GTA IV,(am jucat Episodes from Liberty City, ma gandeam sa iau Complete Edition daca are rost ), Mafia II , Mass Effect ( PS3)!!
Stai, asta e o �ntrebare?
Dacă da, atunci GTA IV Complete Edition. Mafia II ar putea să te prindă, dar e extrem de linear. Practic e o hartă uriașă, din care tu vezi doar 5-10%. Ori s-au grăbit, ori li s-au tăiat brusc bugetul... Aveau un potențial enorm. De Mass Effect nu știu, dar dacă �ți faci rost de GTA IV nu o să �ți pară rău, don't worry.
Mafia II e superb (nu la fel de intrigant ca primul, dar oricum se merita). cum a spus si Sadismek, e totusi cam scurt, anumite parti par facute in graba (desi bine) si se termina in pom.. de asta iti recomand GTA IV complete.
Mass Effect e alta mancare de peste.. ti-as recomanda sa incepi cu primul (probabil 2 e cel mai reusit), si apoi sa treci la urmatoarele (desigur, variantele complete/ platinum - care sa contina toate dlc-urile)
Atunci merg pe GTA IV , pentru ca stiu cum e , l-am mai jucat . Imi plac foarte mult genu de jocuri open-world sau freeroaming.
Hai cu on-topic . GTA IV Complete Edition sau varianta normala ? Episoadele le-am jucat . de aia intreb daca mai merita, sa dau banii pe complete edition.
Daca ai jucat Episodes from Liberty City nu vad de ce sa mai cumperi The complete Edition.
Poate doar daca nu mai ai discul cu episoadele si doresti sa le ai in colectie cu GTA IV.
Dacă �ți plac open-word-urile, și ai consolă (vorba vine), �ți recomand peste toate alternativele pe care ni le-ai oferit, Red Dead Redemption. �l consider o capodoperă importantă a genului ăsta. Nu-l rata sub nici-o formă.
Nul ratez , urmatoru ala va fi.Read Dead Redemption Goty Edition , da prima data o sa iau GTA IV.Multumiri
Bookmarks