Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 122

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2012

1. #101 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Da tinere, obisnuiam sa joc pe-un crt alb-negru dar aseara mi s-a ars o lampa si fac o pauza de la joc Asta e parerea mea, imaginea e putin cam blurata, de parca ar transmite GSP TV meciul Vaslui-Chiajna intr-o nocturna nu prea bine reglata. Si cum bine spunea si Razvan, tranzitiile, felul cum preiau mingea, cum schimba directia, felul cum trec anumite parti ale corpului prin jucatorul advers (si asta se intampla frecvent) il face sa fie la o distanta destul de mare in ceea ce priveste grafica fata de FIFA. Si nu-s fan FIFA, chiar deloc. Si ca sa nu fiu perfect de acord cu Razvan, FIFA e evident scriptat. Imi place jocul, nu joc extrem de slab, nu ma enervez cand pierd, dar cand vad fundasi respingand din alergare cu un calcai lasat cu totul nenatural in urma, fundasi care alearga mai ceva decat un atacant rapid, cand faci 5 tackling-uri sa deposedezi un jucator, si mingea buclucasa ia niste traiectorii ce sfideaza legile fizicii si ramane tot la el, eventual cand in sfarsit faci tackling sau respingi mingea aceasta se duce fix la adversar, e clar ca e scriptat. E clar ca FIFA scripteaza pentru a pastra interesul pentru joc si jucatorilor slabi.

2. #102 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduHawk View Post
    Da tinere, obisnuiam sa joc pe-un crt alb-negru dar aseara mi s-a ars o lampa si fac o pauza de la joc Asta e parerea mea, imaginea e putin cam blurata, de parca ar transmite GSP TV meciul Vaslui-Chiajna intr-o nocturna nu prea bine reglata. Si cum bine spunea si Razvan, tranzitiile, felul cum preiau mingea, cum schimba directia, felul cum trec anumite parti ale corpului prin jucatorul advers (si asta se intampla frecvent) il face sa fie la o distanta destul de mare in ceea ce priveste grafica fata de FIFA. Si nu-s fan FIFA, chiar deloc. Si ca sa nu fiu perfect de acord cu Razvan, FIFA e evident scriptat. Imi place jocul, nu joc extrem de slab, nu ma enervez cand pierd, dar cand vad fundasi respingand din alergare cu un calcai lasat cu totul nenatural in urma, fundasi care alearga mai ceva decat un atacant rapid, cand faci 5 tackling-uri sa deposedezi un jucator, si mingea buclucasa ia niste traiectorii ce sfideaza legile fizicii si ramane tot la el, eventual cand in sfarsit faci tackling sau respingi mingea aceasta se duce fix la adversar, e clar ca e scriptat. E clar ca FIFA scripteaza pentru a pastra interesul pentru joc si jucatorilor slabi.

Aia e animatia jucatorilor, nu grafica. De asta se plang fanii PES de ani de zile, ca miscarile nu sunt fluide, ca la jocurile mai vechi. Grafica e una, animatia e alta. Daca tu imi spui ca jucatorii de la FIFA cu ochii bagati in cap, privire de zombie si corp de smeagol arata mai bine decat aia din PES, atunci nu are rost sa te dezici de afinitatea fata de FIFA. Nici macar nu joc 12 sau 2012, pentru ca nu ma incanta, dar e evident ca unu arata mai bine ca celalalt la capitolul jucatori.

3. #103 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Aia e animatia jucatorilor, nu grafica. De asta se plang fanii PES de ani de zile, ca miscarile nu sunt fluide, ca la jocurile mai vechi. Grafica e una, animatia e alta. Daca tu imi spui ca jucatorii de la FIFA cu ochii bagati in cap, privire de zombie si corp de smeagol arata mai bine decat aia din PES, atunci nu are rost sa te dezici de afinitatea fata de FIFA. Nici macar nu joc 12 sau 2012, pentru ca nu ma incanta, dar e evident ca unu arata mai bine ca celalalt la capitolul jucatori.

4. #104 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Eu ma refeream la tot ce tine de grafica. Intr-adevar fetele par mai umane si mai apropiate de realitate decat cele din fifa. Stadioanele au niste efecte de lumini chiar interesante. Cat despre afinitatea fata de FIFA, ma abtin sa comentez. Daca te uiti pe topicul dedicat jocului FIFA12 ti-ai fi dat seama ce parere am.

5. #105 SP
    Member BatsBike's Avatar
    in Master League(offline),cluburile nu au loturile reale ...

6. #106 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    in Master League(offline),cluburile nu au loturile reale ...
    faci puncte si cumperi ceva din pes shop si apoi o sa joci cu loturile actuale..!numai bine

7. #107 SP
    Member BatsBike's Avatar
    yeah,man ... mi'am readus aminte ... observ ca,nimeni nu se mai "omoara" dupa acest joc ... anyway,de umplere a timpului,am inceput o cariera de BAL&una la Dynamo Dresden(bine ca apar patch'uri!) ... joc pe un notebook ...

8. #108 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    EU m-am jucat in Football Life pana am castigat tot ce se putea castiga, atat la club cat si la nationala si m-am plictisit de el.

Este un joc mult prea slab pentru a-l juca cu prietenii (prefer FIFA 12 pentru asa ceva), iar pentru jocuri single player de plictiseala, ma cam plictisste

9. #109 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De la PES 2010 nu am mai cumparat PES, dar l-am jucat zilele trecute, iar pe dificultatea cea mai mare, desi e mai usor decat FIFA, mi se pare mai antrenant si mai placut. Nu am FIFA 12, dar cred ca anul asta o sa iau intai PES 2012.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    EU m-am jucat in Football Life pana am castigat tot ce se putea castiga, atat la club cat si la nationala si m-am plictisit de el.

Este un joc mult prea slab pentru a-l juca cu prietenii (prefer FIFA 12 pentru asa ceva), iar pentru jocuri single player de plictiseala, ma cam plictisste
    Nici prieteni mei nu vor sa joace PES, toti vor FIFA

10. #110 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu l-am luat destul de increzator, dar e o porcarie fara de margini. Se joaca o bubuiala generala care nu are nimic in comun cu un joc de fotbal. Fizica e la pamant. Dezamagire totala, nu ti-l recomand. (offline, contra calculatorului, iti lasa ideea ca e mai placut, dar online, e chiar penibil)

11. #111 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Eu l-am luat destul de increzator, dar e o porcarie fara de margini. Se joaca o bubuiala generala care nu are nimic in comun cu un joc de fotbal. Fizica e la pamant. Dezamagire totala, nu ti-l recomand. (offline, contra calculatorului, iti lasa ideea ca e mai placut, dar online, e chiar penibil)
    Eu oricum joc majoritatea jocurilor offline, astfel acest aspect nu ma deranjeaza deloc.

12. #112 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ca detalii,in special in 'Footbal Life',trece peste FIFA ... te face sa te simti implicat ... la BAL(am 17 ani ... virtuali,evident!),joc ca AMF(mijlocas coordonator)la De Graafschap ... am jucat titular in mare parte din meciuri dar am fost inlocuit pe parcurs(dupa minutul 60),am fost rezerva,am intrat in meci pe parcurs,am diverse obiective de indeplinit in meci ... cutscene'urile mi se par ca te duc spre o simulare mai reala a fotbalului ... intr'adevar,fizica jucatorilor,a mingii,parca sunt din altceva dar nu din fotbal(la reluare,insa,arata chiar bine!) ...
    per total,pare un pic mai lipsit de repetitivitate ... repet,la mine este ca alterantiva la fifa(chiar daca,anul asta,am trecut peste fifa mai repede prin vanzarea discului mai devreme!) ...

13. #113 SP
    Junior Member kerjo's Avatar
    Cine vrea sa joace pes12 online add me : kerjo123 (PSN)
    ca numai cu straini am jucat pana acuma. Se pare ca romanii prefera fifa de departe

14. #114 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @kerjo ... clar fifa bate recordurile ... de curiozitate:cam ce numar de jucatori de PES se gasesc online cand intri ...

15. #115 SP
    x2z
    Pe PC erau cateva mii la lanasare. Cam subtirel, iar lobby-urile erau extrem de goale.

16. #116 SP
    Junior Member kerjo's Avatar
    De obicei sunt intre 1500-3000 prin lobby-uri + restu care joaca quick match/competitions si altele, care nush daca se poate vedea nr lor.
    Oricum sunt inregistrati in jur de 200 000 jucatori in cele 5 divizii valorice (da stiu ca mai sunt si destui dezafiliati din orice liga/competitie pt lipsa de fair play).

17. #117 SP
    Member BatsBike's Avatar
    spre surprinderea unora,probabil,continui sa'l joc pe un laptop de gaming ASUS ... asta datorita celor de la PESEDIT,care fac ceva pentru comunitate ...

18. #118 SP
    Ω Pira's Avatar
    Chiar mi-e dor de aerul ala din PES, cum era in PES 2010... ala mi s-a parut the best. Sper ca in toamna asta sa ma intorc la PES, sper!

19. #119 SP
    Ω Pira's Avatar
    Asta am gasit pe pagina oficiala de facebook Pro Evolution Soccer.
    Sunt curios de noul PES, mai ales ca au promis schimbari majore la orice capitol, cum ca au schimbat si motorul grafic
    Attached Images Attached Images 582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n.jpg

20. #120 SP
    x2z
    Sper din suflet sa vedem un joc nou. Eu am ramas tare dezamagit de PES 2012. L-am cumparat efectiv degeaba, mi s-a parut de toata jena. Mai ales ca demo-ul, parea promitator.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast