Scrie doar Customs Value 17,85 si package value 17,85.Atat !Nu zice nimic de VAT FREE.
Scrie doar Customs Value 17,85 si package value 17,85.Atat !Nu zice nimic de VAT FREE.
�5 off when you spend �45 on thehut.com:
1640-0WJ4-S7ML
Valabil pana la 31 August inclusiv.
�2 Off Games for all VideoGamer.com Readers - VideoGamer.com
Discount �2 la urmatoarele jocuri de pe Zavvi: Videogamer | Zavvi.com . Va inregistrati pe site-ul VideoGamer si dati "Claim your key!" pe pagina de mai sus. Un singur cod poate fi folosit pe un cont Zavvi. Oferta valabila pana la sfarsitul lunii sau pana se termina codurile.
Desi ei zic �2, la o comanda de �59.85 am primit discount de �5.98 adica 10% din pret.
De unde sa fac pre-order la Battlefield 3? Gameshop.ro(200lei), Shopto.net(190lei) sau zavvi.com(185 lei), ma intereseaza cel mai mult timpul de livrare adica la care va fi cel mai sigur ca voi avea jocul in ziua lansarii(asta daca este posibil).
Iar daca fac pre-order din UK, sunt nevoit sa am banii de pe acuma pe card sau doar cu cateva zile inainte de data de lansare?
Multumesc.
Am impresia ca acolo unde dai un card de credit ti se vor opri banii de pe acum. La gameshop poti plati la livrare si am inteles ca fac eforturi sa avem precomenzile in ziua lansarii
Ma scuzati dar am si eu o mica problema
Am 16 ani si am un card visa electron la BT am fost cu parintii la tanti de la BT si a zis ca se pot face plati online cu cardul meu
daca siteul accepta carduri visa
doar ca ieri am facut o comanda la zavvi si imi spunea ca este o problema cu cardul
si pe paypal cand vreau sa imi verific cardul nu se poate
poate ma ajuta si pe mine cineva
ceva idei ce sa fac pas cu pas ar fi de mare folos
pentru ca as vrea sa pot cumpara jocuri si altele online pentru asta am cardul
Multumesc tuturor pentru ajutor, pana la urma o sa fac pre-order la versiunea Limited Edition & Physical Warfare Pack de pe Gameshop, care chiar daca am vazut-o, am zis ca nu ma dereanjeaza lipsa bonusurilor din PWP, dar cu ajutorul lui RvVS chiar am vazut ca este unic acel pachet(doar la Gameshop si Gamestop pana acuma).![]()
Merci am gasit ce am avut nevoie , nice stuff
Apropo cine trece prin Budapesta , un stop la mall la Arena , este un magazin de console / joace , si o sectiune cu jocuri PS3 ieftine , second hand...
Cel putin pt cele care nu au nevoie de online code ii o afacere.. si pe langa asta mallu arata bestial![]()
Tocmai am facut o comanda la zavvi si cad ca au bagat taxa de shipping per item: Total Delivery Cost: €1.45
Asta inseamna ca acum pachete ajung ca recomandate ? Destul de aiure ataxa asta... creste pretul produselor...
pt nelamurirea cu GUERNSEY.
nu face parte din uniunea europeana si de aceea se incadreaza la vama.
cat despre suma minima da este 10euro pt ca primesti de la o firma. am spus in nenumarate posturi, cand faceti comanda la zavvi/hut treceti optiunea send as gift. astfel nu mai se trece valoarea pe plic. asa evitati multe neplaceri daca ajung in vama. si mie imi ajung tot acasa dar am avut si in vama venite din acelasi depozit.
ei pot mentine niste preturi scazute fata de restul magazinelor tocmai prin acest depozit. explicatia este simpla ca nu mai baga in pret TVA de 20% cat ar fi normal in UK.
hope it helps (again)
Poate cienva sa bage un produs doua in cos la zavvi si sa dea checkout (fara place order) ca sa vada daca ii adauga sau nu delivery cost ?
Multumesc
---------- Post added 04-09-2011 at 10:38 PM ----------
LE: Comanda se afla in awaiting despatch. Mi-au fost luati banii reprezentand contravaloarea produsului dar nu si banii de shipping (acei 1.45 euro). Se pare ca au schimbat modul de plata/livrare. Banii pe produs fiind luati in momentul comenzii acum.
Poate confirma cineva ?
Uite cum imi apare pentru comanda pe care am facut-o (vezi attach). Mi-a luat deja banii pentru item, mai putin cei 1.45 euro pentru delivery.
Acum daca bag acelasi item in cos, si dau de cateva ori next pentru a trimite comanda (dar fara a apasa 'Place order', deci nu confirm comanda) imi apare delivery cost (vezi attach capture2.jpg).
Nu stiu ce sa zic...
Confirm si eu, pt 3 produse adaugate in cos imi arata un standard shipping de 0,99 lire, pt toata comanda.
Ori este o eroare de-a lor, ori au renuntat la free shipping.
Bookmarks