@xslvry, aspectul asta chiar nu l-am sesizat.
Printable View
@xslvry, aspectul asta chiar nu l-am sesizat.
nu vezi cum dau in minge la majoritatea paselor , zici ca o degajeaza...
Nu vroiam sa ma mai ating de acest demo pana nu aparea demo-ul final dar m-ai facut curios si chiar am sa mai joc o data, de aceasta data urmarind aspectul mentionat de tine.
sunt multe chestii , mie chiar mi se pare prost facut , poate la varianta finala il vor remedia , are sanse sa iasa ceva bun cu mici modificari , la pase , la miscarile jucatorilor...pasele sunt mediocre parerea mea...
Un joc perfect de fotbal cu siguranta nu vom avea niciodata, indiferent ca se numeste pes sau fifa, problema e ca la o versiune noua ei repara din greselile din versiunea precedenta dar in acelasi timp si strica ce era bun la versiunea precedenta.
Cel putin asa este in acest demo, sper din tot sufletul ca jocul final sa arate schimbat in bine, dar ma indoiesc sa aduca schimbari majore jocului final in comparatie cu ce ne-a aratat in acest demo.
In acest caz o sa raman la 2011.
Pe general mie imi place. Mult mai bun ca PES11. Portarii mai prosti, dar sper sa ii mai echilibreze pana la final. Pasele sunt OK. Imi ies pasele de 1 metru cat si alea lungi (professional). Nu-mi place nicio camera (n-are zoom). Nu-mi place sunetul cand mingea loveste bara. Faulturi prea usor acordate. In rest este OK. Nu stiu cum este FIFA12 dar PES 12 este peste FIFA11. Goluri frumoase din tot felul de faze.
@Venom, pasele nici nu avea cum sa nu-ti iasa :) , dupa cum am mai spus (nu stiu daca ai citit un post de-al meu de mai sus) au gresit rau de tot acum cu pasele, in sensul ca, ma repet: -sistemul de centrare sau pasa pe sus, o tampenie, in orice directie tii stickul sau indiferent de cat de puternic/incet trimiti mingea tot ajunge la un coechipier; de ex la 2011 trebuia sa tii directia foarte bine ca sa ajunga mingea la un coechipier la fel si intensitatea lovirii, daca loveai mai puternic sau mai slab decat era nevoie, mingea nu ajungea unde ti-ai fi dorit, acum nici nu trebuie sa te uiti unde trimiti mingea pentru ca sigur ajunge la un coechipier, urat asa.
Referitor la camera, stai linistit pentru ca nu sunt doar cele doua din demo, in final or sa fie mai multe dar cea din demo, pitch side mi se pare ok.
La fel si sunetul cand mingea loveste bara, nu o sa fie la fel in final, asa s-a intamplat si in demo-ul de la pes 2010.
Zici ca sunt acordate prea usor faulturile? :) Inseamna ca nu ai jucat 2010 sa fi vazut acolo faulturi acordate usor, acum se chiar lasa legea avantajului, e chiar bine acum.
dupa cum am zis , daca ar repara pasele si miscarile jucatorilor chiar ar iesi ceva bun , are potential jocul , din ce am vazut din demo-urile fifa 12, acolo chiar pare sa se fi facut treaba buna , au cam reparat tot ce era stricat de la fifa 11 , sa vedem versiunile finale si atunci vom comenta mai mult ! :)
macar cu detaliile din jurul unui meci stau destul de bine(cameramani,antrenorul pe margine,atmosfera din tribune) ... fizica mingii,impresia ca este o minge din plumb continua pentru mine ... portarii,nu prea apara ... imi place,cel mai mult,cand demarci un alt jucator din propria echipa ... pasele&suturile par mai improvizate dar,uneori,dau impresia ca sare mingea prea puternic ...
probabil ca,vor mai fi adaugiri pana la final ... peste tot&toate,minusurile&plusurile,bine ca exista comunitatea care face patch'uri ... altfel,lipsa licentelor este un mare minus ...
ca idee:incercati sa jucati semiassisted sau chiar manual cu anumite setari&o sa se simta altfel(zicea cineva de pasele care ajung,invariabil,la coechipieri) ...
oricum,bravo Konami pentru ca,spre deosebire de EA,a dat ceva preview fanilor seriei ...
Eu spuneam de acele pase.
Eu nu joc assisted niciodata, numai manual joc, asa imi place, practic simti cu adevarat ca joci fotbal.
Deci demo-ul tot manual l-am jucat si crede-ma ca nu am gresit nicio pasa lunga cat am jucat, toate ajungeau la coechipieri fara sa ma agit prea mult sa pun directia cum trebuie sau sa controlez cumva puterea pasei.
D-asta spuneam ca la 2011 nu era asa, acolo chiar iti trebuia pricepere/indemanare ca sa dai o paza lunga la un coechipier.
Eu am observat o chestie idioata(PC), mai rar. Cand dau pasa, sut, sau primesc pasa, jucatorul sta 2-3sec inainte sa ia mingea, si normal ca in marea majoritate a cazurilor o pierd. Asemanator e la fifa 11 cand dai sut si jucatorul trece de minge, apoi revine.
o alta faza penibila este la degajarile portarilor cand jucatorii asteapta mingea , dar nici unul nu se misca deloc , nu se bat pentru minge nu fac nimic , la care pica pica :))
Mai este o faza enervanta, nu stiu daca ati observat. Atunci cand fugi cu mingea la picior, o prelugesti umpic si mingea vine inapoi, e ca si cum piciorul si mingea ar fi doi magneti care se atrag, sper sa rezolve faza asta in jocul final.
nu cred sa o rezolve....e asa de ani de zile... mingea parca e legata cu un elastec de piciorul jucatorului, iar cand dai o pasa sau centrare arata a orice numai a minge nu... nu inteleg de ce naibii nu dau putin greutate balonului ca arata jalnic
e jalnic tot jocul :-j
pacat ca au reusit sa cumpere licentele de la UCL , EL si CL.......daca nu le avea pe acestea acest joc era unu .........:-&
Baieti, haideti sa nu dramatizam acum, intr-adevar are minusuri demo-ul si sper ca jocul final sa arate altfel decat acest demo dar cu toate aceste minusuri pentru mine tot este peste fifa.
Puteti sa veniti cu cate argumente vreti voi ca tot nu ma convingeti ca fifa e mai bun decat pes, fiecare cu gusturile lui si cu toate astea eu niciodata n-am zis ca fifa e jalnic, praf sau nu stiu ce alte cuvinte urate pentru ca, cum mie imi place pes-ul asa altora le place fifa si chiar le respect punctul de vedere si nu vreau sa se simta jigniti de niste afirmatii rautacioase spuse doar pentru ca mie imi place un anumit joc iar un altul nu-mi place.
@xslvry, banuiesc ca te referi la demo, jocul inca nu a aparut (pes 2012)
@freezy ... man,un sincer bravo ca joci cu setarile pe manual ... de altfel,echilibrul in setari schimba feeling'ul oricarui joc ...
am mai jucat demo'ul ... diversitatea golurilor,un plus,oarecum ... se dau goluri spectaculoase din afara careului ...
Dar nimeni nu a comparat acest joc cu fifa, cel putin in ultima pagina. Fiecare cu parerea lui, nu e nimeni fanboy, dar totusi e normal sa avem pareri pro/contra doar e un forum.
Dupa cum se prezinta demo-ul, cred ca zic "pas" si anul asta.. Sa vedem cum e si demo-ul oficial. Deocamdata jocul se simte prea artificial.