Se vor găsi imediat după lansare la "băieți " la preț mai mic decât în magazine.
Nu cumpara fifa day one daca nu esti fanatic, in 2-3 saptamani il vei gasi la pret foarte bun pe bazar sau olx si asa iti vei putea lua si mafia, dar acesta sh, pentru ca fiind un joc de campanie intr-o saptamana de la lansare se vor gasi multe jocuri de vanzare sh, asa le joci pe amandoua si vei plati cat mai putin posibil.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Baietii de la EA care de obicei vindeau jocuri pe net nu prea mai primesc jocuri, mai rarut acum in ultima perioada. Chiar si asa, zic ca merita sa astepti, vor aparea multe la vanzare pe net. Poate o carcasa in italiana, poate promo disc, poate si varianta full english, cum ai noroc.
Merita Deus Ex Mankind Divided copie promotionala,sigilata, pentru Xbox One, 130 de lei ?
dacă vrei să îl iei şi să îl termini în câteva zile, dupa care să îl vinzi, merită. altfel eu nu aş păstra o asemenea copie la colecție, iar dacă vrei să o vinzi după căteva luni/un an nu o mai cumpără nimeni, că deja se ieftineşte ediția standard.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Alta întrebare la care am nevoie de sfaturi. Am ocazia maine sa dau Xbox One-u pe un PS4 ultimate player edition CHU-1216b. Sincer nu ma impresionat foarte mult Xboxu,iar exclusivitatile de la PS4 imi fac cu ochiul.
Sunt nehotarat din cauza ca PS4-ele nu are garantie. Tipu il are de 8 luni,adusa din Anglia si zice ca a avut grija de ea.
Voi ce ati face ?
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
greu de zis. depinde si ce dai la schimb si ce primesti. tu ai garantie,jocuri? primesti doar consola sau iti mai da o maneta sau jocuri...
Exact cum vine la pachet consola plus 2 jocuri. La fel ii dau si eu, numai ca eu am garantie pana in iulie 2018 si hdd e de 500gb
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
Am renuntat la idee,cel mai probabil o sa vand PS3-ul,mai pun ceva bani si iau un PS4 nou,din magazin.
Salutare! PS4 500 GB (pret 1200) vs PS4 Slim 500 GB (pret 1300)......Exista posibilitatea ca modelul slim sa aiba probleme acum la inceput de drum..?
Multumesc!
eu nu cred ca sunt probleme la o adica ai garantia de 2 ani daca se intampla ceva, are cateva imbunatatiri varianta slim(consum cu 25% mai mic,mai putin galagios in jocuri si cel mai important wifi 5 ghz). Oricum daca gasesti varianta veche de 1 tb la pret de slim 500 gb, eu zic ca merita mai mult.
Dacă îl cumperi din magazin ce mai contează? Există posibilitatea să ieși din casă si sa iti cadă în cap un meteorit.
Bookmarks