Sper să nu te superi, când e de bine se spune "datorită", când e de rău spui "din cauza"
Pe mine capitolul asta mă face să nu renunț, exclusivitățile sunt mai apropiate de gusturile mele
Tocmai l-am terminat pe PS4, eu zic ca merita. Nu am intalnit glitch-uri sau bug-uri enervante. Insa doar cineva care l-a incercat pe ambele platforme iti poate da cel mai bun raspuns. Bafta!
E timpul să imi schimb iPhone-ul , so...Blackberry Leap sau Lumia 930 , între astea oscilez, altceva nu mă interesează.
Blackberry, poti rula Android Play Store nativ si e cel mai fluid sistem de operare, si singurul care suporta "true multitasking". Totusi, ti-as recomanda Z30.
Batman Arkham Knight, ia-l si nu vei regreta. Ai gameplay suficient pentru cateva ore bune, iar ca sa termini jocul 100% va trebui sa colectionezi toate trofeele.
Unil Down in 8 ore l-ai termina, jocul fiind mai mult decizii.
PS4 sau nu PS4? Ma gandeam sa imi cumpar dar vad ca abia abia poate duce un joc la 30fps... Au trecut cam 2 ani de la lansare si deja si-au cam atins limita consolele next-gen. Chiar se merita banii?
Nu merita, mai bine iti cumperi PC. Nu de alta, dar daca doar numarul de cadre pe secunda te intereseaza, cu siguranta un PC e potrivit pentru tine. Daca investesti bine si iei niste jocuri vechi poti atinge peste 300 FPS.
Bookmarks