Bad Company 2 all the way beibi !
Printable View
psp sau ipod touch :-?
Parerea mea .Quote:
Daca vrei pentru jocuri , PSP .
Ipod-ul are touchscreen , jocurile sunt mai putin cunoscute si grafica lor e mai slaba decat pe PSP.
PSP-ul e facut special pentru jocuri , controlul e mai bun , jocurile sunt mai de calitate si grafica este cea mai buna de pe console portabile .
Deci PSP !
daca ai bani, incearca sa iti iei un iPhone 3G SH, face aceleasi lucruri ca un iPod, plus are functia de telefon. Daca nu, psp all the way;)
Nintendo DSi sau PS2?Ma cam macina intrebarea asta,ca vreau sa iau una din astea :-?
ps2
Thaks guys..cred ca iau sfatul lui boga: PS3 B-)!
Alan Wake sau heavy rain?
Eu am vazut gameplay-ul de la Alan Wake si am jucat demo-ul de la Heavy Rain.Si Heavy Rain m-a impresionat.:D
mi se pare simplu.....daca ai ps3 iei heavy rain ....daca ai xbox 360 iei alan wake....daca ai amandoua consolele....eu zic sa strangi bani si cumperi si heavy rain....si alan wake.....dupa parerea mea....sunt 2 jocuri foarte bune
Intrebarea asta e doar ca sa fie, avand in vedere ca el considera Heavy Rain "o copie dupa Fahrenheit care a fost un joc plictisitor".
Daca chiar esti interesat sa afli raspunsul: Heavy Rain acum, Alan Wake in mai.
probabil....dar oricum...noi am incercat sa ii raspundem.....daca pune intrebari doar asa ca sa mai faca un post....nu o sa ii mearga la nesfarsit