trimit in romania? sunt din zona ue?
vezi ca e in euro, pe zavi e in lire , e diferenta cam de un leu intre cursurile valutare.sunt la unele jocuri preturi ok.
Your Unique Code is: 2025-99AV-S33J 5 lire reducere pt
Tritton �5 | Zavvi.com
buna seara,
de cateva zile ma chinui sa cumpar de pe zavvi si nu reusesc, de fiecare data imi da Payment problem, bani am pe card dar nu reusesc sa cumpar
le-am trimis mail sa-mi spuna exact care e payment problem, nu mi-au raspuns
am incercat sa-i sun ,nu merge sa sun
a mai intampinat cineva probleme de genul asta ?
Esti sigur ca problema nu e de la cardul tau? Da un telefon la banca de unde ai cardul si intereseaza-te.
Am avut si eu o problema de genul asta la prima comanda si s-a rezolvat cu un telefon la banca.
da, am mai luat cu cardul de la bestbuy
am sunat la banca si totul este ok
preturile care sunt afisate pe site sunt preturile corecte ?
Sunt corecte dar mai adaugi o lira pentru transport in Ro. Oricum inainte de a accepta comanda cred ca ti-a aparut cat trebuie sa platesti in total.
da mi-a aparut, ma gandeam ca nu am suficient pe card, ca mai sunt ceva taxe sau altceva
o sa mai incerc
in mod normal cam cat timp dureaza o comanda, pana ajunge in RO ?
Play.com - Buy Tony Hawk: SHRED (includes Wireless Board Controller) online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe!
ce puteti sa imi spuneti despre acest articol?banuiesc ca jocul este inclus.s-a dat cineva cu asa ceva?si cam care e diferenta intre Shred si Ride,am observat ca Ride e mai scump desi e mai vechi insa la Shred poti sa joci si snowboarding.
thehut/zavvi sunt parti ale grupului TheHut. Daca ai avut probleme cu zavvi s-ar putea sa ai si cu thehut ca au acelasi sistem de plati. Oricum ai putea incerca sa cumperi ceva.
Ai putea incerca sa vorbesti cu cei de la zavvi folosind pogina lor de facebook, mi se pare ca zicea cineva ca acolo raspund mai repede.
da, acum am vazut ca sunt identice, doar culoarea site-ului difera
tu ai cumparat de pe zavvi fara probleme ?
in cat timp au ajuns jocurile ?
Salut tuturor. Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu o coamnda efectuata pe 7 ianuarie (The Run PS3) de pe zavvi. Pe 9 a fost trimisa iar nici pana in ziua de astazi nu a ajuns...
Le-am dat mesaj si mi-au raspuns cum ca ar trebui sa completez un formular, care ar fi trebuit sa fie trimis ca attachment dar asa ceva nu exista in mail-ul lor. Cam asa suna:
"Thanks for getting in touch to let us know your order hasn't arrived.
We will need to trace your item and in order to arrange this we will post a self declaration form to you. When you receive this please could you sign and return the form to the following name and address:
zavvi.com Admin Centre,
Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA
Alternatively you can fax this to us on 0845 862 1118. Or you can e-mail it to us at:-
[email protected]
I am more than happy to arrange a replacement for you as soon as your self declaration form is returned. You will receive an e-mail when your replacement is on its way."
Le-am dat vreo 4 mail-uri in care le-am explicat concret cum sta treaba si mereu primesc acelasi raspuns. Am mai citit pe net ca sunt mai multe persoane care au aceeasi problema ca mine (legata de formularul lipsa)
Ce altceva ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat.
//Fml, nici nu vreau sa ma gandesc ca 35 de lire s-au dus pe apa zambetei ...
Hai maaaa tudyniuz, nu mai fi asa rau ...
*
@gilbertus
Te rog ignora postul meu. De obicei nu exista probleme cu jocurile cumparate de pe zavvi![]()
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks