Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 173 of 381 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 183 223 273 ... LastLast
Results 3,441 to 3,460 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3441 SP
    Member BatsBike's Avatar
    cu exact o sapatamana inainte de lansarea oficiala a EA Sports Grand Slam Tennis 2,ma gandesc sa'i dau un pre-order ... okay ... pe shopto am priceput ca au crescut valoarea transportului ... pe zavvi ar fi 38 de lire + transportul(care este ... ) ... mai exista alta varianta accesibila ... primesc,constant,colete din UK de 2 kg,le ridic pe baza avizului de la Posta ... observ ca,la comanda pe zavvi apare 'gift wrap this order' & 'send this order as a gift' ... ce semnifica asta ...

2. #3442 SP
    Member party_man's Avatar
    cutie cu funda impachetat cadou...asta daca te supara extra 2 lire in buzunar, pe shopto si-a revenit posta la 3 lire dar vin la fel de greu ca zavvi

3. #3443 SP
    Member styng's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    cu exact o sapatamana inainte de lansarea oficiala a EA Sports Grand Slam Tennis 2,ma gandesc sa'i dau un pre-order ... okay ... pe shopto am priceput ca au crescut valoarea transportului ... pe zavvi ar fi 38 de lire + transportul(care este ... ) ... mai exista alta varianta accesibila ... primesc,constant,colete din UK de 2 kg,le ridic pe baza avizului de la Posta ... observ ca,la comanda pe zavvi apare 'gift wrap this order' & 'send this order as a gift' ... ce semnifica asta ...
    1 lira e transportul la zavvi

4. #3444 SP
    Quote Originally Posted by styng View Post
    1 lira e transportul la zavvi
    omul a intrebat altceva, daca nu stii ar fi bine sa te abtii...

5. #3445 SP
    Member styng's Avatar
    citeste mai bine postul lui, inainte se te bagi in seama

Quote Originally Posted by wackorine View Post
    pe zavvi ar fi 38 de lire + transportul(care este ... ) ...

6. #3446 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    gift wrap this order' - iti impacheteaza jocul intr-un ambalaj mai special in caz ca l-ai cumparat pentru cineva cadou (nu sunt sigur) , mi se pare ca pentru asta platesti in plus
    'send this order as a gift' - sa iti trimita comanda ca si cum ar fi cadou de la cineva, asta in caz ca tara ta nu face parte din UE , ca sa nu platesti taxele vamale.

7. #3447 SP
    o sa explic mai clar pentru wackorine si styng. transportul normal de pe zavvi e 0.99 lire/comanda. intrebarea specifica referitoare la gift wrap are un raspuns, pentru fiecare produs la care vrei impachetare speciala tip cadou se adauga 2 lire/produs. aceasta impachetare e valabila numai daca bifezi optiunea pentru produs, daca nu o bifezi nu vei fi taxat.

8. #3448 SP
    Junior Member andreew's Avatar
    Extra 10% off :thehut

cod:2036-00LP-30SF

9. #3449 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Are cinevs un cod de 10% pt zavvi?! Dc. da i-as fi recunoscstor dc l-ar dona pe PM. Thanks!

10. #3450 SP
    Member Mariush's Avatar
    Guys, am si eu o intrebare:
    A mai intampinat cineva probleme la Payment pe Thehut, Amazon, Zavvi? Ideea e ca folosesc acelasi card ca la ultimele 5-6 tranzactii, doar ca acum am probleme la payment. Dupa plasarea comenzii, primesc notificari de genul: Payment revision required sau Payment Problem...

Am incercat deja sa verific fondurile pe cont/card, sa reintroduc datele etc. Cardul nu este expirat, contul nici atat... Mai mult decat atat, pot folosi cardul pt cumparaturi, withdrawal de la ATM etc.
    Ma gandesc ca poate nu mai accepta site-urile carduri de RO, desi vad ca voi cumparati in continuare
    As aprecia mult orice feedback ca deja m-am umplut de draci. BTW, cardul e VISA.

Ma gandesc sa contactez banca, dar voiam sa ma asigur ca e o problema ce tine exclusiv de banca mea.

11. #3451 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am facut ieri o comanda de pe amazon.co.uk cu acelasi card cu care cumpar de pe site-urile mentionate de tine. Nu am avut probleme niciodata. Poate e de la banca ta. Si al meu e tot Visa.

12. #3452 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    Quote Originally Posted by mariushcrm View Post
    A mai intampinat cineva probleme la Payment pe Thehut, Amazon, Zavvi? Ideea e ca folosesc acelasi card ca la ultimele 5-6 tranzactii, doar ca acum am probleme la payment. Dupa plasarea comenzii, primesc notificari de genul: Payment revision required sau Payment Problem...

Am incercat deja sa verific fondurile pe cont/card, sa reintroduc datele etc. Cardul nu este expirat, contul nici atat... Mai mult decat atat, pot folosi cardul pt cumparaturi, withdrawal de la ATM etc.
    Ma gandesc ca poate nu mai accepta site-urile carduri de RO, desi vad ca voi cumparati in continuare
    As aprecia mult orice feedback ca deja m-am umplut de draci. BTW, cardul e VISA.

Ma gandesc sa contactez banca, dar voiam sa ma asigur ca e o problema ce tine exclusiv de banca mea.
    La fel am patit si eu cu un card visa electron pe zavvi , zavvi este considerat nesigur ca site si banca blocheaza tranzactia, daca ai online banking trebuie sa modifici limita de bani la tranzactiile nesigure ( care nu trimit bancii codul acela de pe spate din 3 cifre) sau trebuie mers la banca si semnat o foaie prin care modifici.

13. #3453 SP

E posibil sa ai unele sume blocate din comenzi nelivrate si care nu-ti apar in cont, desi sumele sunt blocate tu vezi ca ai mai mult disponibil in cont si crezi ca e o problema cu cardul. De asemenea poate fi o problema temporara.

14. #3454 SP
    Member Mariush's Avatar
    Mersi, cred ca o sa verific cu astia de la banca, pt ca problema e deja de vreo saptamana. Am verificat in online banking si nu apare nicio plata blocata + ca am facut si comenzi de 2 ori mai mari de pe aceste site-uri si n-am avut nicio problema.

15. #3455 SP
    Mersi, cred ca o sa verific cu astia de la banca, pt ca problema e deja de vreo saptamana. Am verificat in online banking si nu apare nicio plata blocata + ca am facut si comenzi de 2 ori mai mari de pe aceste site-uri si n-am avut nicio problema.
    mai incearca o chestie, care ar putea merge, la mine a mers uneori, schimba adresa, mai exact mai scrie-o odata

16. #3456 SP
    Member Mariush's Avatar
    am incercat si asta, schimbarea adresei, still no result din pacate...
    la cati draci mi-am facut, sper sa imi ofere astia de la banca o solutie astazi. Problema mea e ca nici nu sunt in tara sa ma pot duce personal la un sediu al bancii, sper ca se poate rezolva telefonic.

Mersi tuturor pt sugestii.

17. #3457 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Revin, desi nu-mi place sa ma repet dar poate gasesc un samaritean printre voi: are cinevs un cod de 10% pt zavvi?!

Sau macar un cod de discount de 10% care sa fie valabil la comenzi pt. jocurile de consola. Le-am incercat pe cele publice, zavvisaver etc. dar nu merg!

Multmumesc,

L.

18. #3458 SP
    Member Mariush's Avatar
    Salutare,
    Intr-un final, am reusit sa plasez comenzile pe amazon, m-am gandit sa scriu care a fost problema poate va ajuta pe cineva la un moment dat.
    Ideea e ca, banca mi-a emis un nou card, din motive de securitate, ceva legat de un chip...
    Cardul pe care eu il am, a ramas insa activ, dar numai pt shopping in store (POS) sau withdrawal de la ATM. Tranzactiile de genul shopping online, sunt considerate a avea un grad ridicat de risc, iar banca le bloca automat pentru cardul vechi....
    Toate bune si frumoase, numai ca eu nu sunt in tara acum, deci mi-e imposibil sa ridic cardul nou. In consecinta, am fost indrumat sa completez un fel de cerere, prin care, pe proprie raspundere am cerut dezactivarea limitarii pentru achizitiile cu grad ridicat de risc, iar acum totul e ok.

Pe mine m-a deranjat foarte rau ca nu am fost notificat cu privire la emitarea noului card. Domnisoara din call center, mi-a spus ca: "Am incercat sa va sunam, dar aveti doar numere de fix notate in baza noastra de "date". Problema mea e ca eu nu am si nu am avut niciodata un numar de fix...In fine, ma bucur macar ca s-a rezolat intr-un final.

19. #3459 SP
    Junior Member bogdan2706's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Are cinevs un cod de 10% pt zavvi?! Dc. da i-as fi recunoscstor dc l-ar dona pe PM. Thanks!
    ti-am trimis pe pm.

20. #3460 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Recomand base.com. Am dat comanda la un joc miercuri, joi dimineata a fost trimis si marti mi'a ajuns. Preturile sunt bune iar taxa de transport e relativ mica, in functie de greutate, deci pentru un joc, taxa de transport se invarte in jurul sumei de 2 €.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.