nu ii mai ziceti Until Down ca nu e "pana jos" dupa tigari, e Until Dawn, Pana in Zori
clar Until Dawn
nu ii mai ziceti Until Down ca nu e "pana jos" dupa tigari, e Until Dawn, Pana in Zori
clar Until Dawn
Until Dawn clar. Are mai multe finaluri in functie de alegeri, deci sta bine la capitolul rejucabilitate chiar daca e scurt. Zicea cineva ca ar avea peste 10. Nu stiu daca sunt diferente majore sau nu.
Daca esti fan Fallout, ia-ti Fallout. Until Dawn e ok, dar povestea si finalul sunt cam aceleași indiferent de ce alegeri faci. Difera doar cine moare și cine trăiește. Nu sta chiar asa bine la capitolul rejucabilitate pe cum ai crede . Pe când la Fallout, dacă te prinde, poți scoate mult mai multe ore de gameplay.
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration sau Hitman - The Complete First Season !?
Salut, am si eu nevoie de o recomandare. Tomb Raider l-am jucat, chel pe xbox one cand a aparut, stiu ca acum este varianta complete edition.
pai ia hitman. daca ai jucat pe x one nu merita banii pentru cele 2-3 ore de continut extra
Salutare ! HyperX Stinger vs HyperX Cloud Core. M-ar interesa parerile voastre legate de cele doua
Wolfenstein daca iti place stilul. Este fun. Evil Within este ok, daca treci peste problemele de performanta, dupa cum a spus colegul mai sus.
Bookmarks