pt noi nu e valabila optiunea de add funds. dar daca cineva iti trimite bani raman pe contul de paypal. nu te ajuta cu nimic sa ai fonduri pe cont. cand faci plata iti trage de pe card
Printable View
serviciul de online banking man :D easy
Am castigat o licitatie pe ebay.co.uk.,iar seller-ul mi-a trimis pachetul pe data de 8.03.,prin Royal Mail 2nd Class Standard.
Pachetul nu a ajuns inca,cel putin pana acum nu am primit niciun aviz postal.
Prin serviciul postal Royal 2nd Class,transportul dureaza mai mult ?
Stie cineva, cam la ce perioada de livrare ma pot astepta ?
Multam !
Daca trec 14 zile lucratoare si nu a ajuns inseamna ca s-a pierdut. Deci daca nici joia viitoare nu ajunge, e pierdut. Du-te totusi la posta, vezi daca e acolo si n-ai primit avizul sau daca era un joc (plic mic) a fost bagat in cutia postala si niste vecini prietenosi l-au luat.
Este intr-adevar un joc.Am fost la posta chiar in aceasta dupa-masa pe la ora 18.30,o doamna a verificat si mi-a zis ca nu a venit.
E putin ciudata situatia deoarece, dna imi zicea ca a mai fost un domn inaintea mea,care astepta ,la fel un plic din UK,depus acolo pe data de 09.03. si i-a spus sa revina luni,adica,pe 22.03.Eu ii ziceam dnei ca voi reveni pe marti,poate este sigur ca vine pana atunci,dar ea tot insista sa vin luni...oare nu o fi venit deja,dar inca nu le-au procesat,fiind vineri si aproape de sfarsitul programului ?
Din UK ajung foarte rapid, mie unele imi vin in 3 zile, de obicei dureaza cam o saptamana. Insa si eu am doua din 8 martie care tot n-au ajuns si mai grav - unul din 3 martie. Cred ca asta e, s-au ratacit. Majoritatea vanzatorilor seriosi iti vor face refund sau vor trimite un joc identic, daca mai au - contacteaza-i.
Am si eu o intrebare pt cine se pricepe referitoare la Paypal. Am accesat optiunea de verificare a cardului si am fost taxat cu 1,5 euro care dupa verificare bu mi-au fost bagati inapoi pe card ci pe contul de paypal. Cum pt a plati un joc se foloseste direct cardul de credit, mai am cum sa-i recuperez sau sunt pierduti? Am vazut ca am o optiune de a transfera bani de pe paypal pe card dar costa 2 euro optiune care in situatia de fata iese din discutie.
Pai iti ia mai intai din banii pe care ii ai in contul de Paypal, si restul de pe card
multumesc de raspuns
am si eu o intrebare...trebuiam sa primesc un joc de la cineva de pe ebay...nu a venit..l-am contactat...mi-a facut refund
am primit ieri mail de la paypal :
XBOX 360 GEARS OF WAR
Item #: 320490630133
�6.00 GBP 1 �6.00 GBP
Shipping: �2.00 GBP
Insurance: �0.00 GBP
Total: �8.00 GBP
Refund to Visa Card XXXX-XXXX-XXXX-xxxx: L38.07 RON
bun...dar banii nu mi-au intrat in contul visa cum spune acolo..si nici in paylpal nu sunt
in ing dureaza 4 zile pana apar in cont. alte banci 2 zile. depinde de banca
mersi boga si bodo..acum m-am linistit
e primul refund :D
Uneori dureaza 2 zile si la ING, dar depinde si de noroc ;) Eu primesc constant bani asa, si uneori sunt foarte rapizi, alteori sunt de-a dreptul nesimtiti.
Unde as putea gasi de cumparat carcase de jocuri PS3.
Mi-a venit un Dead Space de la zavvi traumatizat rau si "nu da bine" la colectie.
SaluT...mai baieti? Unde as putea gasi carcase verzi cele de xbox360 ca am cateva sparte si nu prea dau bine
cred ca e ultimul post pe care il faci sa nu mai stau sa sterg dupa tine.
iti dau eu cu 8 lei carcasa fara drum. am 10 bucati. originale de la redeems code
dar stop posting everywhere