DiRT 2 :1st: - unul din cele mai bune racing-uri ever, grafica superba, control extraordinar, distractie garantata !
WRC nici nu se compara, grafica praf, control foarte prost, mai mult m-am enervat.
Printable View
DiRT 2 :1st: - unul din cele mai bune racing-uri ever, grafica superba, control extraordinar, distractie garantata !
WRC nici nu se compara, grafica praf, control foarte prost, mai mult m-am enervat.
Move Starter Pack sau Move Starter Bundle?
Enslaved odyssey to the west sau Castlevania lords of shadow ?
(care primul pt achizitie)
Personal as cumpara prima data Castlevania:LOS(mai multe ore de joc,replay value mai mare:) ) si dupa Enslaved.
Castlevania first, Enslaved second. Ambele sunt must-have, dar primul te va ţine ocupat mai mult timp şi este more bang for your buck. Enslaved, deşi are o poveste excelentă, mo-cap şi dialoguri de cea mai �naltă clasă este mult mai scurt, iar la genul acesta de joc scade preţul destul de repede (�n UK).
Castlevania first, of course. :)
Castlevania: Lords of Shadow dupa Enslaved!
[Spoiler=ClickME]http://www.gametrailers.com/video/part-i-the-castlevania/705561[/spoiler]
Cel care include si Sports Champions.
Castlevania, e mai lung si din demo mi s-a parut un joc mai bun.
Daca e Premium cu HDD de 20Gb (adica e Falcon), iar Arcade-ul e Jasper... alege Arcade-ul. Oricum 20Gb nu sunt chiar suficienti.
call of duty modern warfare 2 sau Battlefield Bad Company 2 Ultimate Edition ambele pe ps3 bani sunt aceasi diferenta 20 ron.
Mai mult joc mult pentru multiplayer ... si pentru poveste o medie intrece cele 2 daca se poate
adica intre multiplayer si poveste.
Multzumesc
---------- Post added 12-10-2010 at 03:39 PM ----------
o nota poveste si un multiplayer
Eu as alege Battlefield Bad Company 2.Multiplayer-ul mi se pare mult mai bun decat MW2,iar ca story...meh,e un FPS.Depinde de gusturi.
Eu tot pe Bc2 as merge, daca nu esti fan Cod n-are rost sa iei Mw2 ( acus se lanseaza Cod 7, deci n-ar prea avea rost ).
Sau mai e o varianta, sa astepti si sa alegi dintre Medal of Honor si Call of Duy Black Ops :D.
Ia BC2 Ultimate, MP-ul mi se pare peste MW2, la storyline e putin mai slab. Dar ai grafica mai buna, MP mai fun, mai realist... plus ca e Ultimate deci ai DLC-urile, un mod Co-op si niste costume si trophy-uri in plus.
MW2 are o poveste mai buna decat BC2 si un singleplayer mai dramatic, interesant, usor exagerat. BC2 in schimb are un singlepayer simplist, fara poveste, poate putin mai lung. In multiplayer ambele jocuri sunt bune, vor pierde insa multi jucatori odata cu lansarea CoD: Black Ops si Medal of Honor. Cred ca cel mai bine e sa cumperi MW si BC, sunt mai bune decat sequel-urile lor, dar online nu prea sunt jucatori.
Daca vrei neaparat unul din cele doua, eu as inclina spre Bad Company 2. Ca sa imi movitez decizia, uita-te pur si simplu pe thread-urile fiecarui joc si o sa intelegi.
Dar cum ti-au mai recomandat si altii, ai putea sa te uiti si la jocurile noi.
prince of persia 2008 sau folklore... le-am gasit destul de ieftin si nu stiu pe care sa il aleg
folklore...prince of persia 2008 arata bine dar e al naibii de plictisitor