Eu recomand Hitman. Din trailere nu pare sa fi evoluat foarte mult,dar Resident Evil e o serie pentru care nu am avut niciodata niciun fel de "tragere".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Eu recomand Hitman. Din trailere nu pare sa fi evoluat foarte mult,dar Resident Evil e o serie pentru care nu am avut niciodata niciun fel de "tragere".
Hitman
Hitman: Absolution:yes:
Iti recomand Hitman, mai ales ca RE6 il vei gasi la un pret destul de mic la scurt timp de la lansarea sa judecand dupa notele primite.
Hitman: Absolution.
Wow, nimeni nu recomanda RE6 in favoarea lui Hitman. Ok atunci, maine cumpar RE6 :evil:
Glumesc, acum 2 minute am facut o precomanda pentru Hitman, judecand dupa sfaturile primite aici. :D
In principiu sa faci cum crezi tu mai bine. Daca te uiti la review-uri,fa-o ca sa vezi gameplay-ul. Eu personal nu am deloc incredere in niciunul dintre site-uri. GameTrailers tinde sa bata cel mai tare inspre ce imi place mie,dar IGN e dezastru. Mie nu imi place deloc. Totusi,nota lor pentru RE6 e corespunzatoare calitatii jocului.
Nu spun ca nu e bine sa urmaresti review-uri,dimpotriva. Dar sa nu te ghidezi orbeste dupa note.
Sunt total de acord cu tine in privinta celor de la IGN si Gametrailers. Primii sunt incompetenti iar pe cei din urma ii consider cei mai seriosi. E o chestie de gusturi pana la urma. Am vazut reviews pentru RE 6 si nu m-a interesat. Am jucat Demo-ul si mi-a placut foarte mult.
Batman Arkham City sau L.A Noire?
Batman
Depinde de pret. La Batman tocmai a aparut GOTY Ed. La L.A. Noire mi se pare ca e deja un goty pe piata. Sunt stiluri diferite dc vrei mai mult detective work, clues maj spre adventure mergi pe LA Noire. Dc vrei un procent mai mare de action mergi pe Batman. Oricum trebuie sa le ai pe ambele in colectie, dar decizia e a ta pe care dintre cele doua o adaugi prima :)
Eu as zice Far Cry 3, are si 1h de SP in plus si niste DLC-uri (asta pe langa statueta, survival kit & survival guide). In schimb daca vrei neaparat figurina cu Hitman ia DP Edition.