Eu as merge pe Bad Company 2. Primul a avut un MP foarte bun si o campanie destul de buna. Lost Planet a fost bun, desi nu mi s-a parut la fel de bun ca BC, iar demoul de la Lost Planbet 2 nu m-a impresionat.
Printable View
Eu as merge pe Bad Company 2. Primul a avut un MP foarte bun si o campanie destul de buna. Lost Planet a fost bun, desi nu mi s-a parut la fel de bun ca BC, iar demoul de la Lost Planbet 2 nu m-a impresionat.
Guitar Hero sau Rock Band , si aici ma refere din toate punctele de vedere(chitara,tobe etc) ?
PS3 60Gb sau PS3 slim?eu deja cred ca m-am hotarat sa il i-au pe cel de 60 Gb,avand in vedere ca are backwards compatibility,si imi place mai mult designul fat'ului,voi ce parere aveti?
Dirt2 sau Fifa 10?
Eu prefer Dirt2
Dirt 2 all the way!
acum depinde si de gusturi,insa daca mai joci cu cineva e mai fun fifa 10
Stiu ca jocurile nu au nimic in comun,dar vreau ceva care sa pot sa-l joc mult timp fara sa ma plictisesc. Multumesc pentru raspunsuri :P.
andreicristian9, cu toate ca nu-s fan infocat al niciuneia dintre serii, ti-as recomanda fara ezitare FIFA 10 pentru simplu motiv ca este, arguably, cel mai bun joc de fotbal existent la ora actuala pe PS3 /nu zic ca PES nu e bun, doar ca IMHO FIFA e peste el de vreo 2 ani asa/.
E fun /in genu easy to pick up, tricky to master/, are multiplayer belea /un pic laggy cateodata, dar garantat gasesti la orice ora adversar = lasting appeal/ si, daca esti putin atent la forumurile cu jocuri, il poti achizitiona nou, sigilat, la un pret incomparabil mai bun decat daca ai lua Dirt 2 in aceleasi conditii. Bafta.
GH
boga multumesc pentru info.M-am hotarat,iau fifa 10 :D.
Dead Space sau Dark Sector?
Dead Space