Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 81 to 100 of 122

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2012

1. #81 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Eu am facut comanda la zavvi,am prins o oferta destul de buna zic eu , pes2012+2 tricouri 46 euro.Despre joc pot sa spun ca imi place cum arata grafic,cum se misca,l au facut mult mai spectaculos datorita demarcarii jucatorilor,ceea ce la pes2011 a lipsit asa de mult,cred ca o sa fie un dezechilibru mare intre atac-aparare.Nu imi place ca la aproape orice pasa simpla jucatorul se chinuie sa o dea si ca nu reusesc cei de la Konami sa i copieze pe cei de la EA ,jucatorul sa si ia singur mingea si sa bata out ulcam atat,astept jocul si revenim cu alte pareri.

2. #82 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    eu am facut comanda pe thehut u cod de reducere 10% si a iesit 30 de lire

3. #83 SP
    Member BatsBike's Avatar
    schimbari majore in DEMO 2 nu am observat ... poate,tipul din echipa de stewarzi care aplauda incontinuu in DEMO 1 cand intrau echipele pe teren,apoi faptul ca la reluari nu se mai vad trecerile mainilor prin corpul coechipierilor la imbratisarile dupa gol ... chestii de detaliu,in fine ...
    am redus total suportul paselor+ce se mai putea face in setari le'am pus pe manual ... pasele mi se par mai puternice,mai rapide ca in DEMO 1(inclusiv viteza de joc) ... apoi,portarii sunt chiar slabi(apreciez realismul plonjoanelor dar ... ),apoi manusile(parca au bagat mainile in smoala,nu au licente la accesorii ?) ... ca atmosfera,in special ca transmisie TV,detaliile per ansamblu,trece peste jocul concurent,ca intotdeauna ...

4. #84 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    schimbari majore in DEMO 2 nu am observat ... poate,tipul din echipa de stewarzi care aplauda incontinuu in DEMO 1 cand intrau echipele pe teren,apoi faptul ca la reluari nu se mai vad trecerile mainilor prin corpul coechipierilor la imbratisarile dupa gol ... chestii de detaliu,in fine ...
    am redus total suportul paselor+ce se mai putea face in setari le'am pus pe manual ... pasele mi se par mai puternice,mai rapide ca in DEMO 1(inclusiv viteza de joc) ... apoi,portarii sunt chiar slabi(apreciez realismul plonjoanelor dar ... ),apoi manusile(parca au bagat mainile in smoala,nu au licente la accesorii ?) ... ca atmosfera,in special ca transmisie TV,detaliile per ansamblu,trece peste jocul concurent,ca intotdeauna ...
    Tin sa te contrazic, chiar sunt schimbari in demo 2 si unele chiar importante.
    O sa amintesc cateva din ele care mie mi se par cele mai importante:

1. jucatorii nu mai patineaza atunci cand alearga.
    2. cand alergi cu un jucator dupa adversar si vrei sa te intorci sau sa schimbi directia de alergare, acum se misca foarte bine in comparatie cu demo 1 cand iti trebuiau 5 secunde pentru aceasta operatiune iar adversarul te pierdea pe drum.
    3. un-doi-urile merg perfect acum, in demo 1 nu erau reusite pentru ca nu te ajuta al doilea jucator, dupa ce primeai mingea de la el si i-o trimiteai inapoi, ramanea in urma ta sau cel putin cu tine pe linie iar mingea ajungea mult in fata lui.
    4. deposedarea adversarului este mai usoara, in demo 1 foarte greu luai mingea de la advers.

Repet, acestea mi se par cele mai importante dar schimbari mai sunt si la miscarile jucatorilor cand lovesc mingea mai ales la pasa lunga.
    Sunt sigur ca jocul final o sa arate mai bine ca in demo 2 sau cel putin sper asta.

5. #85 SP
    Junior Member andy's Avatar
    as dori sa comand jocu sa imi vina din italia, cu menu italian si audio italian deoarece as juca mai mult cu inter stie cineva un link ?

in italia jocul apare pe 29 septembrie. in UK apare pe 14 (mereu comandam de pe shopto...) dar pierd 2 saptamani... l-as dori mai devreme, pe 29... de unde as putea comanda dintr-un shop italian ?

in plus, as incerca varianta italiana de PS3 sa vad daca are doar italiana si alte limbi... cea din UK are doar engleza... nu pot asculta si alte comentarii ca varianta PC...

poate cineva confirma daca variantele din alte tari (precum italia) are audio multilanguage ?

---------- Post added 26-09-2011 at 06:22 AM ----------

update. cine vrea jocu in italiana, si nu engleza...

Code:
    http://www.dvdland.it/nicom1/p_573493/ps3_giochi/pro_evolution_soccer_2012_pes_2012.html

http://www.dvdland.it/nicom1/s_0/Costs-and-times-for-delivery.html
    stie cineva de unde ar putea fi mai ieftin

6. #86 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    A luat cineva jocul ? Cum se comporta online ?

7. #87 SP
    Ω Pira's Avatar
    am jucat la un prieten putin, insa se vede la fel de blur-at ca in demo. la pc au aparut patchuri pt scoaterea blur-ului care e enervant si pare atat de sters, dar la ps3/xbox 360 nu am vazut sa fi aparut deocamdata ceva. faza e ca doar in timpul meciului se vede blur-at, la prezentare de echipe sau in cut scene-uri se vede foarte sharp... sunt putin cam dezamagit grafic, dar gameplayul e mult mai bun ca in 11, jucatorii raspund mai rapid la comenzi. cat despre online,nu pare nimic schimbat, se comporta la fel, cu un lag mare comparativ cu fifa care sta excelent la capitolul server.

8. #88 SP
    x2z
    Acum ca mi-a ajuns jocul, o sa imi permit niste comentarii legate de PES 2012. Tocmai ce am terminat de jucat cateva meciuri online si pot sa spun ca din punctul asta de vedere, jocul e la ani lumina de Fifa, in sens negativ. Nici la gameplay nu am fost dat pe spate, Fifa, dupa parerea mea, reprezentand o experienta mult mai imersiva. Apropo de button mashing, EA a lucrat in sens bun la capitolul asta si totusi lumea tot nu e multumita. La PES, va veti intalni fix cu pressing-ul enervant si agasant din seriile din anii trecuti ale canadienilor. Point deducted PES !

De asemenea am fost uimit de numarul minuscul de jucatori inregistrati in cazul variantei PC, cea pe care am cumparat-o si eu. (vezi posibilitatea de a patchui jocul, pretul mai scazut etc)

Inchei prin a spune ca, mi se pare deplasata si fumata replica "EA si marketing-ul lor, numai la asta se pricep", deoarece in mare masura au scos, an de an, un simulator mai bun ca PES. (si asta o spune un jucator inrait de PES in perioada 5,6, dvd-uri care stau si acum frumos la colectie) Nu sunt avocatul nimanui, nu apar pe nimeni, doar impartasesc impresiile mele la o ora tarzie in noapte, in caz ca cineva are dubii daca a ales bine cand a cumparat FIFA sau doreste sa isi cumpere PES.

9. #89 SP
    Ω Pira's Avatar
    am optat pt fifa anul asta, dupa 6 editii de pes si nu regret o secunda, a evoluat mult fifa

10. #90 SP
    Si eu revin cu niste pareri despre Pes12:sistemul de pase mi se pare aiurea,pasa 'printre' intra f greu,viteza jocului care este f mare aduce aminte de fifa 2000(exista posibilitatea de a o schimba),se trece destul de repede de adversar ,golurile se dau mai usor ,cam astea ar fi minusurile jocului.Jocul aduce si cateva lucruri bune,cum ar fi grafica care este superba ,miscarile jucatorilor sunt mult mai fluente ca in pes11,online merge f bine.Sunt un pic dezamagit de strategia celor de la Konami de a duce jocul ca si gameplay spre fifa(sau cum era fifa)adica,goluri mai usor de dat,trecerea usor de adversar si viteza jocului.

11. #91 SP
    Member BatsBike's Avatar
    varianta PC imi pare cea mai buna din ultimele incercate in ani anteriori ... parca au mai lucrat un pic in plus la portari,comparativ cu ce s'a vazut in demouri ... nu mi se pare o viteza de joc mare(se ajusteaza,oricum),grafica trece peste fifa ca in fiecare an,detaliile sunt interesante(am inceput o cariera in BAL),diversitatea gameplayului(fazele de poarta,in special)fiind cu ceva in plus peste concurent ... un pic prea repede se ajunge la poarta adversa(poate,aici,sa fie partea de viteza) ...
    am mai zis'o ... ramane doar o alternativa la fifa(pentru mine,partea cu licentele conteaza destul!) ... una mai placuta de data asta ...

12. #92 SP
    Banned asperas's Avatar
    pes 2012.. vai vai e praf si asta!ce gameplay avem aici in var full fata de ce am avut in demo2 kONAMI&sEABASS ne puteti spune?

13. #93 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De 2 zile am inceput sa joc si eu acest joc. Ca gameplay pe partea de joc de fotbal cu echipa, pot spune sincer ca nu-mi place. Am jucat doar 2 jocuri asa si (dupa ce am jucat zeci de meciuri in FIFA 12, cu noul tactical defending care mi se pare genial) pot spune ca efectiv nu ma pot obisnui, dar nici nu vreau sa mai incerc.

In schimb, am inceput o cariera ca jucator si chiar imi place. La acest capitol este cu mult in fata lui FIFA si-mi plac micile detalii care-l diferentiaza. Imi place reprezentarea grafica cand semnezi un contract, cand vorbesti cu impresarul, conferintele de presa...si toate aceste mici detalii te fac sa te simti mai "acolo".

Pe partea de joc, desi la inceput nu prea intelegeam, acum imi place faptul ca daca esti la inceput sau nu esti intr-o forma prea buna, coechipierii nu-ti paseaza si nu esti deloc inclus in strategia echipei. Totusi, simt ca lipseste macar un buton cu care sa ridici mana (sa ceri mingea), macar sa te vada, chiar daca aleg sa nu trimita la tine. Cum avansezi, incep sa-ti paseze, sa-ti centreze (chiar daca nu prea precis) samd.

Totusi, nu inteleg de ce eu, ca atacant, nu reusesc sa trag cum trebuie pe poarta. Daca dau prea incet, ajunge in bratele portarului si daca dau putin mai tare, ajunge la 10 metri de poarta. Nu odata s-a nimerit sa fiu singur cu poarta goala in careul mic, sa apas pe buton ffff putin si totusi sa o dea 10m peste poarta. Am inteles ca trebuie sa-ti faci mingea pe piciorul de baza, ca nu trebuie sa alergi cand tragi, ca trebuie sa te uiti la poarta, samd, dar din ~35 de meciuri, atacant fiind si cu cel putin 5 suturi (pe/spre poarta) la activ pe fiecare meci jucat, am inscris doar 3 sau 4 goluri pana acum si alea au fost inscrise destul de ciudat.

Ceva sfaturi referitor la asta ? sau la orice am scris mai sus ? ceva ca ma poate ajuta sa-mi imbunatatesc jucatorul ?

Si pentru cine mai joaca, am vazut ca pot alege ce anume vreau sa antrenez, dar am ales anumite "campuri" la inceputul jocului si acum mereu cand ma uit, tot alea sunt si nu se imbunatateste nimic prin training. Lipseste enorm de mult un "arena mode", unde sa fiu doar eu cu portarul si sa pot imbunatatii jucatorul asa.

Totodata, eu il joc pe X360. Am vreo sansa sa-l "modific" in vre-un fel ? ma intereseaza sa aduc echipele adevarate, nu ciudateniile astea care le au ei.

14. #94 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Intr-adevar, ca si jucabilitate e slabut fata de fifa, meciul nu e atat de dinamic, tranzitiile jucatorilor te duc cu gandul la niste zombie un pic mai vioi sau niste sau la un meci de old-boys. Chiar nu inteleg de ce au luat-o in directia asta cei de la KONAMI. Tin minte ca PES6 (sau 7, nu mai retin exact) era o capodopera, avea tot ce-i trebuia daca nu luam in considerare limitarile in ceea ce priveste grafica. Dar totusi, pentru nicio secunda PES nu mi-a dat senzatia ca AI-ul te fura, n-am vazut fundasi respingand cu calcaiul din alergare, n-am vazut succesiuni de respingeri care se duc toate la adversar, n-am vazut pasuri la off-side intarziate doar ca sa lase atacantul advers singur cu portarul. Eu cred ca daca ar mai lucra la dinamicitatea jocului si putin la grafica i-ar trimite pe cei de la EA SPORTS pe un binemeritat loc 2.

15. #95 SP
    Jocul are foarte multe probleme. Sunt meciuri in care efectiv imi vine sa-mi bag si sa scot si sa iau saracu gamepad si sa dau cu el de pereti. Iar eu sunt genul de om care nu se enerveaza cand pierde un joc. Pot sa mananc bataie de 10 ori la rand, cat timp este din vina mea, pentru ca joc "4 fun".

Singurul lucru care inca ma tine "legat" de joc este ca vreau sa vad cum se schimba jocul, in momentul in care voi ajunge la o echipa mai buna, iar jucatorul meu va deveni mai bun in toate atributele si voi avea destui bani incat sa angajez un impresar mai bun.

16. #96 SP
    Member blondutzu's Avatar
    incearca sa dai o pasa la intalnire printre ultimii fundasi ai adversarului. Fie fundasii adversi citesc pasa inainte si intercepteaza minge, fie fug ca tampitii din calea balonului (desi balonul se indrepta spre ei) pentru ca scriptul le spune unde trebuie sa ajunga mingea (respectiv la atacantul tau).

17. #97 SP
    Asta e una din cele 2 modalitati SINGULARE de a inscrie un gol in acest joc. Nu stiu cine mai zicea ca FIFA este scriptat...respectivul sigur nu a jucat aceasta "capodopera". Pe orice nivel de dificultate merg, in momentul in care alerg sa ma demarc, pentru a putea primi o pasa, aparatorul advers executa EXACT aceleasi miscari ca mine, in EXACT aceeasi fractiune de secunda, chiar daca sta cu spatele la mine sau cu fata.

18. #98 SP
    x2z
    Cauta niste option file-uri, parca stiu ca asa se putea tweak-ui PES pe console.

19. #99 SP
    [QUOTE=RaduHawk;721247.Eu cred ca daca ar mai lucra la dinamicitatea jocului si putin la grafica i-ar trimite pe cei de la EA SPORTS pe un binemeritat loc 2.[/QUOTE]

Vrei sa spui ca grafica de la Fifa e mai buna decat cea de la PES??asta poate daca il joci pe un tv crt

20. #100 SP
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Vrei sa spui ca grafica de la Fifa e mai buna decat cea de la PES??asta poate daca il joci pe un tv crt
    Si eu spun ca grafica de la FIFA este la ani lumina de PES, desi de 2 zile ma joc DOAR PES si-mi place la nebunie, mai ales de cand am fost cumparat de o echipa mult mai buna si se simte deja ca e mai greu, meciurile sunt mai "incinse", trebuie sa ma bat pentru un loc in primul 11 samd.

Sa fim seriosi. Toti jucatorii au aceeasi "forma" a corpului, cilindrica (cred ca este un TM al Konami), gazonul arata mult mai rau ca la FIFA, au foarte putine stadioane licentiate si alea arata destul de "normal", iar animatiile, 80% sunt pur si simplu oribile. Felu in care vine mingea aia si se lipeste de picior, felu in care schimba fotbalistii directia, in care interactioneaza cu mingea sau intre ei. Sa nu mai zic de felul in care "aluneca" pe gazon cand merg...parca leviteaza.

Totul este la ani lumina de FIFA.

Singuru plus pe care l-am vazut, a fost la Cristiano Ronaldo, in animatia din meniu, unde i se vede transpiratia si expresia fetei foarte clar. Dar sunt 99% sigur ca este ceva prerenderizat.

Te rog sa vi cu argumente, daca ai ceva de "completat".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast