Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 381 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1401 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    decindupa ce amcitit tot Thread-ul... care site imi recomandati ca ar fi cel mai bun noi romanii in criza sa comandam dupa? mi sa taiat salariu cu 25%... sper ca nu supar pe cineva ca intreb

Scuze pentru offtopic, nu m-am putut abtine.

2. #1402 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by ridle View Post
    Salut tuturor,

pe zavvi.com este valabila "politica de pre-order" prin care,in cazul in care pretul unui joc scade,de la listare pana la aparitia acestuia in mod oficial,cumparatorul care a facut un pre-order,va beneficia de pretul de achizitie cel mai mic ?

Multumesc de raspuns !
    Eu am dat pre-order la 2 buc Pes 2011 ,dupa o sapt am vazut ca a scazut pretul,am anulat comanda si am facut alta cu noul pret si asa am scutit 10 euro

3. #1403 SP
    Junior Member ridle's Avatar
    Intreb, deoarece am dat un pre-order la F1 2010 ptr.XBox360.Am urmarit pretul acestui joc si am observat o scadere(pe zavvi) in ultima saptamana.
    Stiam ca pe amazon.co.uk. si shopto.net este "pre order price guarantee",adica achizitia la cel mai mic pret,de la listare pana la aparitie.
    Oricum,multumesc de sfat,este chiar o varianta(anulare comanda veche si creare comanda cu noul pret) la care nu ma gandisem.

4. #1404 SP
    Member Harilip's Avatar
    hello
    intentionez sa imi comand mai multe jocuri de pe ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day asta...
    au preturi destul de bune si stuff...
    am o nelamurire.. pretul transportului este de 3 lire la fiecare joc spre Romania?

5. #1405 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Da, e 2.5 lire pentru orice joc(in carcasa, fara editii de colectie, chitari, etc)

6. #1406 SP
    Member Harilip's Avatar
    dar pentru editiile de colectie cum se procedeaza?

multumesc

7. #1407 SP
    Nu stiu exact, depinde de volum si greutate cred

8. #1408 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by ridle View Post
    Salut tuturor,

pe zavvi.com este valabila "politica de pre-order" prin care,in cazul in care pretul unui joc scade,de la listare pana la aparitia acestuia in mod oficial,cumparatorul care a facut un pre-order,va beneficia de pretul de achizitie cel mai mic ?

Multumesc de raspuns !
    Nu cred, am avut preorder pt resident evil gold edition si a scazut pretul cu 2 lire, astazi la Mega Monday, asa ca am dat cancel si am recomandat.
    Adevarul este ca in comanda cu resident evil eu folosisem si codul de discount 5 lire, iar prin faptul ca am dat cancel, am ramas cu discountul pe un singur produs livrat.

Asa teoretic se poate pacali sistemul, pui in cos un ps3 move starter pack si inca un joc, ca sa treaca de 50 de lire, adaugi codul de reducere iar dupa ce trimit jocul, dai cancel la move starter pack si ramai cu reducerea pe jocul respectiv.

Stiu, e o magarie si parca nu se merita pt o lira pe care o castigi, dar si ei sunt magari pt ca inca nu au rezolvat cu bugul pe care il au la oferta de 2 jocuri pt 25 de lire, in care daca pui 2 jocuri de 10 lire in cos in aceeasi comanda iti insumeaza 25 de lire, pe cand daca faci 2 comenzi separate platesti 20 de lire.

9. #1409 SP
    Junior Member selea's Avatar
    buna ai mei nu ma lasa sa comand din alte tari
    daca e poti sa comanzi pt mine si iti dau si comision ceva gen 10 ron sau ceva daca e ok dami si mie un mesaj

10. #1410 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by selea View Post
    buna ai mei nu ma lasa sa comand din alte tari
    daca e poti sa comanzi pt mine si iti dau si comision ceva gen 10 ron sau ceva daca e ok dami si mie un mesaj
    incearca aici te ajuta el sau Robert Dinu.

11. #1411 SP
    Junior Member selea's Avatar
    multumesc

12. #1412 SP
    Member justamodel's Avatar
    A schimbat zavvi sistemul de trimitere a jocurilor? La ultimul joc mi`a venit aviz sa ma duc la posta dupa el, pana acum venea direct acasa.

13. #1413 SP
    Member richardm27's Avatar
    Cred ca mai degraba a schimbat posta noastra ceva ca si mie la ultima comanda de la ShopTo mi-a venit aviz acasa....

14. #1414 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Daca vine aviz acasa, a fost trimis sub forma de colet postal. Daca nu are aviz, este sub forma de plic si poate fi adus acasa de postas. Coletele sunt aduse acasa numai in urma unei cereri si se plateste suplimentar pentru asta 2 ron si ceva.

15. #1415 SP
    Member richardm27's Avatar
    Pana acum n-am platit nimic in plus nici pentru Zavvi, nici pentru ShopTo, doar tariful standard de expediere si toate au ajuns direct acasa (mai putin cele care n-au ajuns deloc de la zavvi )

16. #1416 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    a cumparat cineva pana acuma de pe : Glyde: Simply buy and sell your games, DVDs, CDs, and books ?

17. #1417 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Am impresia ca la jocurile neaparute, zavvi trimite din alt loc decat la cele din stoc. Spre exemplu: Un joc din stoc imi ajunge acasa intr-o saptamana, iar jocurile la care am avut preorder imi ajung in cel putin o saptamana si 3-4 zile.

18. #1418 SP
    RDR mi-a ajuns a doua zi de la lansare, de pe zavvi

19. #1419 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Or avea ceva cu mine atunci poate, RDR e unul dintre jocurile care nu mi-au ajuns la timp. Tot asa, cam 2 saptamani dupa ce am primit mail cu order has been sent. Acum e o saptamana si 3 zile de cand mi-au trimis K&L dog days si nimic.

20. #1420 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    A schimbat zavvi sistemul de trimitere a jocurilor? La ultimul joc mi`a venit aviz sa ma duc la posta dupa el, pana acum venea direct acasa.
    Nu cumva ai primit tu mai multe jocuri in ultimul timp? Ca in cazul asta s-ar putea ca postasul sa se fi saturat sa urce pana la tine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 381 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast