Death stranding începe cu adevărat după episodul 3, ca să nu îți formezi o idee prostă la început
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Lasand la o parte calitatea jocului, din ce stiu, Control are probleme de performanta pe console, ajungand si pe la 13 FPS-uri in anumite momente de combat (cu un mic avantaj pentru XOX). Au scos un patch si sunt pe drumul cel bun, dar inca e de lucrat la el.
Ambele ?death stranding daca ai attention span mare si poti sa astepti sa intrii in paine,este incredibil, control, daca vrei ceva mai action si mai condensat si poti sa treci peste probleme tehnice( eu am jucat pe ps4 pro, au fost, dar nu prea multe)
Death Stranding.
Mai ales daca esti fan sci fi si iti plac filme ca 2001: A Space Odyssey (1968), Solaris (1972), Stalker (1979).
Origins mi sa părut mai bun ca si poveste.
Odyseey e mai ok cu season pass pentru ca oferă si Ac3 Remastered plus Liberation
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Am luat Origins, pare mult mai interesant decât Odyssey. Și mi-a plăcut și prețul pt ediția cu Season Pass, 12.49 euro
E ceva de story-ul din Season Pass de la Batman:Arkham Knight ? Il vazui la 22 lei pe store.
Nintendo Switch ...sau Nintendo Switch Lite sau sa mai astept ? ( poate scot ceva tech revision ?).. as aprecia o parere totusi din partea celor care au intrat in contact cu ambele versiuni.
In mare imi doresc ceva mobil in defavoarea PSVita ...deci nu planific sa ma joc in modul Dock insa parca pierd multe ``features`` in versiunea lite .
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Bookmarks