Pentru Dant3 Destiny ca stiu ca ii place, daca as fi eu cel care alege in locul lui, MGS 4 ever.
Printable View
Pentru Dant3 Destiny ca stiu ca ii place, daca as fi eu cel care alege in locul lui, MGS 4 ever.
Imi place man, dar îmi place culoarea aia de la MGS, nu știu ce să fac :( Eu înclin spre MGS, dar nu mă atrage jocul, deloc :(
Eu zic sa alegi MGS version.
Eu zic sa iei consola care te atrage cel mai mult ca design. Pana la urma pe ea o vezi toata ziua. Adica MGS. Si vinzi jocul sigilat daca zici ca nu te atrage.
Eu asa am facut anul trecut cu bundle-ul Destiny + PS4 alb.
Eu acum daca ar fi sa aleg o varianta de PS4 ar fi cea rosie cu MGS.
Ca si design amandoua console sunt interesante, insa conteaza si care joc te atrage.
Desigur poti oricand sa achizitionezi consola cu MGS si sa vinzi jocul.
Mai degrabă mgs edtion. Dpmdv cea Destiny trebuia să fie neagră cu silver ca să se pupe mai bine cu tema jocului..
pe mine personal nu prea ma intereseaza culoarea consolei. Daca e iefitna si merge bine ar putea fi si roz sau in culorile curcubeului. But that's just me.
Din cele 2 as alege-o pe cea cu MGS, la fel ca toti ceilalti care si-au dat cu parerea. Dant3, daca o alegi pe cealalta inseamna ca nu-ti pasa de parerea comunitatii si cum o sa mai poti sa dai ochii cu noi?
Eram curios ce preferințe are comunitatea, nu e vb ca îmi pasă sau nu. La genul ăsta de lucruri cer și alte păreri, la chestii mai serioase fac cum cred eu ca e mai bine. Ieri când v-am întrebat eram 55-45, avantaj pt MGS, azi deja știu 100% ce vreau :)). O să aleg varianta MGS. Mulțumesc tuturor pt păreri
Cu jocul e simplu Dant3 -> bazar vanzare/schimb.
Jocul e ok sa-l pastrezi in caz ca ai nevoie de garantie. Anyway, give the damn game a shot, am cam 50 de ore bagate in el si sunt la 29%// Episode 22 cred. Cu toate ca nu s-a ridicat la asteptarile mele e destul de addicting.
Nu e nevoie man, consola pe care am schimbat-o a fost la fel, tot bundle, mi-au cerut doar accesoriile. Nu știu ce să zic, parcă nu are poveste, nu îmi place să văd credits după fiecare misiune. Nu e genul meu, va cred ca e bun, dar nu pt mine.
Poti sa dai skip la credits :D
The Last of Us sau inFamous Second Son?
Parerea mea e sa incepi cu TLOU daca nu le poti lua pe ambele , eu zic ca nu vei regreta alegerea .
The Last of Us
The last of us
+1 Joc de nota 10 .
The Last of Us + Left Behind dlc