+1 in favoarea Zavvi/TheHut
Daca nu existau site-urile astea, colectia mea era mult mai mica. Cumpara cu incredere.
Printable View
+1 in favoarea Zavvi/TheHut
Daca nu existau site-urile astea, colectia mea era mult mai mica. Cumpara cu incredere.
La Multi Ani man :D
happy consoling days ahead >:D<
Skyrim la 22.49 BP pe amazon.co.uk!
https://www.zavvi.com/zavvi/competit...e?comp=tritton pacat ca e doar pt cetatenii din UK:(
are cineva un cod de reducere pe Zavvi sau TheHut ? PM , Multumesc
Cauta pe "gogle"
De ex
Zavvi Discount Codes | Zavvi Vouchers & Promotional Codes
Am cautat , numai e la vanzare uncharted 3 . nici pe thehut , nici pe zavvi , vai .. doar ce vream sa comand azi si surpriza , a gasit cineva in alta parte ?
Vreau sa dau si eu o comanda in valoarea de �26.86 de pe shopto.net . Cat e taxa pentru transport?
Are cineva cod de reducere pentru TheHut?
Uite aici coduri . Daca dai search pe google gasesti mai multe site uri ;)
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru zavvi.multumesc anticipat
Incerc sa imi fac un account la shopto, dar nu ma lasa. Din ce am vazut aici am inteles ca e vorba de 3dsecure. Ce trebuie sa fac..unde sa umblu? Sunt total in ceata! - vreau sa platesc cu cardul
Am observat ca se poate plati prin PayPal si ma gandesc ca voi scapa de efortul de a ma chinui sa rezolv eroarea cardului. Fara sa fiu logat pe shopto, pentru ca nu am reusit sa fac account,(picture 1) dau BUY pe un produs si ma duc la checkout(picture 2). Aici selectez plata prin PayPal, iar apoi urmeaza sa introduc datele(picture 3). Ce ma surprinde e ca nu am unde sa introduc adresa!! Introduc acele date, dau Register and Checkout si ajung la, logarea in PayPal(picture 4). Contul de PayPal nu este al meu si nu vreau sa dau banii sa ii bage in banca si apoi sa ma trezesc ca nu merge sa dau comanda.
Intrebare: Daca repet pasii enumerati mai sus, intru in PayPal, voi ajunge la un moment dat sa imi scriu si adresa?
chiar nu are nimeni un cod discount pentru zavvi?
Google amice (iti ia mai putin timp decat sa dai un mesaj aici):
Zavvi Discount Codes | Zavvi Vouchers & Promotional Codes
Ai 10 lire discount cand cheltuiesti 100 sau 5 la 50 de lire!
amice,daca nu te superi mai bine te-ai documenta sa vezi cum sta treaba cu codurile.pe mine ma intereseaza un cod pentru un joc care costa 25 lire in speta Driver Collector Edition si vreau sa economisesc 2.5 lire,intelegi tu.daca te uiti mai bine si introduci ce cod gasesti tu de pe site-ul mentionat de tine o sa ai o mare surpiza.