Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 310 of 492 FirstFirst ... 210 260 300 308 309 310 311 312 320 360 410 ... LastLast
Results 6,181 to 6,200 of 9837

Thread: Decizii

1. #6181 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Decizii

Eu recomand Hitman. Din trailere nu pare sa fi evoluat foarte mult,dar Resident Evil e o serie pentru care nu am avut niciodata niciun fel de "tragere".

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #6182 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Decizii

Hitman

3. #6183 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Hai ca n-am mai intrebat de foarte mult timp. Sunt indecis intre Hitman Absolution si Resident Evil 6. Nu le pot lua pe ambele la lansare si le vreau la fel de mult. Nu ma intereseaza multiplayerul absolut deloc, deci ala nu e un motiv.
    mai bine Hitman Absolution; RE 6 nu a impresionat prin review-uri si nici nu prea au ce sa aduca nou.

4. #6184 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Hitman: Absolution

5. #6185 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Decizii

Iti recomand Hitman, mai ales ca RE6 il vei gasi la un pret destul de mic la scurt timp de la lansarea sa judecand dupa notele primite.

6. #6186 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Hitman: Absolution.

7. #6187 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Wow, nimeni nu recomanda RE6 in favoarea lui Hitman. Ok atunci, maine cumpar RE6

Glumesc, acum 2 minute am facut o precomanda pentru Hitman, judecand dupa sfaturile primite aici.

8. #6188 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Decizii

Wow, nimeni nu recomanda RE6 in favoarea lui Hitman. Ok atunci, maine cumpar RE6

Glumesc, acum 2 minute am facut o precomanda pentru Hitman, judecand dupa sfaturile primite aici.
    In principiu sa faci cum crezi tu mai bine. Daca te uiti la review-uri,fa-o ca sa vezi gameplay-ul. Eu personal nu am deloc incredere in niciunul dintre site-uri. GameTrailers tinde sa bata cel mai tare inspre ce imi place mie,dar IGN e dezastru. Mie nu imi place deloc. Totusi,nota lor pentru RE6 e corespunzatoare calitatii jocului.

Nu spun ca nu e bine sa urmaresti review-uri,dimpotriva. Dar sa nu te ghidezi orbeste dupa note.

9. #6189 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    zici ca e gangam style xd!!!!

10. #6190 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    In principiu sa faci cum crezi tu mai bine. Daca te uiti la review-uri,fa-o ca sa vezi gameplay-ul. Eu personal nu am deloc incredere in niciunul dintre site-uri. GameTrailers tinde sa bata cel mai tare inspre ce imi place mie,dar IGN e dezastru. Mie nu imi place deloc. Totusi,nota lor pentru RE6 e corespunzatoare calitatii jocului.

Nu spun ca nu e bine sa urmaresti review-uri,dimpotriva. Dar sa nu te ghidezi orbeste dupa note.

Sunt total de acord cu tine in privinta celor de la IGN si Gametrailers. Primii sunt incompetenti iar pe cei din urma ii consider cei mai seriosi. E o chestie de gusturi pana la urma. Am vazut reviews pentru RE 6 si nu m-a interesat. Am jucat Demo-ul si mi-a placut foarte mult.

11. #6191 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

Decizii

Sunt total de acord cu tine in privinta celor de la IGN si Gametrailers. Primii sunt incompetenti iar pe cei din urma ii consider cei mai seriosi. E o chestie de gusturi pana la urma. Am vazut reviews pentru RE 6 si nu m-a interesat. Am jucat Demo-ul si mi-a placut foarte mult.
    Eu unul �ți recomand RE6.. Si apoi după ce �l termini obligat cumperi si Hitman!
    Just my 2 cents....

12. #6192 SP
    Senior Member axton's Avatar

Eu as merge cu Hitman ... Agent 47 never misses !

13. #6193 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Hai ca n-am mai intrebat de foarte mult timp. Sunt indecis intre Hitman Absolution si Resident Evil 6. Nu le pot lua pe ambele la lansare si le vreau la fel de mult. Nu ma intereseaza multiplayerul absolut deloc, deci ala nu e un motiv.
    Dupa ce am vazut la RE6, recomand din tot sufletul Hitman.

14. #6194 SP
    Junior Member SkeedZ's Avatar
    Batman Arkham City sau L.A Noire?

15. #6195 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by SkeedZ View Post
    Batman

16. #6196 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

Decizii

Quote Originally Posted by SkeedZ View Post
    L.A Noire

17. #6197 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Batman

18. #6198 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Depinde de pret. La Batman tocmai a aparut GOTY Ed. La L.A. Noire mi se pare ca e deja un goty pe piata. Sunt stiluri diferite dc vrei mai mult detective work, clues maj spre adventure mergi pe LA Noire. Dc vrei un procent mai mare de action mergi pe Batman. Oricum trebuie sa le ai pe ambele in colectie, dar decizia e a ta pe care dintre cele doua o adaugi prima

19. #6199 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Quote Originally Posted by biagyydog View Post
    Far Cry 3 (Insane Edition) sau Hitman Absolution: Deluxe Professional ?
    nimeni ?

20. #6200 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Eu as zice Far Cry 3, are si 1h de SP in plus si niste DLC-uri (asta pe langa statueta, survival kit & survival guide). In schimb daca vrei neaparat figurina cu Hitman ia DP Edition.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.