Intreb, deoarece am dat un pre-order la F1 2010 ptr.XBox360.Am urmarit pretul acestui joc si am observat o scadere(pe zavvi) in ultima saptamana.
Stiam ca pe amazon.co.uk. si shopto.net este "pre order price guarantee",adica achizitia la cel mai mic pret,de la listare pana la aparitie.
Oricum,multumesc de sfat,este chiar o varianta(anulare comanda veche si creare comanda cu noul pret) la care nu ma gandisem.
hello
intentionez sa imi comand mai multe jocuri de pe ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day asta...
au preturi destul de bune si stuff...
am o nelamurire.. pretul transportului este de 3 lire la fiecare joc spre Romania?
Nu cred, am avut preorder pt resident evil gold edition si a scazut pretul cu 2 lire, astazi la Mega Monday, asa ca am dat cancel si am recomandat.
Adevarul este ca in comanda cu resident evil eu folosisem si codul de discount 5 lire, iar prin faptul ca am dat cancel, am ramas cu discountul pe un singur produs livrat.
Asa teoretic se poate pacali sistemul, pui in cos un ps3 move starter pack si inca un joc, ca sa treaca de 50 de lire, adaugi codul de reducere iar dupa ce trimit jocul, dai cancel la move starter pack si ramai cu reducerea pe jocul respectiv.
Stiu, e o magarie si parca nu se merita pt o lira pe care o castigi, dar si ei sunt magari pt ca inca nu au rezolvat cu bugul pe care il au la oferta de 2 jocuri pt 25 de lire, in care daca pui 2 jocuri de 10 lire in cos in aceeasi comanda iti insumeaza 25 de lire, pe cand daca faci 2 comenzi separate platesti 20 de lire.
buna ai mei nu ma lasa sa comand din alte tari
daca e poti sa comanzi pt mine si iti dau si comision ceva gen 10 ron sau ceva daca e ok dami si mie un mesaj
incearca aici te ajuta el sau Robert Dinu.
A schimbat zavvi sistemul de trimitere a jocurilor? La ultimul joc mi`a venit aviz sa ma duc la posta dupa el, pana acum venea direct acasa.
Cred ca mai degraba a schimbat posta noastra ceva ca si mie la ultima comanda de la ShopTo mi-a venit aviz acasa....
Daca vine aviz acasa, a fost trimis sub forma de colet postal. Daca nu are aviz, este sub forma de plic si poate fi adus acasa de postas. Coletele sunt aduse acasa numai in urma unei cereri si se plateste suplimentar pentru asta 2 ron si ceva.
Pana acum n-am platit nimic in plus nici pentru Zavvi, nici pentru ShopTo, doar tariful standard de expediere si toate au ajuns direct acasa (mai putin cele care n-au ajuns deloc de la zavvi)
a cumparat cineva pana acuma de pe : Glyde: Simply buy and sell your games, DVDs, CDs, and books ?
Am impresia ca la jocurile neaparute, zavvi trimite din alt loc decat la cele din stoc. Spre exemplu: Un joc din stoc imi ajunge acasa intr-o saptamana, iar jocurile la care am avut preorder imi ajung in cel putin o saptamana si 3-4 zile.
Or avea ceva cu mine atunci poate, RDR e unul dintre jocurile care nu mi-au ajuns la timp. Tot asa, cam 2 saptamani dupa ce am primit mail cu order has been sent. Acum e o saptamana si 3 zile de cand mi-au trimis K&L dog days si nimic.
Bookmarks