incercati sa platiti direct cu cardul, nu prin paypal. Eu am facut zeci de comenzi cu cardul pe thehut/zavvi, si niciodata nu am avut probleme.
Da, n-are treaba cu cardul. Nu am incredere in site-ul lor asa ca nu am bagat datele de la card si am ales sa platesc prin Paypal. Nici macar nu si-au luat banii din contul de Paypal, tranzactia imi aparea pending si apoi primeam mailul cu eroarea. Am renuntat si am luat de pe Ebay platind cu 2 lire in plus.
Vreau sa cumpar o consola de pe amazon.co.uk. Imi poate explica cineva si mie, va rog, cum prodeceaza cei de la Amazon ? Me refer, daca exista vreun risc sa ajunga consola afectata si daca se pierde primesc vreun ban inapoi ?
Si cam cat ar costa transportul pana in RO ? Mentionez ca vreau un bundle cu Kinect.
Multumesc in avans
Eu mi-am luat un Xbox360 acum o luna de pe Amazon. In 6-7 zile a venit, foarte bine impachetata, nu am ales nicio ambalare speciala. Transportul a fost in jur de 10 lire. In caz de ceva din cate stiu cei de la Amazon iti returneaza banii sau iti trimit un alt pachet in termen de 30 de zile. Dar s-ar putea sa ma insel la asta. Eu nu am avut probleme.
Merci ! Mi-am selectat consola, am ales adresa si mi-a facut un pret cu cateva lire mai mare, a fost adaugat si transportul ? Pentru ridicarea consolei se semneaza la primire ?
Iti arata exact cat te costa transportul inainte de finalizarea comenzii.
Da, la primire semnezi. O sa iti vina la usa, eu asa am primit-o.![]()
Robert Dinu ia mai multi bani (comision) pt. console. Imi convine mai mult sa-l iau eu. Mai astept pareri, thx pt. raspunsuri.
Mi-am cumparat noua consola xbox acum 2 saptamani prin amazon.co.uk, pretul care iti apare la finalul comenzii acela il platesti! Iti vine consola in 7-8 zile, desi ei iti spun 15 zile (10 zile lucratoare).
De obicei consolele livrate in Romania sunt trimise din Germania cu avionul pana la Oradea si apoi prin curier pana la usa, nu sunt probleme de niciun fel. Ai si un cod prin care poti urmari pachetul pt a vedea unde este. In caz ca nu il primesti (asa se intampla cand il trimiteau in tara prin posta romana) dupa cele 15 zile, le dai un mail si ei iti dau banii inapoi asa ca nu sunt riscuri![]()
Salut. Vreau sa imi cumpar un PS3 dar am o singura intrebare (si poate voi gasi un raspuns aici). PS3-urile cumparate de la marile magazine online (emag, evomag, pcgarage samd) beneficiaza de garantie la serviceul autorizat Sony sau de garantie de la magazin ? Am inteles ca e vorba de 24 de luni in majoritatea cazurilor si ar fi mai bine daca garantia este Sony si nu a magazinelor in parte. Multumesc.
Garantie la magazin. Daca vrei garantie la Sony, te duci la un Sony center (au preturi mari din cate-mi amintesc) si gata. Btw, nu recomand service-urile celor enumerate de tine. Oricum, in caz de ceva major, consola se schimba.
Iti recomand gameshop![]()
tocmai de aceea am intrebat. nu am prea mare incredere in serviceurile celor de mai sus si din cauza asta as fi sperat sa dea garantie Sony. insa daca o cumpar de pe Amazon UK, aceia imi dau garantie Sony ? Si daca da, se poate aplica si in Romania (cum ar fi la Sony Center) ? Eu am vorbit cu unul dintre operatorii lor dar in legatura cu un XBox Slim si am intrebat ce fac daca se strica si mi-a spus ca ma ajuta sa iau legatura cu un service autorizat. Neavand insa service autorizat Microsoft in Romania, mi-a raspuns ca, in cazul asta, trimit consola inapoi pentru replace sau refund. Oare daca imi iau PS3, imi faciliteaza comunicarea cu serviceul autorizat Sony din RO ? Din cate stiam eu, garantia la magazinele de unde cumperi se ofera doar atunci cand nu exista un service autorizat in tara. Multumesc pentru raspuns.
Eu am avut nevoie sa apelez la service'ul celor de la emag atat in cazul unui laptop, cat si a unor casti. In ambele cazuri ei s'au comportat exemplar, si au si preturi bune la ps3 ( cel putin aveau cand mi'am luat eu ).
Nu le fac reclama, doar iti spun experienta mea
Zdrutz, te cred. Insa exista foarte multi oameni (si cunoscuti de ai mei) care atunci cand au avut nevoie (din pacate) sa apeleze la serviceul emag, au intampinat o groaza de probleme. De la intarzieri uriase, pana la schimbarea pieselor functionale din aparatele pe care le-au dat la reparat. In fine, sunt convins ca exista si "cazuri fericite" dar nu ma bazez pe asta. Ideea era sa il iau de undeva unde e ieftin (ma refer la PS3) si sa obtin o garantie Sony. O sa intreb si la Amazon UK sa vad daca ei dau garantie internationala. Multumesc pentru raspunsuri.
Chiar daca alegi Standard delivery (aia mai ieftina de 9-10 lire) in detrimentul Priority Express (30-35 lire) tot prin curier iti vine ? Aveam impresia ca pentru comenzile standard/basic sau cum s-o fi numind, le trimit prin posta nu prin curier.
Bookmarks