Da tinere, obisnuiam sa joc pe-un crt alb-negru dar aseara mi s-a ars o lampa si fac o pauza de la jocAsta e parerea mea, imaginea e putin cam blurata, de parca ar transmite GSP TV meciul Vaslui-Chiajna intr-o nocturna nu prea bine reglata. Si cum bine spunea si Razvan, tranzitiile, felul cum preiau mingea, cum schimba directia, felul cum trec anumite parti ale corpului prin jucatorul advers (si asta se intampla frecvent) il face sa fie la o distanta destul de mare in ceea ce priveste grafica fata de FIFA. Si nu-s fan FIFA, chiar deloc. Si ca sa nu fiu perfect de acord cu Razvan, FIFA e evident scriptat. Imi place jocul, nu joc extrem de slab, nu ma enervez cand pierd, dar cand vad fundasi respingand din alergare cu un calcai lasat cu totul nenatural in urma, fundasi care alearga mai ceva decat un atacant rapid, cand faci 5 tackling-uri sa deposedezi un jucator, si mingea buclucasa ia niste traiectorii ce sfideaza legile fizicii si ramane tot la el, eventual cand in sfarsit faci tackling sau respingi mingea aceasta se duce fix la adversar, e clar ca e scriptat. E clar ca FIFA scripteaza pentru a pastra interesul pentru joc si jucatorilor slabi.
Bookmarks