ce au inceput cu PES2011 ... cred ca,fanii seriei,ar vrea exact opusul ... adica,sa fie altceva,eventual un alt inceput ...

3. #63 SP
    Member freezy's Avatar
    Sa stii ca 2011 nu a fost chiar atat de rau, intr-adevar are unele probleme care te scoate din sarite dar daca le-ar corecta ar iesi ceva frumos.
    Bine, asta cu conditia sa nu strice altceva cum au facut cu acest demo pentru 2012
    Intre 2010 si 2011 a fost o schimbare radicala, la asta se referea @flightcrank, ca odata cu 2011 au inceput un nou drum si ar fi bine ca de la editie la alta sa fie mai bun.
    Eu sunt de acord cu ce a vrut sa spuna, sa pastreze elemente din 2011 si cu unele adaugiri si corecturi sa faca ceva frumos.
    Acum nu ne ramane decat sa speram ca 2012 nu o sa arate ca in demo, sau cel putin eu sper sa nu arate ca in demo.
    Astept cu mare nerabdare demo-ul final, tare sunt curios.

4. #64 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am tot jucat zilele astea demo-ul si mai am cateva nemultumiri, cu toate ca per total imi place libertatea pe care jocul mi-o inspira.
    1. Este intr-adevar foarte foarte, dificil sa deposedezi si sper sa se remedieze asta in versiunea finala
    2. Se cam exagereaza cu suturile de la distanta, care se transforma in final in goluri
    3. Jucatorii mei se demarca o idee cam greoi
    4. Stats-urile echipelor sunt cel putin ciudate. WTF Milan>Man. Utd. ?

5. #65 SP
    Junior Member nebunu1's Avatar
    Imi poti spune si mie daca demoul e pt Pc ?
    Daca da de unde il pot downloada ?

6. #66 SP
    Member flightcrank's Avatar

7. #67 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    eu pana acum am jucat demo-ul pe pc fiind ferm convins ca e la fel ca pe ps3. asta pt ca am avut o problema cu ps3-ul dpv al download-urilor. e diferenta mare parerea mea dpv al gameplay-ului, varianta de pc fiind clar superioara datorita asisturilor mai putine si a jocului mai fluid.

8. #68 SP
    x2z
    Al doilea demo PES a aparut ?

9. #69 SP
    Member s0whaT's Avatar
    PE PC da cu siguranta , pe console nu sunt sigur .

10. #70 SP
    Member freezy's Avatar
    Demo 2 il gasiti pe UK.

11. #71 SP
    am jucat demo atat la fifa 12 cat si la pes 12 (versiunea finala a demo-ului). dvdv al paselor asistate, al comentariului si al presingului (tactical defending) prefer fifa 12. pt prezentare, realism, grafica, diversitatea gameplay-ului, suturi, centrari si sunete (la nivelul gazonului) prefer fara nici o retinere pes. anul asta se pare ca vom avea in sfarsit 2 jocuri bune.

12. #72 SP
    Member freezy's Avatar
    Am jucat si eu demo 2 si ma bucur enorm ca au remediat problemele din demo 1, probleme pe care le-am semnalat in pagina 2 al thread-ului. Acum chiar arata bine, imi place mult.

13. #73 SP
    x2z
    Se mai inscrie ca la balamuc din suturi de la distanta ?

14. #74 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    am jucat demo atat la fifa 12 cat si la pes 12 (versiunea finala a demo-ului). dvdv al paselor asistate, al comentariului si al presingului (tactical defending) prefer fifa 12. pt prezentare, realism, grafica, diversitatea gameplay-ului, suturi, centrari si sunete (la nivelul gazonului) prefer fara nici o retinere pes. anul asta se pare ca vom avea in sfarsit 2 jocuri bune.

Nu stiu cum poti sa-ti faci o parere despre comentariul din timpul jocului atat timp cat PES nu avut in niciuna din variantele demo-ului. E drept, FIFA a fost mereu peste PES la acest capitol, dar sa vedem, poate ne surprind baietii de la KONAMI (wishful thinking).

Arata mai bine decat primul demo, portarii alterneaza in prestatii, se iau goluri parabile, apara miraculos. Eu sunt totusi fericit ca animatia jucatorilor este mult peste cea din 2011 dar este inca sub ceea ce ar trebui sa fie. Eh, intotdeauna exista jocul de anul viitor.

15. #75 SP
    Junior Member nebunu1's Avatar
    un link pentru download demo 2 la pes 2012(PC), va multumesc !

---------- Post added 15-09-2011 at 05:45 PM ----------

am gasit,The offical 2nd PES 2012 Demo is out now for PS3, Xbox 360 and PC! | PES 2012
    Ms!

16. #76 SP
    x2z
    Cred ca asta va fi simulatorul de fotbal pe care il cumpar astazi. Totusi, am o dilema legata de platforma pe care sa il achizitionez : PC sau PS3, asta in masura in care calculatorul meu oricum il poate rula la detalii maxime.

17. #77 SP
    x2z - eu zic sa iei pe ps3, ca sa am cu cine ma duela

18. #78 SP
    Member BatsBike's Avatar
    khufu:"Eh, intotdeauna exista jocul de anul viitor." ... bine zis,man(gand la gand) ... valabil la,aproape,orice joc ...
    spike,x2z ... un link,ceva de unde se poate comanda PES2012(parca mai redusa posibilitatea asta decat la FIFA) sau mergem pe aria de publicitate ...

19. #79 SP
    x2z
    Din ro nu am gasit decat pe game-shop.ro, sper sa nu se considere reclama. Totusi, preturile sunt destul de ridicate la variantele pentru console, insa in regula la cea de PC. De aici si intrebarea mea de mai sus.
    Pro Evolution Soccer 2012 PS3 - Jocuri PS3 Sport
    Pro Evolution Soccer 2012 PC - Jocuri PC Sport

20. #80 SP
    Member freezy's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast