Level nou la Doom si niste monstrii cu scut + celebrul scheleton demon
Sent from my iPad using Tapatalk
Level nou la Doom si niste monstrii cu scut + celebrul scheleton demon
Mult asteptatul trailer:
---------- Post added 05-05-2016 at 20:58 ----------
Cei care nu stiu daca sa ia sau nu Doom4 si o arma noua in multiplayer:
Eu am facut precomanda in Irlanda pentru editia de colectie deci abia la 1 sapt de la lansare ma voi putea juca. Macar tu RonaN1 vei juca in day 1 si tot weekendul.
Am comandat editia normala X1, care e mai ieftina cu vreo 30 de lei decat cea de PS4. Stiti cumva de ce?
Pana acum ceva timp editia de PS4 era 269.99 acum e 249.99. Aici care sa fie schema? Pentru x1 ziceau ca au chestii in plus... Just be happy
Altex a respectat pretul si livrarea. 219 ron cu dmp inclus. Acum sa vad de unde iau un CE. Pe ebay am gasit cu 136 lire![]()
Cine vrea sa-l cumpere din Cluj, il gaseste la Altex POLUSla 270 de lei mi-a zis un prieten ca este pe raft. De Iulius mall nu stiu nimic...
![]()
Eu astept sa-mi vina CE de PS4. Am vazut ca cel de X1 are un pachet de carti in plus. Vestea buna e ca sunt 2DLC-uri incluse
Pe dificultatea medie e intradevar serious sam ( banuiesc sa fie mai usor sa se integreze in "main stream" , ii mai lipsea health regen ) dar pe hard+... oh , its DOOM alright![]()
Eu inteleg ca s-a lansat si Uncharted in aceeasi perioada, dar atentia acordata acestui titlu la noi pe forum ma face extrem de trist. Va las un documentar EXCELENT, poate va trezeste hype-ul pentru DOOOOM and it's satanic hordes:
http://www.youtube.com/watch?v=6A4-S...ature=youtu.be
Pai daca nu seamana de nicio culoara cu Doom 3, care a fost un joc excelent...il voi cumpara de abia cand scade pe la 100-150 ron.
Bookmarks