Merită dying light following enhanced 90 lei ? Este pe store la discount. Sau Project Cars același preț goty ?
Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk
Merită dying light following enhanced 90 lei ? Este pe store la discount. Sau Project Cars același preț goty ?
Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk
Eu as spune Dying Light, dar parerea vine din partea unui jucator ce prefera jocurile de actiune si shooter mai mult decat cele de driving/simulation.
Să faci platina
@tudort, deși sunt mare fan racing, nu îți recomand Project Cars are câteva bele și în plus controlul mașinilor nu este pentru oricine iar dacă nu ești un împătimit al genului o să-ți mănânce nervi
Deci recomand Dying Light.
Mafia III / Watch Dogs 2 (PS4)? Am jucat predecesoarele, de WD nu am fost foarte incantat, Mafia II este unul dintre jocurile mele preferate.
Ca gameplay Mafia 3 este foarte repetitiv, fata de WD care are un gameplay chiar ok, datorita gadget-urilor.
In schimb, Mafia are o poveste mult mai matura si serioasa!
Pai si eu m-am distrat dar l-am terminat de doua ori...Nu am apucat inca sa joc Beyond sau hr, dar deseara sigur o sa bag niste ore pe ele![]()
Kratos, sfatul meu e sa nu dai ceva pe altceva ca mai incolo n-ai de unde sa stii.. poate o sa vrei ceva-ul ala din nou.
Mi s-a intamplat cu cateva jocuri pe care le-am avut. Daca vrei ratchet, ia-l mai incolo, la o reducere ceva..
Vreau sa cumpar un COD strict pt mp, pt o ora maxim doua pe zi.
Black Ops 3 sau Infinite Warfare ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Încă nu am apucat sa joc IW(urmează), însă pare un pic mai finisat, hărțile si armele par mai interesante.
Bookmarks